Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Отношението в страната ни е ужасно

Отношението в страната ни е ужасно

Отношението в страната ни е ужасно
Всичко живо в българия мрази богатите хора , те са анатемосани , те са зли , лоши са и те са виновни за нашият скапан живот това че те са добре и се чустват добре а ние видиш бедняците заслужаваме всичко ние сме онеправданите , ние заслужаваме божията любов .

та българина е доста как да кажа неориентиран дълго прекалено дълго е изтребван бит, унижаван и наказван за проявата на собствено мислене, комунизма ни досъсипа а последните боклуци след 90те ни разказаха играта та целта ми е да разясне разликата междо богатите и тези имитаторите на богатсво тези 2 вида богаташи тук в българия са в съотношение 98:2

по принцип истински богатите хора в българия твърде дълго е имало комунизъм и хората нямат ясна представа за живота а богатството се свързва с бивши комунисти или крадци и рецидивисти които в нормалния свят са персона нон грата и въобще не са мерило за успех , а това че тука ги виждаш как карат скъпи коли и избиват комплекси заради ниското им самочувствие от миналото преди да крадат е друга тема.

в българия тези които ги мислиш за богати повечето са бедняци които са успели да откраднат нещо а истинските богаташи няма да ги видиш да се разхождат с младо гадже и да се фукат наляво надясно на тях скъпите коли им седят в гаража защото нямат време от работа да мислят как да кръшкат на жена си или да оставят семейството си .

това е много важно да се знае защото българина се респектира от едни крадливи неудачници които много скоро като изядат откраденото отиват пак да крадат и не цени истинките хора имайте самочуствие не позволявайте грешните хора да ви объркват, повечето от въздухарите които демонстрират някакъв лукс всъщност ако се махнат от хранилките на които са ги сложили ще останат гладни а вие се респектирате от тях вместо да вземате за пример истински богатите хора
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
miglena
miglena
14.10.2015 16:27
И става все по-зле с всяко следващо поколение. Всеки изисква, без да има какво да предложи...
0
0
човека
човека
08.06.2015 15:14
до админа брат ми заглавието беше стига тоя бедняшки манталите що го променихте не знам
0
0
Тодор
Тодор
07.06.2015 20:10
Просто са ни сбъркани ценностите. Винаги ме е дразнела репликата "Няма работа" - работа има бол, не само в чужбина ами и в България, просто всички искат да се правят на тарикати, да работят малко за много пари. Да ама така не става, за да станеш богат трябва не само да си тарикат, ами и да си скъсваш гъза от работа за да имаш достатъчно пари да вкараш тоя тарикатлък в действие.
1
0
Юлия
Юлия
06.06.2015 16:38
Да, ужасно е! Още по-лошото е, че ти стоиш и се оплакваш, вместо да се потрудиш върху правописа си. Не го казвам със злоба и не те нападам, ако това си мислиш. Не се възмущавай, а седни и научи нещо, за да си по-различен от онези новобогаташи един ден. Всеки си има мнение, но ми писна от упреци отправени от хора, които пишат името на страната ни с малка буква. Навсякъде има и новобогаташи, които се държат по начина, по който си описал, и хора, които дължат богатството и успеха си на усилен труд. България не е частен случай!
4
1
iii
iii
06.06.2015 14:58
Kakvo data kaja !Prav si!
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: