Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Каза ми, че пак заминава...Дали е заради друга?

Каза ми, че пак заминава...Дали е заради друга?

Каза ми, че пак заминава...Дали е заради друга?
Здравейте на всички. Аз съм Биби на 20 години. Скоро започнах една връзка с един наистина много изключителен човек. Колко скоро вече сме заедно около година и нещо. Разбрахме се двамата да отидем да поработим в чужбина за по няколко месеца и да се приберем и да си гледаме живота. Само, че моята работа беше съвсем друга неговата също и се наложи да сме далеч един от друг. Тои ми беше обещал, че ще живеем заедно и за последно отива да работи тази работа която я върши и ще бъде до мене постоянно и няма да ме напуска.

Но звънна ми вчера и ми каза, че се прибира за малко и пак ще заминава, защото така обещал на шефа си. . и аз останах като гръмната, а той ми беше обещал, че това е последно и повече няма да заминава и като ми го каза това на мене ми е много трудно. Не знам какво да правя умирам от болка, не знам и какво да си мисля, дали си е намерил друга и аз не знам. Аз не мога да живея без този човек в момента мие толкова трудно, че сме на далече и едвам се крепя на това, че ще бъдем заедно и никой няма да ходи никъде вече. Но кажете ми аккво да правя наистина е много гадно. Моля за някакви съвети или някой който го е минал това нещо нека да сподели. Благодаря
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
нони
нони
08.08.2016 18:32
Постави ви въпроса направо пред него и виж как ще реагира. Ако вземе да увърта нещо и да мрънка, значи може би опасенията ти са правилни.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
27.07.2016 17:01
Здравей. За момента единствената перспектива пред теб е да говориш с него. От толкова километри можеш само и единствено да гадаеш какво се случва. Ако се обичате толкова, ще съумеете да разберете къде е проблемът.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: