Ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Изневерих с колега от работа

Изневерих с колега от работа

Изневерих с колега от работа
Много съм объркана и не зная какво да правя. Имам приятел, с когото живеем заедно от 7 години. Отношенията ни са много добри. Но какво направих аз, водена от моя авантюризъм.

На работното ми място има един колега, който ме харесва и не прикрива симпатията си. На събирания винаги сяда до мен, танцуваме, забавляваме се. И аз се поддадох на изкушението.

Сега вече съжалявам за мимолетното си увлечение и имам гузна съвест. Не зная дали да споделя с мъжа, който обичам истински. Да призная за грешката си. Не мога да нося лъжата си цял живот
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (26)

Изпрати
Грешница
Грешница
28.03.2015 18:33
А сега имате ли отношения с колегата???
2
0
Краси
Краси
14.04.2014 09:12
Имах колега ,който казваше когато взех пари назаем първия път неможах да спя , втория път малко ми тежеше и от третия път нататък неми пукаше! Изневери още два-три пъти и бъди сигурна че ще приспиш гузната си съвест ! Един съвет отричай докрай !
4
6
Методиста
Методиста
10.03.2014 09:25
Продължавай да си разкрачена и колегата да ти го слага и вади щом ти е кеф, а твоя приятел да го духа като е мисир.
5
5
stzabv
stzabv
03.01.2014 05:20
щом си изневерила знами необичаш сегашния си приятел ..просто му го кажи и го зарежи няма нужда да го залъгваш с фейк чуства
7
2
веско
веско
27.12.2013 18:46
Аз мисля че въобще не става дума за изневяра.Според мен изневярата е съвсем друго понятие.Ти просто си правила "секс"-а секса е физически контакт които е следствие от някакво външно привличане.Което е"сигорен съм"мимолетно.Според мен изневярата е състояние в което може и да няма физически контакт-просто ИЗНЕВЯРА е когато ти си с един човек а мислиш за друг физически си с него а мисленно си с друг.Тогава вече се извършва наистина ИЗНЕВЯРА.Така че според мен го забрави.Но гледай да са ти по малко физическите контакти защото неминуемо ще стигнеш и до истинса ИЗНЕВЯРА.
9
4
Петър
Петър
16.12.2013 09:04
Интересна и съвсем битова тема от нас по обикновените хора казвам го така защото тук баровците поне така мисля липсват те са по публичните домове а жените им по масажните салони там те получават точно това което ти мила си направила те са без съвест която да ги гризе и нямат нужда да споделят каквото и да е тук това е под тяхното достойнство.и така Според мен не си направила нищо не редно но просто не е желателно защо ??? ами защото всеки търси това което не получава в къщи но понеже повечето тук се имат за безгрешни и моногамни за мен те избиват комплекси тук ето вижте ме аз съм безгрешен да ама надали .Задали ли сте си вие всички въпросите защо флиртувата по време на работа или по време на шопинг терапията или ... или ...и т.н и от там защо при разходки се заглеждате по другият пол и едва ли не го слагате на ренген в вашите очи защо като гледате филми и не само си мечтаете за другият пол ех този или тази ако беше вместо този който е до мен мъжът или жената.и защо когато сте на купон винаги се случва да търсите с друг или друга да танцувате .нали сте отишли с своята любима да се забавлявате ,ли да се разходите или да пазарувате или да си изпълнявате задълженията и т.н всичко това е първичен инстинкт дивото в нас всички но това не значи че като си направил нещо от всичко това по горе написаното ти си такъв така да го кажа маниак не се упреквайте и не упреквайте другите за грешките колкото и да се стремите колкото и да искате никой и никога няма да си отиде БЕЗГРЕШЕН от този свят е нема такова животно.така че мила не се терзай само едно помни греши но не прекалявай често защото става навик.успех на всички.
1
2
хфдх
хфдх
22.11.2013 21:21
Не казвай нищо, трай си. И да ти прости случайно, вече нищо няма да е както преди.
16
0
една
една
01.11.2013 15:23
Не може да обичаш един и да си легнеш с друг не го проумявам може да съм старомодна но нали точно това е любовта да си с някого в добро и зло и не ми говорете за прошка НЯМА ПРОШКА ЗА ТОЗИ КОИТО ИЗНЕВЕРЯВА А ТОЗИ КОИТО КАЗВА ЧЕ ГО Е ПРГЛЪТНАЛ СЕ ЛЪЖЕ МНОГО ЖЕСТОКО
9
1
една тъпачка
една тъпачка
01.11.2013 15:06
не ставай глупава трай си и да не ти пука да не мислиш че той ти е бил винаги верен как не признаеш ли си гориш и повече не си слагай на сърце тая изневяра чудо голямо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6
0
ж
ж
05.10.2013 18:59
Не си признавай,няма да ти прости.Дори да го стори,вече нищо няма да е същото.Все ще си го спомня,ще ти натяква.Това,че няма да му споделиш,ще е твоето наказание.Ако държиш на него,не му казвай.
3
1

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: