Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Замина да следва и се промени

Замина да следва и се промени

Замина да следва и се промени
Здравейте аз съм момиче, което се нужда е от съвет. Имам приятел с който сме от 1 година 6 месеца заедно. Замина в друг град да следва, за това време ние никога не сме се отделяли един от друг за толкова дълго време.

Проблема е такъв, че откакто замина стана друг човек и се държи по различен начин с мен. Казваше ми на ден по няколко пъти обичам те, а сега не. Причината била, че е бил много объркан и какво ли не. Не искам да се разделим, защото много го обичам и свикнах с него, но не искам и така да продължава. Какво да направя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
vampiriana
vampiriana
02.11.2013 02:26
Ами нормално. Връзката е заминала вече... Той има друга среда и това е :)
0
0
к.
к.
14.10.2013 12:12
Шиба други коври вече.Преживей го.
0
0
дооо
дооо
10.10.2013 15:13
Когато връзката се сблъска с разстоянието така се получава понякога. Той има друга среда и занимания вече, в която ти не присъстваш и оттам идва объркването му..започва да се пита има ли нужда от теб, среща и нови хора... а ти от своя страна си останала на същото място но без него и ти липсва. Ако има начин да поговорите очи в очи по-серизно за нещата и да разбереш на къде бие, ако нещата са наред пък няма ли начин да живеете на едно място, а не разделени? Мога и друг вариант да ти предложа и ако се съмняваш повечко в нещата ако искаш го пробвай - малко и аз самата не го одобрявам, но в краен случай има ефект да си потвърдиш съмненията. Пробвай да контактуваш с него чрез скайп или соц.мрежи, сайтове, ако има регистрации като се представиш като непозната - ще разбереш истинските му намерения или проблемите,които го притесняват, той евентуално ще сподели час от тях в зависимост как тръгне разговора.
0
0

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: