Как започнах да се занимавам с пеене?

Как започнах да се занимавам с пеене?
Здравейте! Аз съм Илиян Братанов, моите приятели ме наричат най-често Илко или Илчо. Днес решавам да разкажа как реших да се занимавам с пеене. Беше във детската градина и там ни учиха да пеем, ходихме на разни събирания, пеехме като коледари и така.

В първи клас, музиката ми беше любимия предмет, така беше до 8-ми клас когато вече във 9-ти спрях да го изучавам, защото отидох да уча във икономическа гимназия. Започнах за първи път да си пея във банята когато бях на 10 години, представях си че съм поп-фолк певец. След това на 12 години си припявах една моя измислена ария и се правих на Лучано Павароти. На 15 години започнах да заснемам видеоклипове на мои непрофесионални песни. С една дума си бях аматьор, а за други-аутист.

Моите вдъхновения бяха Фики Стораро и Азис, обличах се точно като него(със женски дрехи, но не се гримирах). Тогава щяха уж да си мислят, че съм педераст, но резултата си беше съвсем друг-моите познати от гимназията ми станаха фенове и искаха още песни от мен. Водих се баритон(средният по височина мъжки певчески глас).

Започнах да изпълнявам и други стилове като рап, поп-опера, поп, рок. Започнах също така и да се водя драматичен баритон, лиричен баритон, Братанов баритон(това си го измислих сам), после контратенор и след това си помислих че съм бас. В края на 2018-та и във началото на 2019 година, започнах да се водя тенор, до момента в който не осъзнах че гласът ми е смесица от тенор и баритон-баритенор. Та, аз самият и до ден днешен не съм се отказал от пеенето.

Майка ми, баща ми и сестра ми са били против това, не че и понастоящем са такива. Моята майка ми е казала, че във детската градина щях да пея във хор, но тъй като съм бил бурно дете и не съм гледал сериозно на нещата, това нещо така и не се осъществи. Затова искам да ви кажа да не се отказвате от мечтите си и да продължавате да правите това, което ви доставя удоволствие всеки ден. За мен е голяма чест, пеенето да се превърне във мое хоби и аз да се занимавам с такова нещо. Това беше моята история, аз бях Илко. Приятен ден на всички!

Коментари (1)

Изпрати
Криси Черникова
Харесва ми прехода от Лучано Павароти към Фики Стораро! :)
0
0

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: