Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Къде е правилното решение

Къде е правилното решение

Къде е правилното решение
В момента съм в далечна Испания и съм раздиран от противоречия и съмнения. Дойдох тук да работя за да събера пари за семеен дом. В БГ оставих приятелката си, с която много се обичаме.

С нея всеки ден се чуваме по скайп, имаме непрекъсната връзка, но това, което ме тревожи, че мои познати непрекъснато ми говорят, че тя непрекъснато излизала с други мъже.

Аз и вярвам и мисля, че те просто искат да ни скарат и да провалят нашата хубава връзка. Но има моменти, в които си задавам въпроса: Ами, ако е вярно ?

Вече не знам какво да мисля и как да постъпя. Ако се върна в БГ ще останем за винаги без собствено жилище. Ако не се върна, може пък да загубя любимата си жена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (6)

Изпрати
Милена
Милена
27.12.2013 23:30
Здравей!Ако успееш да си купиш жилище то ти е сигурно .с жените сигурност няма много
0
0
мечтателка
мечтателка
20.10.2013 22:16
Според мен е хубаво да имаш поне един приятел в БГ, на когото имаш доверие, който знаеш, че ви мисли доброто и на двамата. Да се посъветваш с него/нея. Да питаш дали наистина има от какво да се притесняваш. Доверието е нещо, което се печели, то не се подарява. Ако наистина се обичате, нека тя направи някакъв жест за теб, за спечели доверието ти.
1
0
криси
криси
18.05.2011 17:16
Аз съм на друго мнение. Според мен ти трябва да си работиш, а тя ако те обича и иска да е с теб, ще е. И да се върнеш, тя ако ти изневерява, пак ще го прави, само ще си загубиш работата. Нямате ли си доверие, нищо не правите. Ти трябва да подсигуриш на семейстовот си жилище, независимо дали е тя или друга така, че работи пък, тя ако държи на връзката ви, ще те чака, ако не значи не е за теб тази жена.
2
0
КРИСИ
КРИСИ
18.05.2011 17:11
Аз пък съм на друго мнение. Според мен първото нещо е да си имате доверие. Каквото и да ти казват, ти си познаваш човека, тя ако те обича и иска да е с теб ще е, независимо къде си. Ти по-скоро си се оправи там, ако има възможност вземи и нея, ако не си работи и си оправяй живота, защото дали с нея или с друга жена, ти трябва да подсигуриш жилище за семейството си. Ако тя сега ти изневерява и да се върнеш, пак ще е така, това е истината. Ще мине някой и друг ден и ще те изостави, а ти си губиш работата и бъдещето. Това е моето мнение, колкото и да ти говорят, че не са важни парите, не е така. Когато нямаш пари, нито можеш да си позволиш почивки, кино, и каквото и да е. Всичко е пари и то не малко. После започват скандалите и какво ли не.
1
0
сусамка
сусамка
17.05.2011 10:41
Много просто, помисли кое е по-важно за теб - жилището, или жената ? За какво ти е собствено жилище, ако няма с кого да го споделиш ? Докато, ако си с нея и наистина се обичате - всичко друго ще е без значение. Направо се чудя какво правиш още далеч от нея, щом я обичаш, и в БГ има работа.
0
0
Ермила
Ермила
16.05.2011 09:28
Не може ли любимата жена да дойде при тебе ? Ако пък наистина излиза с други мъже, не ти ли идва на ум, че само ти я обичаш, а тя гледа да си има редовен сексуален живот и развлечения и на нея не и пука особено за тебе, а гледа само как евентуално да те използва ? Любовта изисква взаимност, не може да съществува, ако е едностранна, изисква също и уважение и правене на взаимни компромиси от двете страни, както и да вървим заедно в живота и да можем да се справяме заедно както в добри, така и в лоши времена.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: