Ezine.bg»Споделени Истории»Интимни истории»Съмнения за бременност

Съмнения за бременност

Съмнения за бременност
Здравейте. . на 17 години съм. . Имам сериозен приятел от 7 месеца и миналия месец спахме заедно , той ми беше първият. Направихме го два пъти. Беше средата на месеца , и двата пъти ме боля .

Първият път ме болеше адски много, нямаше кръв но след няколко дни имах по бельото минимално цапане което продължи 3/4 дена, но беше две седмици преди да ми дойде датата. Преди 7 дена трябваше да ми дойде , но не ми идва.

Правих си тест за бременност и е отрицателен , пък и приятелят ми не е свършвал в мен . . как да го приемам ? ! Страх ме е ! Моля ви помогнете ми. . :n:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
Спокойно
Спокойно
12.10.2013 12:29
Когато преживях подобна уплаха бях на 15.Спокойно,не си бременна,но пък презервативите са хубаво нещо.И не са скъпи.Докато се поотракаш малко нормално да те хваща паниката.С времето ще те поотпусне алко паниката.Наслаждавай се,не се стягай,че не ти е дошло на точната дата.Все пак си на 17,има жени на по 25 с нередовен цикъл.
0
0
Бонбон
Бонбон
11.10.2013 13:12
Има хора които с години не могат да забременеят, има такива на които им се случва точно от първия път, а има и такива които през спукан презерватив и редовно приемане на противозачатъчни забременяват...Провеката е знак на доверие, в този случай сигурност - ако не ти идва, отиди да те погледне някой, нищо няма да загубиш
0
0
Рексона
Рексона
11.10.2013 12:59
Нищо ти няма,просто и организмът ти преживява стрес както и ти :) Според мен няма от какво да се притесняваш. Вярно няма 100% гаранция, но и не се забременява толкова лесно :)
0
0
Весела
Весела
11.10.2013 12:50
Миличка, за да не трябва да се занимаваш с подобни въпроси, защо просто не използвате презервативи като всички нормални хора? (ако приятеля ти не желае да става преждевременно татко, то и той трябва да се лиши от едно малко удоволствие и да сложи намордник) Ок, не си споменала дали сте ползвали, но с такова впечатление останах от написаното. Знам как е, шашнала си се, защото навлизаш в непозната до сега територия.
Ако наистина не сте се предпазили, то аз няма как да те успокоя и да ти кажа, че няма за какво да се притесняваш. И да не е свършил в теб, това по никакъв начин не е гаранция, че не е "изпуснал" нещо по пътя. Сигурно ще искаш да чакаш и да видиш дали ще ти дойде, случва се цикълът да се обърка в подобни ситуации. Само че мога да те посъветвам да направиш най-лесното и най-сигурното - просто да отидеш на гинеколог. Ще ти спести главоболията и доста време.В припродата на човека е да прави от мухата слон, вместо да се чудиш и да си скъсяваш нервите, вдигни телефона, запиши си час, и профисионалист/ка ще може да отговори въпросите ти за отрицателно време.
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
41
31
21
10
Дай твоята оценка: