Ezine.bg»Всички гледачки и ходжи правят магии, за да измъкнат пари!

Всички гледачки и ходжи правят магии, за да измъкнат пари!

Всички гледачки и ходжи правят магии, за да измъкнат пари!
Поради злощастно стечение на обстоятелства в моето семейство и работа както всяка идиотка търсех врачка и ходжа. Не стига че не ми помогнаха и стана по зле, но и ги хванах въпросните магове че правят магии за да ги потърся пак.

Затова пиша тук да ви предупредя и да потърся съвет от по възрастни хора които знаят обичаите за предпазване от такива неща. Какво помага при такива случаи?

Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 12:20
Разваляне и разкриване на магия,гледане на карти таро,восъколеене,уроки,амулети,талисмани,защити,предпазване от негативна енергия,проклятие,страх-тел 0882 355 306 Шамана.
0
0
miglena
miglena
11.04.2016 17:29
Чакай сега, за това не се ходи при ходжа. Имам предвид, че когато си християнка, не ходиш при друговерец. Никога не се прави, тъй като се случват именно такива неща. И как ги хвана? Явно имаш определени познания. Лично моето мнение е, че 80% от тия хора, врачки и ходжи, са измамници, 11% са крайно лоши и останалите 9% са истински Хора. Истинските врачки, гледачки и дори лечителки го правят БЕЗ пари. Всичкоостанало е бошлаф работа. ( Е, сега, ако живеят само от това може да вземат и някой лев, но така е думата).
0
0
ShakirA532
ShakirA532
09.04.2016 02:19
То ту~така Хооп и Щтракк Ходжите та чак и папата да те гледа КАТО Мона Лиза, няма ти издУХа/т болестите, пЪк колкОто до истинСКи магии поразпитай за По така ОпИтнии Хходжи,че аман от тези фълшшивии враЧки. Не е нужно чакк до възрасстова граница, нЕе си ги внушаваЙ. СлоЖна е При теб,Доста са ти пОвлия ли ама и не чакай ! И не преБърЗвай с разни ОтракаНи ходжи ама и да СТРУВА 2 лв повече СИ вършат работата,ДоРи и жените(четящи Куранн). Хайде ЖиВ Здрав и повечко Ххармония, Ще се оправишш.!
Сори. За Правописа с 26 и поЛовина греШки,Успех!
1
16

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: