Работата ли ми липсва или той самият?

Работата ли ми липсва или той самият?
Снимка: ezine.bg
Здравейте,
Реших да Ви споделя накратко това което се случва с мен и ако може да ми дадете съвет! !
В момента завършвам финанси в УНСС и съм пред избора как да продължа живота си - работа или пък още учене. По отношение на работата, пускам cv-та, но е доста трудно, пък и си създадох хоби, което ме промени драстично.

Всъщност промяната в мен започна някъде преди година, миналата пролет работих като градинар във фирмата на мой роднина и тази работа ми хареса страшно много, но отчасти приех тази работа, защото там работи и мъжа, когото харесвам, и той страшно много ме обърква всеки път се държи различно и не знам какво да мисля.

Случи се така обаче че близките ми сметнаха че тази работа не е за мен и в един момент спрях да ходя без каквото и да е обяснение - така и не разбрах аз ли не се справих или други хора се намесиха. Спирайки да ходя с тях на работа изпаднах в депресия, не можех да го виждам а и ми липсваше работата, харесваше ми. Сега мога отново да се върна, но не знам дали е защото искам тази работа или заради него или може би трябва да си търся работа по специалността! !

Благодаря Ви за вниманието и ако съм Ви отекчила извинете ме ! !

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена Младенова
Ами ти какво изпитваш към него - щом го харесваш, значи желанието ти да се върнеш е комплексно, Но ако мислиш, че нямате бъдеще, защо да си го причиняваш - най-добре продължи напред. А, и - големи хора сте, щом до момента не е предприел нищо,....
1
0