Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Домашно насилие, той пие много

Домашно насилие, той пие много

Домашно насилие, той пие много
Здравейте, и аз реших да споделя моята история. Жена съм на 26г. Имам две деца. от известно време съм подложена почти на ежедневен психически, физически и сексуален тормоз от човека с когото живея. И незнам какво са направя. Проблема е че пие много. . . И всичко това се случва пред децата ми.

Те викат пищят но на него не му пука. На сутринта ме моли за прошка. и след ден два същото. Че и по лошо става с всеки изминъл път. Когато му кажа че ще си тръгна почват заплахи за живота ми и че ще ми отнеме децата.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Наталия Аврамова
И аз като Тина мисля че трябва да го напуснеш той няма да се промени а вероятността да започне да малтретира и децата е голяма подкрепа ще имаш и от близките ти
0
0
Пламена M.
Пламена M.
07.09.2016 14:25
Напусни го. Друг изход няма. Бягай колкото се може повече. Скоро ще започне да бие и децата. Просто го напусни, това е. Не вярвам това да е от скоро - сама знаеш, че друг изход от ситуацията няма. Ако обичаш децата си - спаси ги, за да не растат в тази отровна среда.
3
0
Звиран
Звиран
28.08.2016 22:06
Ти си го избрала. Тогава без глава ли си била? Това са несериозни запитвания.
1
3
Тина
Тина
26.08.2016 17:06
Знам, че най-малко имаш нужда от критика в момента, но не е трябвало да прощаваш още първия път. Обичаш ли си децата? Защото, ако ги обичаш, събирай си багажа още днес и не ги карай да живеят с изрод. Ти ще го забравиш, но децата ще излязат от тези отношения с редица емоционални травми, за които някой ден ще обвинят и теб. Законът в РБ е изключително либерален към майките и шанса бащата, а камоли насилник и алкохолик да получи право над тях е минимален. Не си намирай оправдания, а го напусни! Бих ти дала лични кординати и бих ти съдействала. Материално не мога, но с всичко останало съм насреща, а вярвам и още много хора. Най-трудно ще е да се решиш, но мисли за децата си на първо място!
7
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: