Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Работата ли ми липсва или той самият?

Работата ли ми липсва или той самият?

Работата ли ми липсва или той самият?
Здравейте,
Реших да Ви споделя накратко това което се случва с мен и ако може да ми дадете съвет! !
В момента завършвам финанси в УНСС и съм пред избора как да продължа живота си - работа или пък още учене. По отношение на работата, пускам cv-та, но е доста трудно, пък и си създадох хоби, което ме промени драстично.

Всъщност промяната в мен започна някъде преди година, миналата пролет работих като градинар във фирмата на мой роднина и тази работа ми хареса страшно много, но отчасти приех тази работа, защото там работи и мъжа, когото харесвам, и той страшно много ме обърква всеки път се държи различно и не знам какво да мисля.

Случи се така обаче че близките ми сметнаха че тази работа не е за мен и в един момент спрях да ходя без каквото и да е обяснение - така и не разбрах аз ли не се справих или други хора се намесиха. Спирайки да ходя с тях на работа изпаднах в депресия, не можех да го виждам а и ми липсваше работата, харесваше ми. Сега мога отново да се върна, но не знам дали е защото искам тази работа или заради него или може би трябва да си търся работа по специалността! !

Благодаря Ви за вниманието и ако съм Ви отекчила извинете ме ! !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
20.06.2017 15:35
Ами ти какво изпитваш към него - щом го харесваш, значи желанието ти да се върнеш е комплексно, Но ако мислиш, че нямате бъдеще, защо да си го причиняваш - най-добре продължи напред. А, и - големи хора сте, щом до момента не е предприел нищо,....
1
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: