Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Той не е най красивият, но нещо в него ме привлича много

Той не е най красивият, но нещо в него ме привлича много

Той не е най красивият, но нещо в него ме привлича много
Здравейте!
Проблемът ми не е кой знай колко сериозен, но да попитам
Според вас може ли някой да харесва друг, но не по красота?

За да ви стане по ясно ще ви разкаже как стана всичко.
С бившия ми клас ходихме за последен път на екскурзия през лятото. Не ни стигаха хора и едно момче покани друго момче. Той беше 2 години по голям. По пътя госпожата ме помоли да отида на последните седалки, защото на някакво момиче и било лошо. Аз отидох а той беше 1 седалка зад мен.

От начало нищо не изпитах. С него и още няколко човека играхме на шише. Беше много забавно. По едно време пекна много слънце и попитах някой има ли очила. Той ми даде неговите. Едно от момчетата ми ги взе и ме попита защо съм му ги взела. Момчето на когото бяха каза, че той ми ги е дал. Каза го някак така цитирам "Аз и ги дадох ве" каза го сякаш ме защитаваше.

Когато пристигнахме се държеше много мило с мен и си мислих, че ме харесва. По късно разбрах, че учи в новото ми училище. След като се прибрахме от екскурзията няколко дни мислих само за него. Но от както започнахме училище почти не си говорим. Той не е най красивия, но нещо в него ме привлича много.

И отново се връщам на въпроса според вас може ли човек да хареса друг но не по красота?
Благодаря за вниманието!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
.Тайната.
.Тайната.
23.01.2014 22:22
Възможно е привличане но не по красота... Аз също имам такава история..
В училище ходихме на екскурзия през Ноември. Аз седях на задните седалки и имаше едно момче което беше добър приятел с момчетата които ги познавам от бебе. Та това момче се обръщаше назад и се усмихваше. По време на екскурзият понякога го търсех с очи. Като се прибрах от екскурзията му изпратих покана за приятелство в фейса. Учихме в едно и също училище. Как можеше да не го забележа до сега??- се чудех. Той не беше перфектният или най-красивият но също нещо ме привличаше.После си писахме много по фейса и аз го попитах кой харесвам. Аз не можех да му призная и той не каза нищо. Най после аз му признах и той си призна. Сега сме гаджета от няколко месеца и сме супер щастливи!!!
0
0
НоМърси
НоМърси
07.11.2013 15:40
Така като чета излиянията ти ми се струва ,че си 15-17 годишна.На тая възраст по-голямата част от връстниците ти (били те момичета или мочета ) се впечатлявате първо от физическата красота.Това е привличането.Като пораснеш , ще започнеш да осъзнаваш ,че физическата красота е фактор за първите ви срещи...След това един разумен човек започва да обръща внимание и на други неща, а именно: как си прекарвате с въпросния човек, имате ли теми за разговор, можеш ли да бъдеш себе си ,докато си с него, какво е неговото отношение и как те кара да се чустваш, когато сте заедно...По този начин се гради любовта - букет от отношения и ситуации,начин на поведение и реакции....
1
1
Аз съм
Аз съм
07.11.2013 13:12
Достатъчно голям и разумен съм да си кажа,че не съм от най-красивите.Но(без да се хваля)имам голям успех с жените има нещо в мен, което много ги привлича много пъти съм се питал "мамка му какво е това нещо" после премислям и разбирам ,че може би така е по добре и ако разбера може несъзнателно да се променя.Ако питаш мен пробвай по предпазливо времето най-добре показва кой какъв е.Успех
1
0
Андриана
Андриана
01.11.2013 23:22
Хаха! Заглавието силно ми напомни една мъдра мисъл: "Тя не е Венера Милоска, но има нещо венерическо в нея..."
0
1
Niki
Niki
31.10.2013 09:56
Според мен не е важно от голяма степен красотата, но щом се е държало това момче така с теб значи си му привлякла вниманието или просто е бил любезен или джентълмен. Не слушай уприките на другите ти си още дете и е нормално това да те привличат постъпките на хората или външния им вид. Не е вярно, че ако си привлечен от някое красиво момче си повърхностен, защото понякога даже мога да кажа винаги красотата е тази, която ни привлича, грабва и след това следва опознаването.
0
0
MK
MK
30.10.2013 13:24
Ти никога няма да можеш. Ако човек е тъп като дете, ще е тъп и като възрастен, няма какво да се лъжем.
0
2
Але
Але
30.10.2013 12:40
Ами по-принцип да харесваш и да искаш да си с някой само по красота си е много повърхностно и детинско, но чакай - ти си дете, значи не е нормално? незнам обърках се всичко зависи от това колко акъл имаш :) Ако питаш хората които отдавна не ходят на училище отговора е - да може човек да хареса друг не по красота, даже е важно да има акъл в главата а не само да му виси там за украса.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: