Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Всяка вечер е с различна! Да се занимавам ли с него?

Всяка вечер е с различна! Да се занимавам ли с него?

Всяка вечер е с различна! Да се занимавам ли с него?
Здравейте читатели От известно време ме мъчи един въпрос. . . В работата има едно момче, което по някакви необясними причини ме привлича. Проблема е там, че не знам той какво мисли за мен. Не знам даже дали е правилния човек за мен. АЗ съм от типа хора, които трудно се доверяват. В последно време се учудвам от себе си. Как мога да харесвам човек, който не знае как да обича. Не разбира смисъла на думата. Човек, който има хиляди маски и сменя настроение след настроение.

Как мога да харесвам човек, който всяка вечер е с различна. Много пъти сме говорили на тази тема. Той ми е казвал, че го е страх да започне истинска връзка. Ние сме коренни противоположности. Но го харесвам. Интелигентен е. Знае как да се държи в обществото. Различен е от другите. Искам наистина да сме повече от приятели, но не знам как. Не знам дали той ме харесва. Не знам дали и е за мен. ИЛИ може би мен също ме е страх ? ! Какво да направя в тази ситуация ? Благодаря предварително
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Елизабет
Елизабет
28.02.2016 21:27
Бягай далеч от такива,докато не е станало късно!От такива конници файда няма...
0
0
Пламена M.
Пламена M.
15.02.2016 17:57
Положението е доста заплетено, защото освен всичко друго, той ти е и колега. Според мен щом споделя такива неща с теб, те е приел по-скоро като доверен приятел. В същото време теб те привлича непознатото, именно това, че той е нещо по-различно от всичко и всички, с които си била до момента. Моят съвет е да внимаваш изключително много - подобен тип мъже знаят как да замаят главата ти, да те вкарат в леглото си и после да се правят, че нищо не се е случило. Успех!
2
0
Нес
Нес
11.05.2016 16:15
Благодаря за съвета :)
0
0

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка: