ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Мисля непрестанно за старата ми любов

Мисля непрестанно за старата ми любов

Мисля непрестанно за старата ми любов
Здравейте на всички ,

Накратко аз съм мъж или момче на 21 г.
Вече 3 курс студент, имам нещо, което искам да споделя с всички вас тук. И за да ми поолекне, и за да видя различни гледни точки освен моята та ето накратко:

Имах момиче, което беше по голяма от мен с 2 години, движехме заедно около година (нямаше и толкова). Тръгнахме заедно когато аз бях първи курс, тя също, беше по мой вкус (малка черничка, с черна косичка жива пандичка хаха ).

Един ден обаче нещата приключиха дали заради мен, защото не я оцених и съм бил пълен глупак, дали заради това което ми каза, мисля че не беше от значение за мен, щом края дойде.
Та сега идва същинската част, тя ми призна, че е БЪЛГАРО - МОХАМЕДАНКА (помакиня) и беше почти сигурна, че между нас щеше това да е проблем, прекъснахме отношения, ходих на 2, 3 пъти да си говоря с нея, нямаше резултат.

Страдах много, дори може би и още почти 2 г след това всичко.
Появи се момиче, вече сме половин година заедно, ВЪПРОСА МИ КЪМ ВАС Е СЛЕДНИЯ: ЗАЩО СЛЕД КАТО СИ ИМАМ ДРУГО МОМИЧЕ, ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЪНУВАМ МАЛКАТА СИ ПАНДИЧКА, НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ТОВА И КАКВО ОЗНАЧАВА ПОДЯВОЛИТЕ, ТА МИНАХА 2 ГОДИНИ ? ? ? ? ?

БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ВНИМАНИЕТО , БЪДЕТЕ ЗДРАВИ.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
ГЕ
ГЕ
14.11.2014 06:28
това е ясно като бял ден....обичаш я и никога не ще я забравиш....това е любовта....никой не може да ни обясни и ние самите...защо обичаме даден човек, когато той се е подиграл с нас, зарязал ние ....и т. н., а не можем дори с пръст да погалим онова мило човече насреща, което ни вярва и гледа влюбено...аз съм на 58 г. обичах и бях обичана...сега за съжаление съм сама...голямата ми любов, мъжа когото обичам все още, всеки ден ми се обажда да ми говори, за сегашната си любов...не знам колко още ще издържа да го слушам....имам чувството , че ще полудея...каква порода сте бе вие мъжете...как и с какви очи говориш на жената , която те обича 20 години и продължава да те обича, въпреки всички изневяри и т.н. и се осмеляваш да й говориш за друга....няма ли друго рамо, на което да плачеш за сегашната си любов....нали ти, да ти ...този същия мъж преди няколко години беше болен, истински болен по мен....как забрави това....такава любов забравя ли се.....
1
0
стефи
стефи
28.10.2014 21:37
Аз мисля че тя с нещо много те е впечатлила с което другите не могат,както се казва влезла ти е под кожата,било с гордост,било с силен характер,дистойнство и т,н ти си знаеш.Според мен вместо да приключваш насила с тази истирия и да търсиш незадоволителни заместители по добре виж дали няма начин за диалог да оправите нещата иначе тя ще ти остане като трън в съзнанието и ще сравняваш всички с нея и никоя не ще е достатъчно добра,защото ти подсъзнателно я обичаш....шанс има ако е взаимно обаче иначе смисъл няма...ще трябва да забравиш.
2
0
ьззю
ьззю
15.09.2014 20:12
и ако е спала с друг какво,тебе ли да цхака да се сетисх за нея
0
1
ДО кога?
ДО кога?
15.09.2014 12:51
Дрога , и другия потребител след него:

И двамата сте много прави , преди време преди доста време , се бях видял с нея и принципно отидох за да и задам въпроса "спала ли си с друг?".
Отговора мисля , че го знаем тръгнах си силен и си казах край , това вече не е твоето момиче .... но уви :)
0
0
nadejda jereva
nadejda jereva
01.12.2014 18:34
скъпи ,ако е била помакиня мисля че въобще не е спала с друг.просто въпроса ти я е обидил много.
0
0
дР
дР
15.09.2014 23:47
"Причината на хората да им е трудно да са щастливи е, че виждат миналото по-добро, откокото е било, настоящето по-лощо, отколкото е, бъдещето - по-заплетено, отколкото ще бъде."
Марсел Паньол
4
0
помакинята
помакинята
15.09.2014 09:29
да сънуваш нея непрекъснато значи че не и удолетворен как са приклучили нещата при вас.
1
0
дР
дР
14.09.2014 20:18
Имаш нещо недовършено с нея, затова я сънуваш. Трябва да се видите, за да приключиш тази история. Само така ще се примириш и ще продължиш. Пиши ако имаш колебания. На мен това ми помогна,дано и на теб!
3
0
ДО кога?
ДО кога?
14.09.2014 16:45
Проницателен коментар , макар и да ме обърка :)

Нека чуя и други мнения :)
0
0
****
****
14.09.2014 14:48
Страданията се нещо като задължение, в някои страни са всеобщи и продължителни. Не е хубаво да преодоляваме това, защото то е част от нашият дълг, а кое ни вкарва така можем само да предполагаме.
Но се пак, не мислиш ли, че има нещо улично в това? Като уличница, като улика... може би си я уличил в нещо и тя е отговорила като уличница.

Страда на италиано е улица. Естрада е широко разпространен жанр в музиката. Мислиш ли, че това страдание би могъл да го избегнеш?

Благодаря, че сподели малката си пандичка с нас! Дано си намери разбиращ я човек, а не каубой стрелец:)
0
1

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: