Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Не зная как да се справя

Не зная как да се справя

Не зная как да се справя
Много ми се събра вече, за това реших да споделя тук всичките си мъки и тревоги. На 24 години съм и със съпруга ми имаме едно детенце. Двамата се разбираме.

Всичко щеше да бъде чудесно, ако не живеехме заедно със свекърва ми и зълва ми. Но не можем да си позволим да излезем на квартира, тъй като съм в майчинство и средствата не ни достигат.

Те двете всячески се мъчат да отровят отношенията с мъжа ми. Непрекъснато му говорят срещу мен. Той горкия се чуди на чия страна да застане. Непрекъснато ме обвиняват в това, че не мога нищо, а това не е вярно.

Старая се да се грижа и за детето, и за домакинството. Всяко нещо, приготвено от мен бива критикувано. Не зная дали ще издържа дълго в тази обстановка.

Може ли в 21 век да има такива ограничени същества ? Явно може и те са доказателство за това.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
ети
ети
26.01.2015 10:09
мила данети пука тези хора живеят за едната злоба имам ги такива в къщи :)
0
0
ВЕНИ
ВЕНИ
21.12.2013 21:47
Скъпа знам колко е трудно -ПРЕЖИВЯЛА СЪМ ТОВА тогава бях на 18г. сега съм на 55г._така и не ме заобичаха,какво ли не правих,накрая престанах да им обръщам внимание,гледах си детето и мъжа ,завърших Международен Туризъм,започнах частен бизнес МНОГО трудно беше но не се предавах! Днес мила имам красив дом ,карам Мерцедес ,дъщеря ми ме дари с прекрасен внук,зет ми е чудесен съпруг всички живеем заедно. А тези които злословиха злъчно все още не ме обичат,но господ си знае работата _на добрите добро на злите зло. А сега мила направи си извода,и горе главата.
2
0
маги
маги
14.07.2011 20:33
Взимай си светена вода от света Петка в центъра на София и си пръскай стаята всеки ден. Много мъка и негатив си събрала, изчисти всичко със светената вода. Ами според мен няма смисъл да се оплакваш на съпругът си, от тях, времето ще покаже кой е прав. Запази верността и доброто в семейството си, стани по-добра домакиня така, че да нямат причина да те одумват, опитай да се държиш спокойно с тях двете, спокойно не предизвикателно, кани ги на кафе, направи кекс, баница не знам какво и ги почерпи, все едно не са те наскърбявали. Така ще ги обезсилиш с добро. Късмет.
0
0
ШОНИ
ШОНИ
15.05.2011 12:38
Мило момиче - винаги става така, когато много хора живеят на едно място. Не случайно хората отиват къде ли не по света за да работят за повече пари, с цел да могат да осигурят нормален стандарт на живот на семействата си. Когато мъжът няма достататъчно пари и не може да осигури самостоятелно жилище и семейството живее с роднини - те така се месят и тровят живота на младите, особено на пришелеца. Най-добре би било на такъв мъж да се роди дете, след като поне се е върнал от гурбет и е купил поне жилище. Българските мъже искат жена и дете(деца), но без да осъзнават, че върху техните плещи се стоварва един огромен финансов товар и отговорност. Българските мъже са шампиони по бягане от отговорност и прехвърлят всичките тежести на гърба на жената. В западните страни хората се пазят от забременяване за дълги периоди от време, работят години на ред, пестят пари, осигуряват си подходящо жилище със стая(стаи) за децата, правят си какви ли не застраховки и финансови договорености и чак тогава, към 35-40 години се решат да създават дете (деца). Сега ще трябва да търпите тази ситуация и дано Господ да Ви помогне по някакъв начин да си запазите здравето и да се намери приемливо решение, при което семейството да може да продължи да съществува и за в бъдеще. Защитавайте се, доколкото можете от нападките на свекървата и на зълвата, но търсете и някаква възможност час по-скоро да излезете от това жилище, защото без самостоятелни финанси и самостоятелно жилище - семейство не може да съществува.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка: