Как да преодолея раздялата

Как да преодолея раздялата
На 22 години съм и имам връзка с едно момче. Всичко помежду ни е прекрасно. Мисля, че си допадаме изцяло и с него се чувствам много добре.

Но за мое съжаление, той работи на кораб. Страшно много харесва професията си. Преди два дни го изпратих на летището в София и отпътува за Бразилия. От там потегля с кораба.

Много ми е тъжно защото нямам връзка с него. Няма интернет, а телефоните са много скъпи. Не зная как ще живея 6 месеца, без да се виждам с него.

Отчаяна съм. Моля ви, кажете ми как да преодолея тази временна раздяла ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Ves
Ves
03.09.2013 15:42
Прекалено си млада за такова изпитание. Няма бъдеще тази връзка и всичко е за твоя сметка. Не прави безкрайни компромиси със себе си.
1
0
мара
мара
29.08.2013 23:45
6 месеца са една прашинка в нашия живот. Ще минат и няма да ги усетиш. Учи, работи, срещай се с приятели и не спирай да работиш върху себе си. Твърде много те очаква още, за да се отчайваш от сега.
0
0
Стела
Стела
09.11.2011 08:03
Ако имаш 100 процента доверие един към друг, всичко ще е наред. Моят съпруг също много пътува, да само в България, но липсата му се усеща. При това трябва да се грижа и за две момченца. Както се казва всичко с времето си. Той не може да остави работата си в Бразилия, но с повечко търпение нещата ще се оправят. Не мисли за друго, а че той е отишъл на работа. Всяка връзка се крепи на любов и доверие.
0
0
кйжъъфл;
кйжъъфл;
20.10.2011 22:48
Опитаи се да не плачеш! Бъди смела! Все пак казват броени дни бързо минават, опитай се да повярваш в това!
0
0
Мама Джина
Мама Джина
04.09.2011 21:38
Според мене е най-добре да използвате времето да се усъвършенствате и да учите нещо и да спортувате активно, когато любимият Ви го няма. Ако имате по-дълга връзка - със сигурност няма да си омръзнете скоро и копнежът един за друг ще трае дълго и няма да бъде заменен от досадата и скуката, както при другите двойки, които са постоянно заедно. Родете му дете - така част от него ще бъде завинаги с Вас. Добре е, ако можете да се свържете и с други жени, чиито мъже имат същата професия. Помолете Вашия приятел поне да Ви се обажда от време на време и да Ви праща по някаква картичка. Ако не можете да се адаптирате към този тип връзка - прекратете я и си намерете някой тип без професия и без работа, който пък постоянно да е на разположение и да Ви се мотае из краката. Не всяка жена може да бъде моряшка жена - това е много трудно.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: