Ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Шефът подтиска всякаква инициатива в колектива

Шефът подтиска всякаква инициатива в колектива

Шефът подтиска всякаква инициатива в колектива
Искам да споделя нещо с вас, защото ние почти 40 човека не можем да намерим решение на един проблем. Шефът ни е изключително авторитарен тип. Не приема никакви чужди идеи. Налага на всички само своето мнение, считайки, че само той е прав.

На всеки, който се опита да каже нещо, той отговаря, намери си друга работа, щом тук не ти харесва. Обстановката е много напрегната и стресираща. И това, което според мен е по-страшно, цари пълно безразличие към всичко, което се прави.

Всеки изпълнява служебните си задължения както трябва, но до тук. Няма добър микроклимат, няма инициатива, просто сивота. Какво да направим, за да може да чуе и нашето мнение ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
жена
жена
30.07.2015 19:58
Няма какво да се направи, или се примиряваш и ставаш кон с капаци, или си търсиш и намираш друга по-приятна среда.
0
0
Shef
Shef
02.06.2015 01:06
Dai edin pıt
0
1
тралала
тралала
20.12.2013 03:42
няма какво да се направи,в БГ са малко шефовете,които искат да им се дава акъл.Повечето мислят,че щом те са стигнали до този пост а вие работниците-не,значи са по-умни от вас.Или напускате,но да не стане от трън,та на глог или си стойте,взимайте си заплатите и му гледайте цирка,той рано или късно сам ще се забатачи,просто се надявайте в този момент вие да не сте там.
2
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: