ezine.bg»Споделени Истории»Работа»Ситуацията в службата е ужасна

Ситуацията в службата е ужасна

Ситуацията в службата е ужасна
Здравейте. Искам да споделя с вас нещо, което много ме тревожи, а не намирам решение на въпроса. Работя в средно голяма просперираща фирма. Екипът ни е добър и се разбираме помежду си.

Проблемите ни идват от трудния характер на шефа ни. Той създава една ужасно напрегната атмосфера.

Не можем да работим спокойно.Всеки ден крещи за нещо, вечно е недоволен. А имаме добри резултати от труда си. Не разбираме какво става.

Така ли трябва да се ръководи екип от интелигентни хора ? Направихме опит да му кажем, но представете си, той побесня още повече.

Харесвам работата си и я работя с удоволствие, но това напрежение ме съсипва, а и не само мен, а целия екип.

Коментари (4)

Изпрати
Красимира Димитрова
шеф доволен няма........ това му е работата - да вика....
0
0
Mobbing
Mobbing
24.01.2011 22:32
Щом като Вие и всички те Ви колеги са засегнати, намерете начин за противодействие в две посоки. Едната посока е да накарате шефа си да си разбере грешките и да се поправи. Другата посока за действие е отстраняването му от длъжност. Той явно никак не е подходящ да води и да мотивира хора и е скапняк, който търси кого да тормози и изпитва садистично удоволствие от това. За упражняване на mobbing в другите страни отсраняват от длъжност началници по бързата процедура. Измислете разни интриги срещу него, излизайте често в болнични и кажете на по-висшестоящите от Вашия шеф, че той ви разболява с тормоз на работното място. Манипулирайте го по всички възможни начини - има даже една книга Манипулирайте, но правилно, впрегнете цялата си изобретателност и креативност. Информирайте се от нета за проблема Mobbing и действайте, рискувайте - ако си седите като овце нищо няма да се подобри от само себе си. Късмет и повече смелост. Mobbing се таксува като престъпление навсякъде по света, може би в България даже.
0
0
НИ
НИ
24.01.2011 06:55
По-точно исках да кажа, че при положение, че има успешен бизнес, причината за лошото му поведение се крие на друго място. Сигурно избива комплекси. Господ да ви е на помощ.
0
0
НИ
НИ
24.01.2011 04:08
Мисля, че ако има толкова успешен бизнес, нещо не е добре в къщи. Класическата реакция на мъж под чехъл.
3
0

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: