Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Станах на 30 и още не съм бил с жена

Станах на 30 и още не съм бил с жена

Станах на 30 и още не съм бил с жена
Здравейте реших да ви разкажа своята история, просто защото човек има една склонност вътре в себе си да споделя с другите. Това е историята на част от моят живот до този момент. Това, че мога да остана анонимен ми дава възможност да говоря свободно. Спомням си, че като малък бях едно щастливо дете както всички останали деца. Един ден когато бях на около 7 години ме изнасилиха от тогава живота ми се промени. Затворих се в себе си и не общувах с останалите деца. Не казах на никого, странно е че се чувствах виновен и ме беше срам, това усещане продължи и в училищните години.

Не бях особено комуникативен, това ми попречи да бъда с момиче в училищните си години. Когато станах студент имах възможност да осъществя връзка с момичета, но се притеснявах " какво ще стане, ако разберат, че нямам опит ще ми се смее целият курс! " С годините преодолях травмата от детството или поне така си мисля. Дори и днес, когато си мисля за миналото не мога да кажа пред себе си че съм бил. . . дори и сега ми е трудно, просто много трудно, да кажа тази дума. Днес съм на 30г. работя, по нищо особено не се отличавам от всеки средно - статистически човек, но ми е трудно да имам връзка с жена.

Харесвам жени, но някак си ми е трудно да установя връзка мисля си: "на 30 години си коя жена би била с теб, ако знае че ще ти е първата жена. Може би ще си каже че съм пълен нещастник. " Един ден се свалях с една мадама, но тя тръгна с друг после ми се предложи, но аз отказах, чувството ми за достойнство не ми позволи да бъда с нея. А и как да съм след като цялата фирма би разбрала че не съм бил с жена. Когато тя тръгна с другия се прибрах в къщи вечерта и си легнах, усетих студенина по тялото си цяла вечер ми беше студено. Тогава осъзнах че липсата на любов в живота ми се отразява на здравето. Преодолях този емоционален срив. Днес усещам, че имам нужда от жена. Един мъж няма как да осмисли себе си ако не е бил с жена. Осъзнавам, че не ми тежи толкова нуждата от секс, а по скоро емоционалната нужда от секс и любов съчетани заедно.

Реших един ден да си поръчам проститутка, но ме спиря възможността, че може да е карана да проституира насилствено. Веднъж си писах с една такава дама тя ме попита защо "такова хубаво момче си търси проститутка" Аз и казах защо, че съм бил изнасилен като малък и това ми е разрушило възможностите с жените. Тя ми каза че не можела да бъде с мен оправда се че имала личен мотив, дори и не искаше парите ми. Като се замисля, дори проститутките не искат да бъдат с мен. Искам да срещна любовта на живота си, но се питам коя жена би искала да бъде с мен? Хората ме харесват, мисля, че изглеждам добре, но миналото ми пречи.

Ако си намеря жена и започна връзка и тя разбере за миналото ми и липсата ми на опит сигурно ще ме зареже. Това ме притеснява защото не зная как ще го понеса, чисто емоционално. Усещането за студ, и емоционален хлад може дори да ми причини и някое психично заболяване. За сега съм добре, съм и здрав. Понякога обаче се замислям за живота си и ми липсва жената до мен. Никога не съм бил обичан от жена. това е неприятно усещане, което не пожелавам на никого. Пиша тази история просто защото искам да я споделя с някого. Човек има нужда да споделя и така става по леко. Надявам се всичко да се оправи и да намеря подходящата за мен жена. Благодаря ви за отделеното време.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (11)

Изпрати
K9
K9
12.09.2016 15:22
Пафка ти ли си е ?
1
1
jj99
jj99
06.06.2016 01:02
Личи ти че не си бил с момиче - не си се научил да прикриваш и лъжеш... С какъв акъл ще разправяш на едно момиче толкова лични неща? Тук на форума може да се намери някоя друга девойка да те подкрепи, но в реалният живот не стават така нещата. Както виждаш, дори проститутка те е отрязала... Няма да получиш подкрепа, все пак си на 30 години, трябва да си го видял. Казвам ти го приятелски, защото и аз съм го видял. Трябва да се изправиш сам и да започнеш да приемаш нещата по-несериозно. В тези взаимоотношения рядко става дума за любов, подкрепа, разбиране и т.н. Става дума за самочувствие и контрол, не осмисляне както грешно се изрази. Големият ти проблем всъщност не е в секса, а в наивността ти към жените, което те много по-добре усещат.
0
0
В.
В.
23.05.2016 02:32
Всеки е започнал от някъде. Има го и момента, че такъв мъж си е предизвикателство и до някъде е чаровно да попаднеш на мъж без опит и си е готино предизвикателство да го открехнеш по някои въпроси. Но сексът не е най-важното, по-важни са ценностите, които в днешно време са изключителна рядкост. Успех в търсенето и дано се увенчае с успех!
1
0
K.
K.
26.04.2016 23:54
Lilia дебела свиня си нали ? Мааама ти потна :D
0
5
Lilia
Lilia
15.04.2016 11:33
Здравей и от мен. Аз съм на почти 23 години и също като теб не съм била с момче. Не би ме притеснило факта, че момчето или по скоро мъжа до мен е без опит, тъй като аз самата съм без опит. Студентка съм и макар да прочетох коментара, че всички студентки и тинейджърки са разкрепостени и така нататък, при мен е обратното. Наистина искам да намеря правилния мъж за мен, този който ще ме обича истински и ще ме направи щастлива. Просто трябва да излизаш повече с момичета и да се отпуснеш да говориш с тях, колкото до това колко бройки си имал не е толкова от значение, поне за някои.Надявам се, както ти така и аз да си намерим скоро половинката, която ще ни запълни. Успех! От мен приятен и слънчев ден :)
5
0
A1
A1
15.04.2016 20:30
Здравей Лилия сигурен съм че мило момиче като теб ще намери подходящият човек, който ще я цени и обича. Ако искаш може да разменим фейсбук или имейл бих се радвал да бъдем приятели. За съжаление не зная как да ти пратя в този сайт лично съобщение в което да посоча имейл или фейсбук, имаш ли някаква идея. Поздрави от мен! :)
0
0
Потребител#162823
Здравей!
Аз съм на 33 години и макар, че имам опит не би ме притеснило да започна връзка, с някой без опит. Сигурна съм, че има много жени, които са на същото мнение. Преодолей притеснението си и си дай шанс да бъдеш щастлив! Огледай се, може пък тази, която търсиш да е по-близо от колкото подозираш. Понякога не виждаме някои неща, макар те да са били пред очите ни. Излизай с момичета, поопознай характерите им. Ще я познаеш, повярвай ми!
За да не останеш разочарован избягвай близост с тийнейджърки, студентки и т.н. - нищо лошо не искам да кажа за тях, просто повечето са доста разкрепостени, без задръжки, често се водят от интереса си. Трябва ти дама, уравновесена,улегнала, истинска.
От сърце ти желая успех! Просто захвърли в миналото всички задръжки!
15
41
A1
A1
10.11.2015 18:48
Благодаря за подкрепата и съветите! :)
3
2
Ади
Ади
10.11.2015 10:01
Моята половинка имаше подобен проблем(нямаше опит в леглото, не че му бях първа, но просто до сега не е попадал на жена, която си заслужава, както сексуално, така и ментално). Та, беше адски притеснен и шашнат, нямаше самочувствие. Сякаш му беше за първи път, че и по-зле - смяташе, че е много зле в леглото и че ще се изложи. Честно казано, на мен ми беше доста приятно да му помогна да изживее това, да стане по-уверен в себе си. Сега нещата са без проблем, лека по-лека той преодоля вътрешните си страхове и осъзна, че всичко е било само в главата му, и че проблем реално - няма. Та, ако една жена те харесва - то ще те харесва, такъв какъвто си и ще ти помогне да изживееш нещата по неповторим начин.
10
42
Ангел
Ангел
10.11.2015 00:03
Човеко ,наистина е по-добре да почнеш да си поръчваш проститутки,те и без това всички гледат да се продадат или да си купат.
5
49
Гадже
Гадже
09.11.2015 09:58
Аз като жена не би ме притеснило това,че си нямал приятелка.Не се притеснявай какво ще си помисли момичето харесай си някоя и дейсвай,но не бъди с нея само за да си задоволиш егото.
7
15
A1
A1
09.11.2015 22:34
Много благодаря за съвета. Надявам се да има повече жени като теб. Всъщност аз вече не се притеснявам толкова. Притеснението беше преди когато бях ученик и студент. Идеята възприета в обществото, че секса не най великото нещо на света не бих могъл да приема. Да, искам да бъда с жена, но не на всяка цена.По всяко време мога да си извикам платено момиче, но следва въпроса. И като си извикам какво от това? По голям мъж ли ще стана? Или пък ще запълня празнината в мен и липсата на любов? Именно за това не търся жена да си задоволя егото и просто желанието за секс. Има нещо отвъд и над това. Искам да се чувствам обичан и да обичам една една жена. Всичко останало е театър, в който артистите са фалшиви.
10
0
милена
милена
08.11.2015 23:21
Здравей, мило момче,
Много съжалявам за ужаса и травмата, които си преживял в толкова крехка детска възраст. Но съм сигурна, че може да го преодолееш. Сам се самонараняваш, като мислиш, че трябва да кажеш на момичето за случилото се. Това е твърде лично и може да го споделиш едва, когато си сигурен, че си намерил точната жена. Разбирам, че това те измъчва, но не го мисли. То е част от миналото ти и не може да се промени. Но може да промениш отношението си към него. Това, че нямаш опит също не го споделяй. Всеки е имал първи път и не е имал опит.Но едва ли някой си го е признавал. За да ти е по-лесно общувай повече с момичета. Така ще свикнеш в тяхната компания(не е задължително да сте на среща, може да е кафе с колежки, познати) и няма да ти е припряно,т.е ще натрупаш опит в комуникацията. Обикновено мъжете лъжат за бройките си. Приятелят ми е имал 2 сериозни гаджета преди мен, а беше на 31, като се запознахме. Относно целувките(защото подозирам, че и това те притеснява) прави това, което прави момичето и ще се получи съвсем естествено и спонтанно. Вярвам, че може да го направиш и да намериш твоето момиче. Не ти е било лесно, но не позволявай на тази травма на биографично ниво да диктува живота ти. И не на последно място, не го мисли толкова много. Просто действай. Успех, късмет и много споделена обич ти пожелавам.Заслужаваш ги!
21
41

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка: