ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбих се в много добър приятел!!

Влюбих се в много добър приятел!!

Влюбих се в много добър приятел!!
Здравейте. . Аз съм на 17 години и съм от малко градче. Моята история почна преди пет месеца. Запознах се с едно момче на 22, започнахме да излизаме често на разходки и купони. Една вечер се събрахме в най-добрата ми приятелка и той дойде, пихме забавлявахме се а около 3 чеса легнахме да спим. Приятелката ми се легна с нейния на горния етаж аз и той легнахме на първия и двамата бяхме пийнали легнахме и почнахме да се целуваме и натискаме беше уникално.

Към 4 решихме да спим но на него не му беше удобно да спим там и каза че си отива след около 15 минути въртене сама реших и аз да се прибера. На следващия ден пак се видяхме излизахме постоянно но вече беше с привилегии. Почнах да спя у тях всички ни се чудеха как си приказваме на смотан глупав и други обиди но ние така свикнахме да си говорим. Преди няколко дена той ме викна у тях да спя аз веднага се съгласих и хукнах към у тях.

Пиехме бира и се забавлявахме докато той не отвори фейса и започна да си пише с едно момиче и ми каза че кат порасне ще я взима, тогава усетих нещо много гадно но си замълчах. След полови час той викна комшийката си и двама негови приятели пихме си докато той не реши че ще иде на дискотека. Отидоха с един негов приятел когато се върнаха бяха много пияни той почна да се заяжда и да ме хапе не бяхме спали изобщо а на следващия ден трябваше да пътувам.

Тогава му се расърдих казах си че повече не иска да го виждам. На следващия ден ми запали телефона накрая дигнах той ми се извини вечерта исках да отида при него и да го гушна но нямах възможността защото той беше зает, мислех за него през цялото време.

Снощи отидох на купон не издържах и му се обадих разбрахме се да идем у тях, когато влязох у тях той беше взел бричка да пием, забавлявахме се много той ме ядоса и аз казах че го мразя той се обърна и каза "аз пък те обичам" много се зарадвах. Да му кажа ли че имам нещо повече кум него от приятелство? А дали няма да разваля всичко? Страх ме е да не го загубя и като приятел. Помогнете ми да му кажа ли или да си замълча. . . Благодаря ви. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Мария
Мария
16.08.2014 10:44
Аз мисля,че той знае че го обичаш(не като приятел),тези неща се разбират,просто или очаква да му го кажеш,за да погъделичкаш мъжкото му его,или му харесва да те кара да ревнуваш,отново за собствен кеф!Щом се е стигнало до целувки и двамата вече сте наясно,че между вас има нещо повече от приятелство!Бъди откровена,говори направо,бъди силна,мъжете харесват силните жени!Успех и вярвай че за теб предстоят най-добрите моменти в живота!
0
0
Anatoli Sevdalinov Mihail
кази му какув е проблема :)
0
0

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: