Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Родители»Родителите ми са напаст божия

Родителите ми са напаст божия

Родителите ми са напаст божия
Здравейте! Дойде ред и за маята история. . Родителите ми са страшно невъзпитани а баща-ми -нагъл. Майка ми има известни психо-емоционални отклонения и трябва да живея с тях, и с двамата. Ужас! Налагат се, искат да командват а аз съм си мислела че това може да се случи само в долнопробните семейства а не в няшето но явно че хората се промерят-и семействата.

Случи се преди време майка ми да поживее за 6 месеца у баба ми и леля ми каза че в това време и трите с баба ми и братовчедка ми са стигнали до хапчета заради нея. Аз също съм стигала само че от баща ми. Веднъж казах на леля ми че не е вред , тя му предаде и той ме преби да съм била видела кой не е вред. Да , аз наистина стигнах до психиатър след пребиването му.

Това не е бил единственият път когато ме е удрял. Полицията, 121, и телефонът за домашно насилие нямат никакво значение ако нямаш поне един силен мъж насреща който да ви разтърве. А такива няма защото те изгониха всичките ми приятели а техните вкупом с роднините сами просто ни забравиха.

А инак не страдаме от финансови затруднения и може би затова ми се вижда неточното решение когато ми кажат да започна работа за да се отърва от тях. За мен това е глупаво решение. Проблемът са те а не работата.
АЗ НЕ СЪМ ДЗВЕРОУКРОТИТЕЛТА!

Поне да имах една приятелка или приятел за чаша кафе. Забрави. Те изгониха всички! КАК ДА ПОСТЪПЯ? Дайте ми съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (13)

Изпрати
елл
елл
10.06.2015 11:36
На 17 години съм а вече работя и то в Германия , не чакам на мама и на тати . Не разбирам защо все още разчиташ на тях,вместо да си уредиш живота. Ужас..
2
0
Арап агата!
Арап агата!
16.02.2014 23:03
Имаш златни родители!
3
0
Руми
Руми
25.01.2014 12:36
Ти на 27 поне да се беше научила на правопис...Пък смятай колко си зле,щом си на такава възраст и още чакаш на мама и тате!Миличка,ти си го заслужаваш...Хем си мързелива,хем некадърна да вземеш живота си в ръце!Ами какъв съвет очакваш да ти се даде тук?Вземи се гръмни,щото те мързи да си оправиш живота и това е!
5
3
иве
иве
16.01.2014 11:23
мисля че системата на българското семейство куца.до 45 години ще си стоя да ме гледат мама и тате и после те са виновни че налагат строк контрол над теб,като не си доказала че можеж да държиш живота си в ръцете.същото правят и родителите българското семейство не знае границата на това да обичаш детето си и това да го държиш до полата си цял живот и това да обичаш едно дете не значи да бъдеш диктатор в живота му.българскич родител възпитава с шамари вместо на 18 да го оставиш само да се бори с живота.
1
0
стилиана
стилиана
11.01.2014 23:42
мила аз дълго време бях без работа и съмочувствие ,сега имам работа и имам самочувстви.я кажи ако нямаш самочувствие как ще се опълчиш на вашите ,щом те тормозят
2
0
Eli
Eli
11.01.2014 04:29
От разказа ти си предствих 18 годишно момиче, принуждавано да работи! Всеки я бил пошляпван, ама ти си на 27! Вземи живота си в ръце! В България е трудно да си намериш работа мечта,но без нея сме загинали! Нормално е да те карат да работиш!Един ден като си отидат как ще се оправяш с живота? Опитват се да те научат, дори и да са леко шашави!Много на вътре си приела някой неща,но няма перфектни семейства! Като не ти харесва - дим да те няма... или си хващаш чичко паричко да те гледа или отиваш на работа (шанс)!
4
0
RADOSVETA
RADOSVETA
06.01.2014 11:26
Да разглезени сме всички вкъщи според роднините ни.Но всеки е разглезен по свой егоистичен начин в ущърб на другия.Една моя приятелка беше от бедно семейство и и се наложи да работи по рано от нас останалите.Това не я направи по независима а по -озлобена от живота.Нашите съседи са Петър и Мария на моите години.Те живеят заедно и тя вече е бременна.Не работят и двамата само той понякога помага в гъбения цех на баща си.Но са в перфектни отношения .Вечер се събират и пеят песни с други гости.Никой не е дошъл да каже на Мария че трва да зареже Петър от егоистични мераци за власт нито пък някой принуждава Петър да работи.Естесвено че един ден когато баща му не е сред нас Петър все ще трябва да прави нещо за да живее.Просто в техните семейства никой не акцентира върху това.Грозно е и озлбява.Нито една работа започната по задължение няма да даде резултат.Трябва да я поискаш вътрешно а не с цел да угаждаш на един директор за да избягаш от домашния.Аз не живея с тях точно в момента.В града в който следвам съм.Просто времето прекарано с тях след гимназта ме обезличи.Аз бях смело момиче.Днес съм един изморен парцал.Лесно е да избягаш.Но е трудно да си признаеш че семейната ти история е толкова съмнителна че има нужда от бягство синоним на което са отвличане,изнасилване,убийство...
1
1
Теодор
Теодор
06.01.2014 10:15
как се казваш аз се казвам Теодор аз те разбирам понякога и аз съм в твоето положение ако искаш ми се обади ето Тел,0877671971 звънни ми ще чакач
0
0
???
???
27.12.2013 17:11
На 27 и още си при тях???Нищо чудно че всички сте се сдухали.Хората са казали "На който не му понася , да се изнася" явно на теб ти е по-лесно да се жалваш тука на хората пък и като гледам май си финансово зависима от тия ''перковци".Ми стой и трай и не мрънкай.
10
1
София
София
27.12.2013 16:29
Много правописни грешки! Даже е трудно да се разбере смисъла на писанието.
Веднага ми става ясно обаче, че не си в състояние да се справяш с живота. Тези страшни родители сигурно доста са те поглезили. Истината е, че трябва да се трудиш, да се образоваш, а после и работа да си намериш. Да станеш самостоятелна, а не да зависиш от родителите си. Не е много лесно, но това е пътят в живота.
10
1

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: