Родителите ми са напаст божия

Родителите ми са напаст божия
Здравейте! Дойде ред и за маята история. . Родителите ми са страшно невъзпитани а баща-ми -нагъл. Майка ми има известни психо-емоционални отклонения и трябва да живея с тях, и с двамата. Ужас! Налагат се, искат да командват а аз съм си мислела че това може да се случи само в долнопробните семейства а не в няшето но явно че хората се промерят-и семействата.

Случи се преди време майка ми да поживее за 6 месеца у баба ми и леля ми каза че в това време и трите с баба ми и братовчедка ми са стигнали до хапчета заради нея. Аз също съм стигала само че от баща ми. Веднъж казах на леля ми че не е вред , тя му предаде и той ме преби да съм била видела кой не е вред. Да , аз наистина стигнах до психиатър след пребиването му.

Това не е бил единственият път когато ме е удрял. Полицията, 121, и телефонът за домашно насилие нямат никакво значение ако нямаш поне един силен мъж насреща който да ви разтърве. А такива няма защото те изгониха всичките ми приятели а техните вкупом с роднините сами просто ни забравиха.

А инак не страдаме от финансови затруднения и може би затова ми се вижда неточното решение когато ми кажат да започна работа за да се отърва от тях. За мен това е глупаво решение. Проблемът са те а не работата.
АЗ НЕ СЪМ ДЗВЕРОУКРОТИТЕЛТА!

Поне да имах една приятелка или приятел за чаша кафе. Забрави. Те изгониха всички! КАК ДА ПОСТЪПЯ? Дайте ми съвет!

Коментари (13)

Изпрати
елл
елл
10.06.2015 11:36
На 17 години съм а вече работя и то в Германия , не чакам на мама и на тати . Не разбирам защо все още разчиташ на тях,вместо да си уредиш живота. Ужас..
2
0
Арап агата!
Арап агата!
16.02.2014 23:03
Имаш златни родители!
3
0
Руми
Руми
25.01.2014 12:36
Ти на 27 поне да се беше научила на правопис...Пък смятай колко си зле,щом си на такава възраст и още чакаш на мама и тате!Миличка,ти си го заслужаваш...Хем си мързелива,хем некадърна да вземеш живота си в ръце!Ами какъв съвет очакваш да ти се даде тук?Вземи се гръмни,щото те мързи да си оправиш живота и това е!
5
2
иве
иве
16.01.2014 11:23
мисля че системата на българското семейство куца.до 45 години ще си стоя да ме гледат мама и тате и после те са виновни че налагат строк контрол над теб,като не си доказала че можеж да държиш живота си в ръцете.същото правят и родителите българското семейство не знае границата на това да обичаш детето си и това да го държиш до полата си цял живот и това да обичаш едно дете не значи да бъдеш диктатор в живота му.българскич родител възпитава с шамари вместо на 18 да го оставиш само да се бори с живота.
1
0
стилиана
стилиана
11.01.2014 23:42
мила аз дълго време бях без работа и съмочувствие ,сега имам работа и имам самочувстви.я кажи ако нямаш самочувствие как ще се опълчиш на вашите ,щом те тормозят
1
0
Eli
Eli
11.01.2014 04:29
От разказа ти си предствих 18 годишно момиче, принуждавано да работи! Всеки я бил пошляпван, ама ти си на 27! Вземи живота си в ръце! В България е трудно да си намериш работа мечта,но без нея сме загинали! Нормално е да те карат да работиш!Един ден като си отидат как ще се оправяш с живота? Опитват се да те научат, дори и да са леко шашави!Много на вътре си приела някой неща,но няма перфектни семейства! Като не ти харесва - дим да те няма... или си хващаш чичко паричко да те гледа или отиваш на работа (шанс)!
4
0
RADOSVETA
RADOSVETA
06.01.2014 11:26
Да разглезени сме всички вкъщи според роднините ни.Но всеки е разглезен по свой егоистичен начин в ущърб на другия.Една моя приятелка беше от бедно семейство и и се наложи да работи по рано от нас останалите.Това не я направи по независима а по -озлобена от живота.Нашите съседи са Петър и Мария на моите години.Те живеят заедно и тя вече е бременна.Не работят и двамата само той понякога помага в гъбения цех на баща си.Но са в перфектни отношения .Вечер се събират и пеят песни с други гости.Никой не е дошъл да каже на Мария че трва да зареже Петър от егоистични мераци за власт нито пък някой принуждава Петър да работи.Естесвено че един ден когато баща му не е сред нас Петър все ще трябва да прави нещо за да живее.Просто в техните семейства никой не акцентира върху това.Грозно е и озлбява.Нито една работа започната по задължение няма да даде резултат.Трябва да я поискаш вътрешно а не с цел да угаждаш на един директор за да избягаш от домашния.Аз не живея с тях точно в момента.В града в който следвам съм.Просто времето прекарано с тях след гимназта ме обезличи.Аз бях смело момиче.Днес съм един изморен парцал.Лесно е да избягаш.Но е трудно да си признаеш че семейната ти история е толкова съмнителна че има нужда от бягство синоним на което са отвличане,изнасилване,убийство...
1
0
Теодор
Теодор
06.01.2014 10:15
как се казваш аз се казвам Теодор аз те разбирам понякога и аз съм в твоето положение ако искаш ми се обади ето Тел,0877671971 звънни ми ще чакач
0
0
???
???
27.12.2013 17:11
На 27 и още си при тях???Нищо чудно че всички сте се сдухали.Хората са казали "На който не му понася , да се изнася" явно на теб ти е по-лесно да се жалваш тука на хората пък и като гледам май си финансово зависима от тия ''перковци".Ми стой и трай и не мрънкай.
10
0
София
София
27.12.2013 16:29
Много правописни грешки! Даже е трудно да се разбере смисъла на писанието.
Веднага ми става ясно обаче, че не си в състояние да се справяш с живота. Тези страшни родители сигурно доста са те поглезили. Истината е, че трябва да се трудиш, да се образоваш, а после и работа да си намериш. Да станеш самостоятелна, а не да зависиш от родителите си. Не е много лесно, но това е пътят в живота.
10
0

Рейтинг

4.3
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: