Много се промени. Защо

Много се промени. Защо
Здравейте, исках да споделя и моята история. Заедно живеем с моя годеник вече от две години и половина в чужбина и имаме дъщеря на два месеца и половина. Докато бях бременна, всичко беше ОК - тогава внимавахме много и не правихме секс, но от както родих той няма желание за нищо - нито за целувка, прегръдка камо ли секс. Не съм качила много килограми по време на бремеността - 14 кг но 12 свалих изглеждам добре като за 25 годишна, но за него явно не.

Доста се промени, все ми върви на въпреки все ми намира кусури от типа защо съм облякла дадена дреха и изобщо не е какъвто беше. Ако искам да излезна на кафе с приятели, винаги казва не или почва да ми звъни по десет пъти. И другото, което е, и преди не сме правили секс редовно пък и той все го беше срам качили и с него съм свършвала само в началото. Според вас къде е проблемът може би в мен?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
аделайн
аделайн
19.05.2015 21:15
Не е в теб вината. Много е важно как е възпитан и как се е държал баща му с майка му. Има много мъже, които смятат, че жената трябва да си гледа само къщата и децата и...до там. Ако не е в това причината опитай да се държиш на разстояние от него. Покажи му, че си му обидена или пък точно обратното...то с дете е трудно, му направи му вечеря, купи си нещо секси...зависи на какво е склонен да реагира.
1
1
тит
тит
04.02.2015 18:31
Пълен комплексар,100% изневяра,но само той има право на това,нещастник! Пръщи от такива като него!
1
2
****
****
28.09.2014 00:34
Причината е в оргазмите ти - нали чрез всеки ти създаваш своето същество със своите същества. Като нямаш създаден организъм с него, то как да ти е близък? Ти неква тъпа селянка ли си, та не можеш да направиш това, въпреки цялата информация, която може да се намери?

Проблема, както знаеш е с адрес теб, или мен, или него, той е неизменен и необходим, за да прави контраст, като граничен камък на живота.

Но все пак... какво ще направиш - ще приложиш хирургическа интервенция, или ще убиеш целия човек, дори незаразените му части?
1
7
трудно
трудно
23.09.2014 20:10
Добре знам какво е партньорът ти да не желае да говори с теб.Измисля бързо и ефикасно извинение да прекъсне разговора и да изглежда така,че той да не е направил нищо нередно,а ти си вкарваш филми.Много е кофти и нищо не можеш да направиш още повече в твоя случай.Предполагам вече ти идва да му се разкрещиш "Аз съм жена и имам нужди".Според мен едва ли е изневяра щом и преди това не си се хвалила с бурен сексуален живот.И аз бих заложила на тезата със синдрома на таткото.Или дори на синдрома на арабина(не го казвам с цел расизъм или нещо такова,просто на хората такава им е славата).Общо взето ти си негова жена и освен да готвиш,чистиш,раждаш и гледаш деца нямаш право на друго.Еми съжалявам,но мъжете са такива.Просто повечето подтискат тези свои инстинкти.Ако имахте време и на кого да оставите детето бих те посъветвала(ако негова милост няма против) да отидете сами някъде ако ще и да е в пълната мизерия,за да останете насаме.Като знае човек,че в следващият ден не го очаква никакъв стрес и се отпуска.Просто идеята е да имате време за вас двамата.
5
1
Фани
Фани
23.09.2014 23:40
Да така е мен също ме съмнява изневярата но винаги очаквай неочакваното.Но положението ме изнервя допълнително и ще предприема крайни мерки.Защо тези мъже си мислят че щом си родила дете от тях и си цял живот до него и ще му играеш по свирката?
5
0
345
345
22.09.2014 15:39
Да не пиша отново под коментарите на другите... Да предположим, че си има друга... тогава, защо не те пуска да излезеш на кафе с приятели и ти звъни по 10 пъти... Да не би да се опасява, че и ти си имаш някого? Може и аз да греша, но би трябвало, ако си има някого да не му дреме чак толкова, къде и с кого ходиш и кога ще се прибереш. Ето виждаш ли...в случая може само да гадаем.Версии мнооогооо... Разговор мила, дълъг и сериозен разговор с партньора и ще настояваш до тогава, докато не си изясните отношенията. Тук с предположения и гадания работа не става... Смело напред и успех!
1
0
345
345
22.09.2014 17:42
След всяко мнение на някого се оказва, че има още какво да ни разкажеш... Вече написах по-долу какво мисля за съветите дадени от тук. Вие си се познавате най-добре и според мен сами трябва да си разрешите проблема...
1
0
Фани
Фани
22.09.2014 16:27
Лошото е че като започна разговор с него и той почва:Кво искаш ся кви са тея глупости или офф престани с твойте глупости и т.н.А преди време сме се базикали просто на шега той е казвал че ако стане нещо за напред само той има право на любовница казвал ми е теб да не те разбера лошо ти се пише....Незнам но тази ситуация почва много да ме изнервя
0
1
Лили
Лили
22.09.2014 14:12
Никак не искам да те плаша и отчайвам,но това което разказваш никак не ми харесва.Не правите секс-а сте млади хора,намира ти кусури,дразниш то....за мен това са класически симптоми на изневяра.Дано не е така,дано греша.Съдя от собствен опит.И мен така съпругът ми не ме докосваше,очевадно го изнервях със и без причина.Чудех се и търсех вината в себе си.Пазех диети,стопих се до 49 килограма,сменях цвят на коса,прически....не повтаряй моята грешка!Оказа се изневяра с негова колежка-по- стара,3 пъти по-дебела от мен,но....чужда.Поговори с него,изяснете се и дано стигнете до решение.Успех!
11
1
Фани
Фани
22.09.2014 14:38
Незнам питала съм го да не би да има друга и всеки път ми казва че си въобразявам глупости незнам дали ми изневерява но ако е така доста добре се крие никак немога да го хвана
1
0
мария
мария
21.09.2014 21:38
това е класически синдром на таткото.жената роди ли дете от него вече е негова.с една дума приемате като даденос.
1
0
spiridon
spiridon
21.09.2014 20:57
"качили" ?
3
0
ааааа
ааааа
30.01.2015 18:33
като че ли....и аз много го мислих хахахха
0
0
345
345
22.09.2014 12:44
Може би е имала в предвид: "Като, че ли не ме харесва" - или нещо от този род... както и да е... Истината е, че тук хората няма как да ти дадат стойностен съвет /според мен/, защото не познават нито теб, нито годеникът ти. Не вярвам, че от няколко изречения споделени от теб, ще си направят правилната преценка. Всичко зависи само и изцяло от вас двамата. Не търси съвети, а седни и поговори с него за абсолютно всичко, което те измъчва. Сподели своите желания и очаквания, попитай го, защо се държи така, какви желания и очаквания има той самия, какво не му харесва в теб... Разберете се как трябва да се държите един към друг за напред и какво трябва да направите за да се подобри и освежи връзката ви...все неща в тази насока... Може да има някаква друга причина, заради която ще ти се наложи да потърсиш съвет, но разговор трябва да има, за да знаеш как да постъпиш и какво да направиш... Ключето е скрито във вас самите, а вие го търсите на друго място...Защо?
0
0
Фани
Фани
21.09.2014 21:04
Имам предвид че не ме харесва вече или незнам нищо немога да си обесня незнам какво да правя мислих за изневяра и не ми се вярва
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: