ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Семейна съм, но още обичам първата си любов

Семейна съм, но още обичам първата си любов

Семейна съм, но още обичам първата си любов
Бях на 16, когато се запознах с едно момче и имахме връзка три години и половина.Това бе голямата ми любов и мислех, че без него светът свършва. Той влезе в казармата и аз го изчаках ( тогава казармата бе 1,6 месеца ) но, месеци преди да излезе започнах връзка с един колега.

В началото всичко беше на шега, и мислех че ще свърши бързо, но нещата се задълбочиха. Аз исках връзката ни да приключи (той знаеше за приятеля ми и даже сме излизали заедно), даже му казвах, че ще се омъжвам за приятеля си след като излезе от казармата, защото много се обичаме, но той ме молеше за още малко време и така си продължаваха нещата.

През това време приятелят ми се уволни. Той си беше ревнив и си остана такъв. Нещата се усложниха и ние се разделихме по моя молба, разбира се след скандал. Имах чувството, че ще умра след тази раздяла, но знаех, че не може да продължава и така.

Останах с колегата си и продължих връзката си с него и след 4 години се оженихме. Сега имаме 15 години брак и две прекрасни деца.Не съм била лишавана от нищо, не съм била и ограничавана, но чувствата ми към него не бяха силни и страстни, а може би изпитвах привързаност и сигурност.

Съпругът ми показваше, че много ме обича и държи на мен и децата. Знаех, че бившия ми приятел се ожени един месец след мен и замина в чужбина със семейството си.
Един ден случайно се срещнахме и пихме кафе. И двамата треперехме като ученици от вълнение и страст, а на мен ми се подкосиха краката и се чувствах като на 16.

Той ми предложи интимна близост, но отказах, въпреки че изгарях от желание да бъда с него. Дадох си сметка, че през годините не съм го забравила за миг и винаги съм мислела за него и съм го жадувала.

Стана така, че той всяка година си идваше лятото и намираше време да ми се обади и да пием кафе. Едната година съпругът ми отсъстваше от страната, а децата ми бяха на лагер. Повярвайте ми мислех, че след като го направя ще се чувствам виновна, но не бях на седмото небе от щастие.

Започнахме всяка година когато той си идваше да се виждаме интимно за по няколко часа, а аз ги чаках тези дни като.

Преди две години ходих на почивка в страната, в която е той с една приятелка, но в друг град, може би на 800 км разстояние един от друг. Аз му казах къде и кога ще бъда и той дойде при мен като ми сподели, че тръгва към мен и се чувства така сякаш лети от щастие и няма сила, която да го спре да дойде при мен и да сме заедно. Повярвайте ми изкарах незабравими 24 часа.

След това се чувахме по-често, но за съжаление разстоянието между нас е голямо. Изгарям от любов и желание да бъда с този мъж, но за съжаление това е невъзможно по ред причини.

Не съм и много щастлива в брака си и там имам проблеми, даже децата ме караха да се развеждам, но по финансови причини се търпим.

Посъветвайте ме какво да правя. Как да постъпя за да се успокоя и да живея по-спокойно, без да се терзая. И двамата искаме да сме заедно и единственото, за което се сещам е евентуално на стари години да се съберем когато децата и на двамата пораснат и няма да имат такава голяма нужда от нас.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (24)

Изпрати
рррр
рррр
28.08.2013 19:39
айде, стига простотии! Явно си от тези дето постоянно търсят странична любов. Недей и да си помисляш да разваляш нечие семейство и щастие. Съсредоточи се върху твоето семейство, сигурно има какво още да направиш за него. От един развод няма печеливши!
2
0
ноа
ноа
28.08.2013 18:49
Бъди там където е сърцето ти.
3
0
МАЛКА ГАДИНКА
МАЛКА ГАДИНКА
26.01.2012 15:01
Не зная на колка години си сега но аз преживях нещо подобно преди година-две. Тъкмо преминах 40-те. Бях се разделила с мъжа, с който изживях 7 години. В половината от това време мислех и сънувах друг. За него знаех, че е женен с едно дете. Не се и надявах да се срещнем някога: бяхме от различни градове. Това обаче се случи-по стечение на обстоятелствата той се развел и ме намери...Видяхме се само ден след като ми се обади. За мен беше голяма емоция,не знам за него дали е било същото. Някакси не го показваше. Аз хлътнах страшно-дори повече отколкото преди 15 г. Не можех да търся от него обещания за съвместно съществуване/а много ми се искаше/. Едва година след като бяхме започнали да се виждаме имахме интимност. Имам невероятен сексуален апетит към НЕГО. И винаги много се вълнувам като се чуем дори,защото се виждаме рядко. Но дори не се чуваме толкова често,колкото ми се иска. Той изведнъж се отдръпна-сякаш изчезна. За около месец. Тогава каточели паднах на земята . Много ме болеше. И си дадох сметка, че няма да има "хепи енд". Сега се чуваме понякога, но незнам дали има смисъл да се виждаме?
В края на краищата не съжалявам за нито едно вълнение, преживяно с него!
НО АКО ВИЕ ДВАМАТА ИМАТЕ НАМЕРЕНИЕ ЗА ОБЩО БЪДЕЩЕ-НЕ СЕ ЧУДИ! ВСЕ-ПАК НЕ Е ПО-ДОБРЕ СЛЕД ИЗВЕСТЕН ПЕРИОД ДА СЪЖАЛЯВАШ, ЧЕ НЕ СТЕ ОПИТАЛИ ДА СТАНЕТЕ ЕДНО ЦЯЛО!
Желая Ви щастие и вълнуващи преживявания!
0
0
Аз
Аз
15.01.2012 16:33
Така както го описваш,просто се чудя какво чакате още,че не сте заедно.Имаш един живот,нямаш десет и той трябва да се изживее пълноценно.Колкото до децата трябва да знаеш,че те ще бъдат по-щастливи ако живеят със щастливи родители,а не с депресирани.Успокоителни са плановете ти за стари години,но никога не се знае колко още ще живеем.А на мъжа си с чиста съвест можеш да му кажеш,защото той навремето изобщо не се е замислил,като се е намесил.Загърбила си любовта си,плащаш си дълги години.Осъзнай се,защото на човек рядко се дава втори шанс.Успех ти желая,смелост и щастие.
3
0

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
42
33
20
10
Дай твоята оценка: