Мъжът ми е чужденец, което значи безработен

Мъжът ми е чужденец, което значи безработен
Здравейте,
това е продължението на нашата история, едно голямо гърчене, без подкрепа от никъде. Искам да "благодаря" на моите роднини, на моите приятели , на моите познати, които вече почти една година са свидетели на отчайващата ситуация в която се намираме и въпреки своите връзки и възможности, никой не се осмели да ни подаде ръка. Мъжът ми е чужденец, имаме 3 месечна прекрасна дъщеря, обичаме се много. Идилията свършва до тук, той е безработен от доста време

Живеем по-точно вегитираме само с едно майчинство. Това не е просто една история, а зов за помощ. Наскоро прочетох някъде, че човек с добро сърце решил да помогне с работа на Пенка от ВИП БРАДЪР. Пиша това за да срещна нашия човек с добро сърце, който с един жест да направи едно семейство щастливо, защото в противен случай, трябва да се разделим, той да се върне в Гърция, да се опита да намери работа там-където е много трудно също-аз да остана сама тук с дъщеря ни и с 16 годишния ми син. Мъжът ми е техник в областта на телекомуникациите, Инсталиране и Техническа поддръжка на офис оборудване

Инсталиране, фина настройка, контрол и ремонт на Лазерни и системи, с 5 годишен професионален опит, техническо образование и перфектен английски език с познания и в областта на логистиката, но без практически опит, силно мотивиран да остане и да запази семейството ни, единствено българският му не е много добър. 0988805154 това е мобилният ми телефон ако някой иска да ни помогне с конкретно предложение. . .
[Още подобни истории тук]

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Александрина
Александрина
16.06.2015 02:39
Защо ти не си потърсиш работа, например? А той може да се грижи за детето и да учи езика през това време. Ограниченото мислене където само мъжете работят, а жените гледат деца вкъщи не съществува в по-напредналите страни, не знам защо в България жените търсят някой да ги храни вместо сами да поемат контрола над живота си. Мъжът трябва да е равностоен партньор и в работата и в грижите за децата. Жената не бива да се бои да има свое мнение и свои амбиции.
0
0
Мая
Мая
16.06.2015 14:31
Благодаря за съвета - да си потърся работа.Не чакам никой да ме храни,когато публикувах моя зов за помощ бях оперирана и трябваше да се възстановя.Работя и почти не виждам децата си -излизам в седем и се прибирам в седем и половина.И той работи за 400лв.Майка нямам и за бебето се грижи 70 годишния ми баща.А иначе съвети много и съчувствени погледи много...Благодаря още веднъж за вниманието!
0
0
Edna po-rzlichna
Edna po-rzlichna
31.05.2014 02:49
До себастиан : какво значение има какъв е?! Затова сме на този хал - не е важно на мен да не ми е добре, важното е на Вуте да му е зле.. Няма да коментирам плоското мислене просто. Добър е Господ, добрите хора се оправят каквито и да са и където и да са.
Успех на семейството!
1
0
Мила
Мила
29.05.2014 08:22
Привет, тъй като работя в сферата на аутсорсинга, защо не се опита да си потърси работа в някой кол център, там се търсят най за предпочитане чужденци, нейтив спийкърс по първия език и с отличен английски. Заплащането в сектора е над средното за София, което е добре, т.е. помислете над този вариант :)
успех!
2
0
sebastian
sebastian
16.05.2014 09:46
Защо си се омъжила за грък? Има една поговорка "Каквото посееш това ще жънеш след това" :D Никой няма да вземе мъжа ти на работа... предполагам знаеш българите какво работят в Гърция ,едва ли си очаквала тук нещата да са другоядче !!!Оправяй се
1
4
evva
evva
29.04.2014 11:50
Все едно чета за моето семейство. Моят мъж също е телекомуникации инжинер, с 3 годишен опит на менаджерска позиция в международна компания, но докато бяхме в БГ е работил като сервитьор, барман, общ работник на строеж и какво ли още не.Повярвай ми, дори и да намери работа съпругът ти в БГ, пак ще е несигурна или зле платена. И аз като Пенелопе бих те посъветвала просто да си съберете семейството и да търсите изход в чужбина. Патриот съм , обичам си родината, но от както създадохме семеиство с моя мъж, който освен че е чужденец е и тъмнокож се расзочаровах ужасно от всичко и всички в БГ. Не е лесно, знам, ние тръгнахме с дете на година и половина за Англия, но сега се справяме чудесно.Щом ниеможахме и вие ще се справите. Успех!
1
1
ружа
ружа
11.04.2014 16:00
мойта ситуация е горе долу са същата, затова в момента сме в англиа, не искам да те отчаивам , ама търсете изход в някоя друга държава, в нашата хубава българия, няма хляб за българите, пък камо ли за чужденците
1
3
теди
теди
11.04.2014 15:10
Е с това образование и стаж ако не може да си намери работа, просто нямам думи. А иначе реват работодателите, че няма квалифициран персонал. Може би българският му е много зле?
0
1