Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Родителите ми се развеждат, а аз на къде

Родителите ми се развеждат, а аз на къде

Родителите ми се развеждат, а аз на къде
Аз съм на 14 години. Според мен съм малка, а съм изпаднала в сериозно затруднение. Трябва да взема решение като голям човек, а не мога. Дано някой с повече опит в живота ме посъветва.

Родителите ми се развеждат. И двамата искат да ме вземат при себе си.Но според закона, аз трябва да живея при единия, а с другия да се срещам само в определено време.

А аз си ги искам и двамата.Не мога да ги разделя. Те са моите мама и тати. Имали са проблеми,но никога не съм ги приемала за сериозни. И сега развод. Какво да реша ? Обичам и двамата еднакво.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (12)

Изпрати
....Az
....Az
21.11.2010 13:11
Трудно е да вземеш такова решение, още повече да разберш родителите си, но понякога в живота става не точно както ние искаме. Мисля, че е редно да си при майка си, но ако смяташ баща си човека, с който по–лесно споделяш и се разбираш, може би това е решението. И в двата случая не трябва да им се сърдиш за взетото от тях решение и да не прекъсваш връзка с никой от давамата, те си остават твой родители.
0
0
Нинка
Нинка
20.11.2010 18:23
Мило момиче, трябва да направиш своя избор. Такъв е живота. Ти пак ще контактуваш и с двамата си родители. Живей при този, който ти прецениш, че ще ти помага при решаването на проблемите ти.
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: