Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Как да постъпя с човек, който се отрича от връзката ни

Как да постъпя с човек, който се отрича от връзката ни

Как да постъпя с човек, който се отрича от връзката ни
Всичко започна така. Преди около година тръгнах с един приятел на мои приятели, ние се познавахме от преди, просто не бяхме толкова близки.

Той имаше рожден ден и аз бях там с моите приятели. Те се опитваха да ни уредят и нещата потръгнаха. Ходихме около 2 месеца, докато той не ми каза нещо, което ме срина до основи.

Каза ми, че ми е изневерил защото бил много пиян (имаше един порок много пиеше)една вечер и не знаел какво прави. Когато ми каза това, аз не знаех какво да правя.

След това той не искаше да говори с мен, не знам защо, дали от срам или нещо друго и мен това ме нараняваше още повече, не знаех как да постъпя.

Продължих живота си, срещнах друг и почти го бях забравила докато една вечер не се появи почти мъртво пиян и поиска да говори с мен. Говорихме, той се разрева, не го очаквах от него и нали простих му.

След това започна да ме търси, аз скъсах с приятеля си и започнах да се занимавам с него. Щяхме да излезем, да се видим, да поговорим и да ми обясни всичко, докато не спря да отговаря на съобщения, обаждания и т.н.

Аз се вбесих и спрях да го търся. След около седмица разбрах, че е с друга. Моите приятели намериха това момиче и започнаха да я обиждат и т.н колкото и неприятно да ми беше на мен, след това аз потърсих това момиче.

Тя искаше да и обясня всичко, какво съм имала с него и защо толкова го мразя. Аз и обясних всичко и тя ми каза, че той и е казал съвсем различно нещо.

Казал и е, че аз съм си въобразявала, че съм била с него, че това са си мои някакви мисли, още малко психично болна щеше да ме изкара.

И сега не знам какво да правя. Моля ви дайте ми съвет, защото имам много мисли в главата.. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
А.
А.
14.09.2015 19:44
Изобщо не се занимавай, гледай си живота. НЕ ти си психично болната, ако питаш мен, на него му хлопа дъската.
0
0
веси
веси
08.02.2014 02:07
Зарежи го
0
0
Ив
Ив
08.04.2013 19:00
Съгласна, заеби го. Ще дойде ден пак ще дойде с подвита опашка, но този път НЯМАЙ МИЛОСТ. Нека си реве и гърчи щом може да те унижава и да те наранява. Продължи напред, излизай с други бъди щастлива, научи си урока вземи поука и повече недей да влизаш в този кръг :)
0
0
Магнолия
Магнолия
06.11.2012 21:02
Забравете този младеж! Намерите достоен човек и почнете нов живот!
2
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: