Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дори и да погледна снимката му, се усмихвам

Дори и да погледна снимката му, се усмихвам

Дори и да погледна снимката му, се усмихвам
Здравейте, искам да споделя нещо което не знам дали е история , по скоро е за човек който винаги ми е влияел положително. Става дума за мъжът преди сегашния ми приятел. Запознах се с него на екскурзия и се оказа че сме от един край. Прекарахме една нощ заедно и почти да спя с него и не знам, може би съвестта ми се обади и го спрях да го направим, защото той имаше приятелка. Не знам, поставих се на нейно място и го спрях. Една седмица по късно заминах за чужбина на работа и не спряхме да се чуваме и после няк след 3 месеца се запознах с приятеля ми.

И досега се чуваме от време на време и странното е че винаги ме кара да се усмихна. Приятеля ми е добър човен, но все си мисля какво може да се случи между нас. Дали не изпуснах шанса си с него, защото един месец след като заминах, той ми се обади че е скъсал с нея, защото тя му е казала, че има друг.

Какво може да се получи и дали щеше да се получи нещо. Но странното е от 2 години не сме се виждали, а все още ми влияe положително. Дали на някой му се е случвало това, даден човек да е слабост в живота на някого. Защото, той е ужасен женкар "мистър страст".
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Аня
Аня
06.02.2015 23:32
От три години имам връзка.Една година по-рано се запознах с едно мъж 9 години по-голям от мен,но момента в който го видях всичко в мен изтръпна.Така се развиха нещата,че нищо не се получи,но до ден днешен,когато се видим има искра между нас.Не мога да разбера какво е това.Обичам и ценя приятеля си.Но просто този мъж така ми влияе с неописуема сила,че ме кара да се чувствам на седмото небе.
1
0
One
One
01.02.2015 22:39
И аз имам подобен случай. Имам си приятел, но точно когато се запознах с това момче бяхме в лоши отношения с приятеля ми и не се разбирахме. Бях заминала на хижа с приятели, че едното момче беше взел и най-добрия си приятел. И как станаха така, че цяла вечер си говорих с този непознат странник, че чак вечерта спахме в едно легло. Не сме правили нищо, защото бях обвързана, а и той го знаеше и не предприе нищо. Но да спя в обятията му и до ден днешен е най-красивия ми спомен. Нз, какво точно се случи но и още и още, като го видя грейвам цяла. Често, когато се почуствам самотна и нежелана се сещам за него, как ми въздейства, как ме кара да се чуствам, как самата мисъл за него ме стимулира в някои области. Не мисля,че е любов понеже не искам да има връзка с него, а предполагам ако беше любов, щях да го искам само за себе си. Но наистина е единствения човек, който може да ме накара да се чуствам по-добре.
3
0
Диди
Диди
30.01.2015 14:25
Положението,в което си изпаднала не е нищо необичайно.Важното в твоя случай е да изясниш чувствата си към настоящия ти приятел.След като имаш съмнения и продължаваш да поддържаш контакти с това момче,значи има нещо!Ти обаче трябва да си изясниш какво е то!Изживей това,което чувстваш,но внимавай въпросният женкар "мистър страст",при задълбочаване на отношенията ви да не те нарани!Изясни породилите се конфликти вътре в теб,но важното за това е да поддържаш контакти с "мистър страст",за да разбереш какво точно чувстваш!
4
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: