Ezine.bg»Споделени Истории»Раздяла»Защо ме напусна, къде сгреших

Защо ме напусна, къде сгреших

Защо ме напусна, къде сгреших
Здравейте почнах да чета вашите историй и ми се стори доста интересно да споделяш историята си и да получаваш различни съвети и мнения.

Реших и аз да споделя моята

Аз съм на 20 години и още малко правя 21 скоро се разделих със приятелката ми със която бяхме заедно почти 5 години никога не сме се карали със нея дори и веднъж никога не сме си повишавали тон само сме спорили за някои неща но това е. Смятах че сме много щастливи но уви се оказа друго преди три месеца тя ми каза че иска да се разделим като я попитах за причината тя ми каза че аз не съм и обръщал внимание и че се е дразнила на някои мои постъпки и не ми е споделяла приех раздялата но още във същия ден реших да направя опит да оправя нещата поговорихме тя ми каза кое точно я дразни те са малки неща но са много но никои не е перфектен

както и да е ислушах я и промених нещата които я дразнят това са неща от сорта че като искала да ме целуне съм се дърпал когато искала да ме прегърне отблъсквал съм я но според мен не е така просто аз съм малко по-въздържан и не показвам чувствата си много но въпреки това винаги съм и казвал че я обичам правил съм много неща за нея писал съм и стихотворения правил съм и изненади винаги съм я мислел и поставял на първо място тя беше моята принцеса човекът без които не мога признавам че тя също ми е помогнала много и винаги ми е била упора тя е много сериозно и амбициозно момиче.

Така поправих се аз промених навиците си приятелите си и всичко заради нея но ето на преди два дена ми съобщи че като ми дала втори шанс тя е дала и на себе си да види дали ще спре да ми се ядосва но не можела не било здравословно и т. н абе общо взето ни мъ кефиш вече.

Аз го приех нормално казах и че уважавам решението и. . .

Така аз наистина много я обичам но искам да е щастлива и ако е решила че така ще е по добре така да е знам че съм на 20 години и че тепърва живота ми започва но единственото за което ми е най-гадно е че няма да намеря момиче като нея защото повечето от моите връзници (не всички но голям процент) са под всякаква критика не искам кукла до себе си а човек със който мога да проведа нормален разговор да е умна и оправна а не да се гледа пред огледалото и да го пита коя е най-красива на земята.

Та да не се отклонявам искам да ви попитам според вас може ли заради това че съм правил някои глупави постъпки макар и малки да иска да се раздели със мен или има нещо друго питам ви защото ми е интересно мнението на други хора които не познавам защото ако попитам приятели или роднини няма да са искрени със мен и естествено че ще вземат моята страна

Благодаря на всички предварително 
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
K9
K9
12.09.2016 15:57
Проблема не е в теб,брат!Просто много здраво я изчуках и сега иска пак хой,не се кахъри кот такоа ;(
0
0
ivan
ivan
06.03.2016 08:16
v momenta 4eta i moje bi vsi4ko ve4e e re6eno no siveta mi kim teb e za v bide6te ne ugajday na vsi4ki pri6tyavki na jenite te vinagi iskat pove4e i kogato ne go polu4at pribyagvat kim tova neka i tya da se nau4i na nyakakvi jertvi ne moje vinagi da polu4ava bez da dava silna vrizka se gradi sis jertvi i ot dvete strani v protiven slu4ay tya e obre4ena
0
0
love
love
27.10.2015 14:39
Здравей,бих споделила мнението си,но не искам да давам съвети. Мисля, че ти наистина обичаш това момиче и си готов на всичко за нея,но не мисля че е добре да изгубваш себе си заради когото и дa било...ако тя те обича ще обича и недостатъците ти,защото както казваш никой не е перфектен. Според мен просто тя не те обича. Остави я, ако я гониш едва ли ще се осъзнае,нека сама си прецени и си избере пътя. Всеки е роден свободен. " Когато обичаш някого пусни на свобода, а колкото обичаш ще се върне твоята страна ако ли не няма за какво да съжеляваш-щастлива ако е без теб за нея трябва да се радваш..."
1
0
Ваня
Ваня
01.09.2015 15:00
Според мен причината за раздялата ви е единствено в нея, но една жена много трудно би си признала това. Животът наистина е пред теб, не се затормозявай повече с тази връзка.
3
3
Боги
Боги
31.08.2015 14:29
Не е това причината. Просто тръпката между вас вече я няма или временно се е загубила. Дайте си малко време разделени и така и двата ще прецените дали решението за раздялата е било правилно или не. Не е изключено да има симпатии към някой друг но не мисля ,че в този другия ще успее да види приятелството и разбирането които е градила с теб 5 години. Дай и време няма смисъл да се опитваш да се бориш за нея при положение,че тя не те иска единствено ще влошиш нещата и ще те намрази. Успех
3
4
Nidewa12
Nidewa12
31.08.2015 11:36
Браво на вас вие сигурно сте Японец
1
7

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: