Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Как започнах да се занимавам с пеене?

Как започнах да се занимавам с пеене?

Как започнах да се занимавам с пеене?
Здравейте! Аз съм Илиян Братанов, моите приятели ме наричат най-често Илко или Илчо. Днес решавам да разкажа как реших да се занимавам с пеене. Беше във детската градина и там ни учиха да пеем, ходихме на разни събирания, пеехме като коледари и така.

В първи клас, музиката ми беше любимия предмет, така беше до 8-ми клас когато вече във 9-ти спрях да го изучавам, защото отидох да уча във икономическа гимназия. Започнах за първи път да си пея във банята когато бях на 10 години, представях си че съм поп-фолк певец. След това на 12 години си припявах една моя измислена ария и се правих на Лучано Павароти. На 15 години започнах да заснемам видеоклипове на мои непрофесионални песни. С една дума си бях аматьор, а за други-аутист.

Моите вдъхновения бяха Фики Стораро и Азис, обличах се точно като него(със женски дрехи, но не се гримирах). Тогава щяха уж да си мислят, че съм педераст, но резултата си беше съвсем друг-моите познати от гимназията ми станаха фенове и искаха още песни от мен. Водих се баритон(средният по височина мъжки певчески глас).

Започнах да изпълнявам и други стилове като рап, поп-опера, поп, рок. Започнах също така и да се водя драматичен баритон, лиричен баритон, Братанов баритон(това си го измислих сам), после контратенор и след това си помислих че съм бас. В края на 2018-та и във началото на 2019 година, започнах да се водя тенор, до момента в който не осъзнах че гласът ми е смесица от тенор и баритон-баритенор. Та, аз самият и до ден днешен не съм се отказал от пеенето.

Майка ми, баща ми и сестра ми са били против това, не че и понастоящем са такива. Моята майка ми е казала, че във детската градина щях да пея във хор, но тъй като съм бил бурно дете и не съм гледал сериозно на нещата, това нещо така и не се осъществи. Затова искам да ви кажа да не се отказвате от мечтите си и да продължавате да правите това, което ви доставя удоволствие всеки ден. За мен е голяма чест, пеенето да се превърне във мое хоби и аз да се занимавам с такова нещо. Това беше моята история, аз бях Илко. Приятен ден на всички!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Кристина Черникова
Харесва ми прехода от Лучано Павароти към Фики Стораро! :)
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: