Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета
Здравейте! Къде бъркам? Този въпрос си го задавам вече месеци наред, без да мога да открия отговора. Надявам се, чрез вашите отзиви да ми помогнете да открия причината, която ми пречи да осъществя дълготрайна връзка. След раздялата с последното момиче с което ходих, ме преследва един малшанс, и което ме кара да затъвам все повече и повече в една огромна "дупка".

Дупка, от която започвам да се убеждавам, че няма да се измъкна. До този момент съм имал сериозни отношения с няколко момичета, но ненадейно връзката приключва, от тяхна страна. Не мога да си обясня ситуацията, след като аз съм сериозно момче, и не съм давал повод на тези момичета да са недоволни от мен, или пък нещо подобно. Абсолютно винаги се държа естествено към тях, сериозно, и често ги карам да се усмихват.

Напоследък дори много трудно излизам с момиче. Не мога да кажа, че съм голям красавец, но и не съм никак грозен, по скоро симпатичен. Нима това, че се държа сериозно е основната причина да бъда отхвърлян? Защото мразя лиготийте, мразя превзетите неща, и абсолютно съм против излизания по дискотеки или подобни неща. Знам, че много от вас ще ме упрекнат, но просто аз се придържам към по мирен и спокоен живот.

В мен ли е причината, или в тях? В днешно време жените сякаш предпочитат по разкрепостените момчета, тези момчета да имат кола, пари и всичко което може да облагодетелства даденото момиче. В това ли се е превърнал светът, материалното на първо място? Няма ли вече момичета, който да вярват в любовта?

Последната мисъл която ми дойде, бе че е възможно да ми е направена магия. Как така до преди година бях доброто момче, което не се оплакваше от женско внимание, а сега дори и една среща да не може да си уреди. Ден след ден самочувствието ми пада, и не знам какво да предприема. Надявам се, чрез добри отзиви да съумея да изплувам, както се казва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (54)

Изпрати
Roni
Roni
07.08.2016 13:59
здравейпиши ми ако искаш
0
0
Мария
Мария
28.12.2015 05:20
Здравей,

Няма значение какво обичаш и какво не стига да не вредиш на околните. Ще намериш момиче за теб, с твоите възгледи. Това, че си различен не те прави по-лош.
0
0
Кирил Тодоров
Кирил Тодоров
13.11.2015 10:08
Не е задръстено!!! Това е човешко мнение на човек вярващ в истинските отношения не платените!!!! Няма място за разочарование приеми че жените са стока и си ги плащаме.... докато не намерим някоя като нас истинска впечатлена от човешкото.Мърши по дискотеки и кафенета много за 100 лева правят чудеса!!!! Такива не са нужни на никого вредят всекиму!!! Аз не искам такава приятелка от 4 години попадам почти само на такива но не се отчаивам, а вярвам че ще среща нормално момиче което ще ме радва.Не някоя дето ще ме ползва за банкомат ...няма смисъл за 1 ебане да си хвърлям нервите,парите,времето
4
0
Емо
Емо
05.07.2015 17:04
Ужас! Звучи толкова задръстено..... Малко се разчупи, в днешно време хората обожават развлечения. Ако питаш мен, проблемът е в теб и само в теб. Това по горе ми звучи от 40-те, започни за живееш в XXI век.....
0
3
Нина
Нина
26.05.2015 14:32
Хайде порастнете вече мамини синчета. Да имаш кола в днешно време е съвсем нормално и отдавна не е лукс, особено ако живееш в големите градове. Докога ще обвинявате жените в меркантилност, когато това да имаш стабилна работа, желание за развитие и да поемеш отговорности като да поддържаш собствен автомобил и квартира, не е нищо повече от признак за амбициозен и сериозен, стъпил здраво на краката си, мъж.

Колкото до излизането по заведения и дискотеки, това са популярни развлечения. Като си привържаник на спокойния живот, постарай се да опознаваш момичетата, скоито излизаш овреме. И не забравай, че всяка връзка се гради на компромиси. Ако жената до теб харесва развлечения, просто ще трябва да й угаждаш от време на време. Това в крайна сметка е нормално. И тя ще ти угажда и за спокоен живот, просто ще редувате развлечения навън с романтични вечери вкъщи. Не е кой знае какво.

Звучиш ми като мамино синче, че и стиснат да не се охарчи за дискотека случайно.
4
1
ммм
ммм
07.02.2015 14:17
За съжаление мъжете в днешно време също са доста меркантилни.Както и да е сигурно си от онези момчета,които търсят красивици,имам такъв братовчед вечно се жалва като теб,а всъщност като ми покаже момиметата които харесва няма намин да не остане сам!Просто се замисли с какви момичета излизаш
1
0
redarmy
redarmy
03.01.2015 19:54
Все едно аз съм го написал.
4
0
Джани
Джани
26.12.2014 17:55
Не бъди добър! Не казкай какво мислиш! Бъди мистериозен!
2
0
Черен Мрак
Черен Мрак
14.11.2013 06:01
В твоя въпрос се съдържа и отговорът - сегашните жени, по-точно 99.5% от тях, гледат да се закачат за някой със собствено жилище, висока заплата, по възможност и други благинки. Сам го изпитах това преди време. Остава ти надеждата - да търсиш този 0.5 процент, който поставя идеализма над монетаризма. Успех!
2
2
джи
джи
31.10.2013 21:07
Тъкмо ще решиш да се промениш и ще срещнеш точно момичето , което те търси такъв, какъвто си. Не се променяй. Точният човек не се среща бързо. Имай търпение. И все пак , ние жените търсим необикновеното. Не бъди скучен. Щом не обичаш дискотеки, намери друго интересно предизикателство. На мен например ми е забавно да ходим на риболов, също толкова, колкото и да ходим и в рок-клубове...Успех
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: