Изневерявам на мъжа ми

Изневерявам на мъжа ми
Може би много от вас ще се зачудят защо пиша тази изповед тук, но просто много искам да споделя с някого и да реша какво да правя. Тук, зад анонимността мога да бъда честна дори и със себе си.

От една година изневерявам на мъжа ми.Връзката с другия се ограничава до голяма степен само в сексуален контакт. Само физическото привличане е това, което ни свързва.Не може да се говори за любов.

А в същото време не искам да казвам на съпруга ми, за да не го нараня. Той е толкова грижовен за семейството. А не мога да живея във вечна лъжа. Не искам да развалям семейството си.

Мъча се да си наложа да прекъсна връзката, но не мога. Когато съм с другия губя контрол над себе си. Всеки път си казвам, че е за последно, но се оказва, че когато той се обади аз отново отивам на срещата.

Какво да направя ? Как да излезна от тази ситуация ?

Коментари (56)

Изпрати
йори
йори
28.04.2015 13:39
абе жени как без любов изневерявате да не сте животни да му се невиди
19
1
папагал
папагал
03.04.2015 12:35
Кажи, че е жена и повече не е обиждай! После ама защо мъжете сме свине и нямаме чувства. Ами заради такива като вас! Един мъж ви дава всичко, ама вие нееее.... винаги ви е малко. Много здрав бой ти трябва да се осъзнаеш, пък нека си изгуби мъжа ти достойствтото ,че те е ударил, но може да е за добро!
28
3
оффф
оффф
22.03.2015 00:21
Тук никой не може да ти помогне. Едни ще те плюят други ще те подкрепят..... Това ще ти помогне ли да вземеш решение? Ако имаш капка съвест ще си седнеш на задника и ще си гледаш семейството (на много двойки им липсва нещо в семейството). Сама казваш, че съпруга ти е много грижовен, а ако си егоцентрична кучка ще си начешеш крастата. Ти и твоята съвест решавате.
18
1
артур
артур
16.03.2015 08:05
вместо да се правите всички на моралисти тук по добре помислете защо тази жена е изневерила.има мъже които са добри съпрузи и бащи ноооо слаби любовници.и е най добре тя да помисли как да промени това.това за вибраторите е пълна глупост.при мъж който е всеки ден до жена си-абсурд.ако не може да получава качествен секс от мъжа си даси продължи с любовника.даааа изневярата е много лошо нещо.нооо за да я има значи има проблем.и той трябва да се реши.като тази дама има много.
18
2
грешник
грешник
12.03.2015 00:02
Прелюбодеянието е постъпка, която унищожава святото единство на брака и реално разтрогва установеното от Бога единство между мъжа и жената. Затова според учението на Спасителя прелюбодеянието е единствената основателна причина за разтрогване на брака. Ако човек се развежда с жена си или жената с мъжа по някаква друга причина, това дава повод на напуснатия да извърши прелюбодеяние. Според блажения Теофилакт: "Господ не нарушава Моисеевия закон, но го доразвива, забранявайки на мъжа без причина да мрази своята жена. Ако я напусне по основателна причина, т. е. като извършила прелюбодеяние, не подлежи на осъждане. Ако няма прелюбодеяние, подлежи на съд, защото я подтиква към прелюбодейство. Но и този, който я вземе със себе си, прелюбодейства, защото ако не я вземе, тя би могла да се върне и да послуша мъжа си".
3
1
грешник
грешник
12.03.2015 00:00
"Защото отвътре, от сърцето човешко, излизат зли помисли, прелюбодеяния, блудства, убийства, кражби, користолюбие обиди, лукавства, коварство, разпътство, лукаво око, богохулство, гордост, безумство. Всичко това зло отвътре излиза и осквернява човека" (Марк 7:21-23).

Злата душа прави зли очите, мръсни, похотливи. Зад похотливите очи се крие похотливата мисъл и похотливото чувство. Затова заповедта и благовестието на Спасителя: "Изтръгни го и го хвърли" не означава да изтръгнеш телесното око, а да изтръгнеш похотливата мисъл, похотливото желание, което превръща твоите очи в оръдие на похотта, изтръгни го и го хвърли, за да не се върне отново и да овладее твоите очи. Ако човек не изтръгне своето похотливо мислено око, възниква опасността, похотта да плъзне по цялото тяло, да го овладее и да го направи свой послушен роб.
Тялото похитено от похотта, тялото като роб на сладострастието, тялото, ръководено от греха, накрая стига до ада. Но не само тялото, а също и душата, защото тялото без душа е мъртво. Похитена от греха, душата предава и тялото в робство на греха. Думите на Спасителя "цялото тяло" означават цялостния човек - и душата, и тялото му, всички членове на душата и тялото ще бъдат осъдени на вечни мъки. Защото и тялото, и душата са сътворени за безсмъртие и живот вечен. И душата, и тялото са създадени не за блуд, а за Господа (срв. 1Кор.6:13-18). И душата, и тялото, и очите, и ръцете са длъжни да се умъртвяват за греха и да живеят за Господа, за да имат живот вечен.

Човеколюбивият Спасител благовества: "Казано бе също: "ако някой напусне жена си, нека й даде разводно писмо". Аз пък ви казвам: който напусне жена си, не поради прелюбодеяние, той я прави да прелюбодейства; и който се ожени за напусната, той прелюбодейства" (Мат. 5:31-32).
3
0
BE
BE
24.02.2015 14:28
Kovra!
7
0
коко
коко
12.01.2015 22:36
Аз лично мога да простя вдичко но не и това. Само за флирт за който разбрах след известно време събрах багажа на приятелката ми и я изпратих там където е била. Изобщно не ме интерисува че било късно тъмно и адски студено. Мразя кирвите. Щом го е направила значи нещо и е липсвало при мен. Не прощавам. Ако съм на мъжа ти ще те обия и ше те излежа.
11
2
Kiki
Kiki
17.11.2014 23:23
И аз сам така
.прави си кефа и не го мисли за сега.всичко с времето си.
2
14
Жена
Жена
16.11.2014 13:04
Вземи се застреля!Овца тъпа!
10
1

Рейтинг

3.1
Общо 8 гласували
5 0
4 4
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: