Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Кой от двамата трябва да се промени

Кой от двамата трябва да се промени

Кой от двамата трябва да се промени
Трудно ми е да взема решение, за това бих ви помолила за съдействие и съвет. Имам контакт с млад мъж, симпатичен и интелигентен. Разговорите ни вървят като по вода. Имаме много теми на разговор.

Но и двамата сме властни характери и ни е трудно да се разберем в това направление. Всеки иска да бъде доминиращия във връзката и в крайна сметка не се получава. Не знам какво да направя. Не мога да променя характера си, а много го харесвам.

Трябва ли да прекратя връзката заради това несъответствие ? Дали с времето нещата ще се променят ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Ani
Ani
05.12.2011 13:39
Виж, главният въпрос е дали го обичаш. Ако да - оставането ви заедно има смисъл! В една връзка жените дават любов, а мъжете - сила. Мъжете могат само да върнат любовта, която са получили. Знам какво говоря, вече отбелязах 20 годишен брак с мъж, който е властен като мен и сблъсъци не са ни липсвали..
0
0
kari
kari
05.12.2011 13:26
когато егото ни говори, ние сме неспособни да свършим нещо полезно...според мен трябва да дадеш повече от себе си в тази връзка. В случая не е особено важно кой от вас има по-властен характер, а това, че ти като жена трябва да умееш да властваш над мъжа без той да усеща подчиненото си положение...
0
0
антани
антани
03.12.2011 13:48
Виж,няма смисьл, щом от сега виждаш от кьде ще дойде пробойната,особено,когато мине малко време ще се развалят сьвсем нещата.Недей! Преодолей го сега,да не си навлечеш както се казва таралеж в гащите.
0
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: