Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дали има смисъл да продължавам да съм с него

Дали има смисъл да продължавам да съм с него

Дали има смисъл да продължавам да съм с него
С приятеля ми с ме заедно от почти година. В началото се разбирахме перфектно, всичко вървеше по мед и масло. .
Мина се известно време и започнахме да се караме. Аз бях инициатора на караниците, понеже все работеше или беше на лов и нямаше никакво време за мен. Каза ми, че ловния сезон свършва и ще има много повече време за мен.

Преглътнах го и зачаках. . Ловния сезон приключи преди месеци, но рядко намира време да се видим. . Един ден седях на компютъра му и видях, че си е влезнал в профила във фейсбук, не исках да преглаждам съобщенията му, но любопитството в мен надделя. Видях че от както сме заедно си пише с бившата си, с която твърди, че не се е виждал от 8 години. . Ок няма лошо да си пишат, но и беше писал, че съм малка, за нищо не съм ставала, само съм го ядосвала, не съм му пускала и тн.

Когато му поисках обяснение ми каза, че не е длъжен да и казва какво се случва между нас и за това и маже очите, след което ми каза, че щом му нямам доверие се разделяме и толкова. . преглътнах гордостта си и му простих. . сега или не си пише с нея или си трие хронологията не знам. .

Другото, което ме притеснява е, че има голи снимки на една друга негова бивша, която е работила като стриптизьорка и в момента е в Австрия да работи (според мен като компаньонка)Нормално ли е да се притеснявам за тези снимки. Каза че не ги гледа и че не му пречат, че са там и даже да съм ги изтриела щял да и звънне и пак да ги получи. ШОК! хаха Говори за стриптизьорката все едно е богиня, била красива, с хубаво тяло, била единствения човек, който е успял да го опознае и най-важното-разбирала се перфектно с майка му. Само тази ку*ва се познава с майка му от всичките му гаджета с който е ходил с по над 3 години.

Дугото което е, че като излезнем някъде навън с приятели(моите разбира се, с неговите не се познавам ) ме игнорира напълно, все едно ме няма. И да си тръгна няма да забележи, но когато сме само двамата се държи добре.
Не се познавам нито с приятелите му, нито семейството. Попитах го естествено защо не ме запознае(не обичам да седя и да се чудя, а директно питам, каквото ме интересува).

Каза че всичките му приятели са боклуци и най-много да ме направят прос*ит*тка, а за майка му каза, че не го бил сметнал за нужно, но щом съм настоявала, щял да ме запознае. . още си чакам това запознанство. .
Дали не ме мотае нещо, не знам. . но игнорът от негова просто ме убива, младо момиче съм и искам малко внимание, не само като сме на саме. Чудя се срам ли го е от мен или какво. . ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Girl19
Girl19
21.11.2015 11:52
Здравей виж просто го разкарай ако държеше на теб нищо нямаше да го спре да те запознае с родителите му или приятелите му .. Този е пълен задник държеше ли на теб щеше да изтрие всякакви снимки на бившата си или която да е но това момче не е за теб .. И както се предполага не му вярваш остави го има много риба в морето .. Успех мила
0
0
ани
ани
09.08.2014 21:08
Виж сега...може да те заболи от това, което ще ти кажа, ама иначе после ще те боли повече.Тоя не те обича.Не си губи времето с него.Не си заслужава.
1
0
лорейн
лорейн
15.07.2014 21:52
Махай го! Тоя не те обича! Освен това не знам как преглъщаш тези неща с жените. Явно не е свестен, а и щом все "няма време" за теб значи на му пука! Минала съм през подобно нещо и знам, че няма смисъл само да си затваряш очите.
1
0
Мария
Мария
08.07.2014 20:47
Оле, според мен не се чуди, а бягай докато е време! Този човек не е за теб!
1
0
дд
дд
20.06.2014 16:29
мисля че не държи на теб въобще, и е нормално да познаваш приятелите му, нали знаеш това ''Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си ти''
4
0
сиси
сиси
20.06.2014 11:29
Според мен той не те обича а е само ден да мине друг да дойде с теб.Аз съм била в същата ситуация и от опит ти казвам по добре се раздели навреме с него докато не е тръгнал и други неща да прави.тогава повече ще те боли и ще си останеш със това.
3
0
гурголитка
гурголитка
19.06.2014 17:39
много, благодаря за интересната история!според мен колкото и да ти тежи факта че не те запознава с майка му говори че не държи на теб.или е доста объркан в чувствата си,.може да те харесва ,но мисля че няма любов.не е до това че говори с бившите си ,а това какво говори за теб.моят приател също говори с бившите си ,и аз им четох съобщениата но той говори много хубави неща за мен.моят съвет е да го напуснеш или поне се отръпни от него.ако той те потърси това значи че държи на теб,ако ли не ,той не си засложава.но ти сама виждаш дори и с майка му не те запознава и не е било нужно да се унижаваш да искаш да ви запознава.имам приател който вече жените му са толкова втръснали че му е без значение ,с коя ще е.важното да не е сам.мисля че и при него е така
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: