Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Заряза ме заради кифла от офиса, която го разкара след 2 седмици

Заряза ме заради кифла от офиса, която го разкара след 2 седмици

Заряза ме заради кифла от офиса, която го разкара след 2 седмици
Извинявам се за дължината, но типично по женски съм детайлна.
Преди години започнах връзка с тогавашният си най-добър приятел. Не исках, от страх да не си развалим отношенията, но успя някак да ме излъже. И три години не съжалявах за което. Пожелавам на всички подобна връзка, да намерят такъв човек с когото да споделят всичко, който да ги движи напред, към по-добро и да е до тях независимо от нищо. Но на никого, и на най-големият ми враг не пожелавам подобен край.

Никога не съм предполагала, че ще стигнем до тук. Всичко беше чудесно. И дори и като гледам назад не виждам някакви знаци, насочващи към развоя на събитията.

След 3 години връзка, 2 от които в съжителство и годеж, любовта на живота ми реши да ме остави. Знам не звучи кой знае как, особенно имайки предвид повечето истории споделени тук, но нека довърша.

Този Декември ставах на 25. Приятелят ми ми организира парти с най-добрите приятели. В деня след рожденият ми ден разбира се реанимирахме. На него му беше много зле и предположих, че се е натровил от храна. Направих закуска, чайове, отвари, лекарства. И в един момент той излезе, върна се и ми заяви "Трябва да си тръгвам". В този момент умрях вътрешно. Без никаква индикация, без нищо.

Поисках обяснение и получих най-наглата лъжа "Искам да съм сам. ". ОК, казах си, обичам го и съм готова на всичко за него, дори и да го оставя. Събрах му багажа обадихме се на брат му да го вземе и го изпратих. А в багажа сложих подаръците за цялото му семейство, който лично избирах, купувах и организирах. На тръгване ме прегърна и ми каза, че винаги е на едно обаждане. Поредната лъжа.

На следващият ден се чухме. Поплакахме, поговорихме и наистина се надявах че след време ще се върне. Не съм грешала повече.
В деня след това му се обадих. Вдигна ми и ми заяви, че е по-добре да спрем да комуникираме, тъй като това пречело на Илияна. А коя е тя? Ами тя е колежката от офиса, с която е започнал връзка един ден след като ме оставя. Тя е тази, която в последните 3 месеца ми се е умилквала в офиса с цел да хванем шеф, който да ни издържа.

Тя е тази, която му е пишела съобщения по Вайбър в 1 през нощта. Тя е тази която седна със семейството му на Бъдни вечер и им е подарила моите подаръци.

И последно, тя е тази която се притеснила за мен и му казала, че ще ми е по-леко. Еми успя. Поздравления. И така приключиха всичките ми надежди за събиране.

Обаче тя не е съобразила едно нещо. Аз бях тази, която го взе от нищото и го издигна. Аз бях тази, която го записа в университет, помогнах му да започне да тренира, написах му мотивационните писма и документи за конкурса за мениджъри във фирмата. И това което мисля, че най-много я е подразнило, аз го издържах.

Надяваше се, че ще я води на почивки, ще й купува подаръци, ще я глези и ще изпълнява мечтите й. Но не си е дала сметка, че не той го е правел за мен, а аз за него. Малко ми е гадно, че злорадствам, но само това ми остана. Единственото, което мога да изпитам в момента е удоволствие от това да знам, че захвърли всичко но след двуседмичен романс и той беше захвърлен.

И сега се чуди и мае как да я спечели обратно. А тя се е прехвърлила към следващия, който си мисли, че ще й даде живота за който си мечтае. За жалост не осъзнава, че такъв човек не се краде, а се изгражда.

Та така пиша това не само за да си го изкарам от системата и да продължа напред, но и за да ви предупредя. Радвайте се на момента, защото не знаете докога ще го имате. И не правете на другите, това което не искате да ви се случва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
Толи
Толи
24.05.2016 16:04
Ти си жена мечта той бил много прост тоя човек ,недей съжалява и давай напред аз съм на 35 и още несъм срещнал истинска жена все кифли ,но надявам се аз да намеря някоя някой ден .
1
0
Потребител#169674
pishete mi na lichno madam skype sericsson711 molq :)
0
1
Владимир
Владимир
16.04.2015 21:14
По добре сега,от колкото след създаване на семейство с деца. Имало е някакви индикации,но си била много влюбена и не си могла да ги видиш. Може все още да ти е много болно,но се радвай,че е станало така. Човека не те заслужава.
3
0
dude
dude
15.04.2015 22:35
Skri mi shapkata kakto se kazva .... malko sa jenite kato teb. Dano namerish dostoen muj koito da e tvoq upora, ne ti negova. Uspeh.
6
0
човека
човека
04.04.2015 14:58
Ти си му била трамплин..виж нежсе ядосвай той не е дорасъл за теб.нито оценява това ...всеки заслужава участта си .по добре че си го разбрала рано не е за ядосване това е опит какъв мъж не трябва да търсиш. Това понякога показва че хората които са ни удобни като манталитет всъщност не ни допълват и не ни помагат да растем..трябва да има баланс даваш получаваш буквално и преносно останалото е зависимост и егоизъм
7
1
,,,,,,,,,
,,,,,,,,,
03.04.2015 22:09
Samo edno shte Ti kaja da se radvash I ako se vurnesh shte e nai golqmata Ti greshka.inache Te razbiram dobre kakvo e da si s chovek koito e po zle I ot bebe,no pretenii golemi.
5
1
ФорматА3
ФорматА3
03.04.2015 15:50
Аз доколкото разбирам, щом ти си му била не приятелка, а едва ли не майка - радвай се, че онази девойка те е отървала от него. Защо го казвам ли? Имах близо 8 год. връзка с такъв мъж, който се раздаваше бохем, а не можеше един яйца да изпържи. Аз правех всичко, абсолютно всичко. И накрая, когато след 7та година исках да се съберем, майка му ми каза "Той не е достатъчно голям да поеме отговорностите на живота" и наш Ганчо само това чакаше да чуе.. А ставаше дума за 24 год.(това преди 2-3 години) мъж, Накрая като го зарязах ми се молеше на колене с думите "Да поживеем един месец заедно, колкото да кажа, че съм живял с теб". Та твоя бивш - нещо подобно. Една жена не трябва да издържа един мъж, освен, ако не е наложително, т.е. ако остане без работа, не му стигат финанси, тогава - да, да му помага. Но да го дондурка.. Извинявам се.. Така, че радвай се..
10
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: