Коса

Коса

Коса, прически, грижа за косата и съвети от Ezine.bg. Красива и блестяща коса с няколко съвета. Всичко за косата.
Това масло е най-добрият приятел на красивата косаТова масло е най-добрият приятел на красивата косаИма толкова много видове масла, че е почти невъзможно да знаете всички техни полезни свойства, но определено едно масло има много добра репутация. То е същинско оръжие за красота.
Златните правила за сресване на косатаЗлатните правила за сресване на косатаИскали ли сте някога коса, която изглежда поне малко като тези от рекламите на шампоани? Ако отговорът ви е да, следвайте тези златни правила за сресване на косата
Косата ви оредява! Ето какво да направитеКосата ви оредява! Ето какво да направитеНе всяка жена има късмета да има гъста, буйна и жизнена коса, която ефирно да се развява зад гърба ѝ. Косата ви оредява? Ето какво да направите!
Как да се справим с бухнала косаКак да се справим с бухнала косаБухналата коса е проблем, с който сме запознати повечето жени. Особено след като се изкъпем и косите на повечето от нас стават бухнали и обемни. Много неприятно понякога, особен, когато време е влажно на вън, тогава косата става още по-бухнала.
Три есенни маски за красива косаТри есенни маски за красива косаПрез есенният сезон косата ни се влия от температурните промени и тя може да стане суха, с чупливи краища, възможно е да се появи сезонен косопад и пърхот. Ето защо е необходимо да полагаме допълнителни грижи за нея.
Уникална маска само с една съставка за отново лъскава и жива косаУникална маска само с една съставка за отново лъскава и жива коса
13 Окт.
Анабел
Тази уникална съставка, която може да намерите във всеки магазин или аптека, ще върне блясъка в косата и нейния здрав вид. Правете си тази лесна маска за коса, за да върнете живота в изтощената си коса
10 полезни съвета за правилна грижа за косата10 полезни съвета за правилна грижа за косатаВсяка себеуважаваща се жена се старае да изглежда красива и привлекателна. Косата е изключително важна част от визията, поради което е важно да се грижим добре за нея.
Съвети за здрава коса в зряла възрастСъвети за здрава коса в зряла възрастКосата е изложена не само на множество външни въздействия, но и старее, както старее и кожата. Но вместо с появата на бръчки, това се проявява със загуба на блясък и жизненост. Вижте съвети за здрава коса в зряла възраст:
Как да намалим косопада през есента?Как да намалим косопада през есента?Косата винаги е била и ще бъде символ на красота и здраве. Блестящата, гъста и лъскава коса е стремежът на всеки човек, независимо от пола.
Модерни прически за тънка косаМодерни прически за тънка косаНе всички дами са облагодетелствани с гъсти и буйни гриви, някои притежава по-тънка и слаба коса. Освен това, има редица фактори, които могат да повлияят негативно върху структурата на косъма, в това число и напредналата възраст.