Как да ме пожелае отново

Как да ме пожелае отново
Далеч съм от мисълта, че може някой да ми помогне.Просто искам да споделя. Проблеми. С мъжа. Не отричам и своята вина. Знам, че за да не вървят нещата в едно семейство проблема не е само от едната страна. Но сякаш този човек не го познавам. Аз ли се промених, той ли...

Отчуждихме се и то много. Живеем като брат и сестра. Имаме дете. Аз все още съм в майчинство, гледам си го, не се оплаквам.Но безразличието от негова страна определено се усеща. Никакъв интерес към мен. Нито ревност, нито интимност... нито нищо.

Липсва загриженост, постоянно избягва да разговаряме за проблемите ни, никакъв интерес за разговор, никакво желание. Само си търси поводи за да излезе. Просто да не е вкъщи с мен.Това за него значи пак да говорим. Само знае да казва, че всичко ще се оправи и аз чакам чакам и след време пак започвам да питам кога , как, какво да направя.

Правя намеци, че при липса на интимност в една връзка започват да липсват и много други неща. доверие също липсва от моя страна. Чу се за любовница. Майка му спаси положението, закрепиха се нещата. След време той си каза, че не ми е изневерявал никога, имал е възможности.

Обясни ми . Сподели накратко. Закле се. Каквото и да е - простено е.За мен той знае и ми вярва напълно за тези неща. Аз все още не съм се подтикнала от отчаянието си да изневерявам. Не че не съм имала такива предложения. Но аз много на сериозно приех ролята си на негова жена и майка.

Та Питам, ами нужди няма ли си този човек, аз нямам ли/ Защо не се възползва от това, че си има жена вкъщи и го чака и не си прави секс с нея? Когато се скараме за нещо ми казва ето за това не правя секс с теб защото не те понасям, не мога да те трая.

Как мога да накарам мъжа ми да ме забележи/ Как мога пак да го имам? Как да ме пожелае отново? Не сме щастливи така и той това го вижда и го признава. Не ме напуска само заради детето и в същото време казва, че ще се оправят нещата. Кой не е в час - той ли, аз ли/
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (27)

Изпрати
Някой си
Някой си
18.08.2015 20:20
Искай, за да ти бъде дадено!
0
2
Марго
Марго
05.07.2015 16:59
Покажи му,че си се научила да стигаш до оргазъм и го показвай!А не само да показваш,че участваш в неговия.Това ни отдалечава,а не нещо друго.
Искай неща които досега не сте правили,ама ги искай само,и единствено ако ти доставят удоволствие(анален секс,дълбоко гърло,пляскане по дупето,пози ,които на теб ти доставят удоволствие.....ако щеш и до фистинг стигни).Ако не знаеш кое ще ти достави удоволствие-пробвай всичко каквото се сетиш и помни кое те кефи,и него искай да правите(не той да иска,а-ТИ).Може от първото пробване да не ти е кеф,изчакваш известно време и пак пробваш.Мъжете нямаме нужда от тези неща!Само да го вкарваме и изкарваме пак стигаме до оргазъм.Адски много обаче ни отблъсква и отдалечава от вас,това да ни показвате,че лягате само и единствено да ви ебем,а не защото вие кеф,не защото сте се научили да стигате до оргазъм и да го демонстрирате.Гореизброените(анален,фистинг,свирки....)са ви нужни на вас жените,най-малкото за това,че природата ви е отредила да сте толкова широки отдолу,че да може бебешката главичка да излезе от там без много проблем.Тоест има несъразмерност на половите органи,от това обаче вие не достигате до оргазъм а не мъжете.И в същия момент мързелувате за собственото си удоволствие,обвинявайки,че мъжете са проблема.А мъжете всъщност нямаме проблем-стигаме си до оргазъм и се чувстваме и усещаме добре.Щом не ти стига размерът,има пръсти и език,имаш ерогенни зони по цялото тяло-ще си искаш да има контакт и с тях,има и секс играчки.Щом става въпрос за кеф-всичко е позволено(стига наистина да те кефи)и няма нищо срамно,неудобно или пък курвенско да си го поискаш!!Иначе ще живееш незадоволена,независимо сама или с мъж.
Успех! :)
22
3
жена
жена
07.06.2015 18:31
Повечето мъже искат да не ги занимават с грижи и отговорности, а семейството и децата - са точно това. И оттам е проблема. Едва ли ли жената е длъжна с всички битовизми сама да се занимава, а те само на работа да ходят, и след това за нищо да не ги търсим, и нищо да не искаме от тях. Ами няма как да стане.:) Ние също работим, а след това ни чакат куп още отговорности, кой друг да ни помогне?? Като не са искали ангажименти, да не са се женели.
3
9
Люса
Люса
26.05.2015 14:48
има такива мъже, на които любовта им бързо се изпарява. Моя ако знаеш колко беше влюбен, но може би след 2 години не беше останала и капчица любов. Имахме дете, останахме заедно 10 години и се разведохме и това беше като ново раждане за мене. Не чакай толкова дълго. Ние не бяхме се карали и секс имаше, но беше грешка, че изгубих толкова време с него.
6
8
Misha
Misha
12.02.2015 22:05
Ne e zadaljitelno da spi s druga.moje da ima problem v rabotata ili neshto da go qde. Az imam do sebe si maj,koito e mnogo chuvstvitelen. Kogato neshto go machi e zatvoren v sebe si. Toi e takav, Nespoldelq mnogo. Sex pravime venaj semichno no e super.Sexa ne e nai vajnoto.Opitai se da razberesh kakvo mu e.Az sashto si misleh glupusti dokato ne go opoznah. Useh.
1
1
Крис
Крис
31.10.2014 01:04
Често пъти мъжете, губят интерес, защото нищо не провокира въображението им. От друга гледна точка, той може би се чувства изоставен, от това че обръщаш много внимание на детето, но докато си в майчинство значи че детето е под 2 години, и си иска своето. този човек трябва да порасне умствено и да осъзнае че грижата за поколението е една от най-важните и най-красивите цели с които ни е създала природата, и да осъзнае, че не само ти имаш нужда от съпруг а и детето от баща си. Другото което се сещам, той просто психически не е готов да бъде баща, и за него детето е проблема. За мен той имануждада порасне и да осъзнае, че нещата няма да са същите, пак може да сте интимни и близки, но винаги ще има и дете което ще иска своето. Често не може да приеме че трябва дасе разделиш между него и детето и се чувства все е номер 2, а не може да осъзнае че за една майка, най-важното е детето,и че няма по-силна обич от тази на майката към детето, което не значи че мъжа не получава нужната обич, просто не може да го види, защото нещо му пречи.
5
8
Христо
Христо
11.02.2014 20:24
Не мисля че ти изневерява, защото и аз бях в същото положение. Когато жена ми беше бременна, въпреки че напълня малко, винаги съм я намирал привлекаелна и секса ни беше добър. Проблема започна след раждането, защото напълно се занемари. Когато се връщах от работа, я намирах разчорлена и с нощницата и пенюара от сутринта. Зная че цялото и време беше заето с бебето, но да си обърнеш малко внимание на външния вид не изисква много време а и а з винаги съм и помагал с каквото и когато мога. Единственото и миене изглежда беше точно преди да си легнеме и очакваше секс. Да, ама аз като я погледех в какво състояние беше когато се пиберях, направо ми се отщяваше всичко. В края на краищата не съм вибратор - натискаш копчето и започваш. Нали трябва нещо да ме възбуди и да породи желание и в мен. Накрая тя ме обвини че не съм я обичал повече и сигурно и изневерявам. До тогава не бях и казвал какво мисля и чувствам относно ситуацията, защото не исках да я нараня. След като си поговорихме, нещата между нас започнаха да се нормализират и накая вичко се оправи. Така че помисли, каква може да е причината при вас.
14
1
Една жена
Една жена
28.01.2014 09:11
Мило момиче,правилно ти казват по-долу коментиращите.....Той ти изневерява.Не вярвай на клетвите му...не бъди глупачка.Та вие сте млади хора-може ли млад мъж да не иска секс?Може,да.....ако си го е получил от друго място....Преповтаряш историята на много жени,които са минали по този път-за съжаление аз също...Ти се заблуждаваш,защото виждаш това,което ти се иска да видиш-а не горчивата истина...
8
10
Соня
Соня
28.01.2014 07:58
Чета написаното и виждам себе си. С живота си всеки трябва сам да реши какво да направи. За съжаление нищо няма да се промени. При мен е така. Секс той сигурно получава, но на друго място. Поговори с него. Ако нищо не се промени, то бягай. Млада си. Детето няма да ти каже утре браво, а твоя живот ще е пропилян така. Другия начин да намериш друг за секс. За съжаление това е положението. Не си губи времето, то е ограничено. Какво ще правиш когато станеш на 50?
4
0
Пристрастна
Пристрастна
01.10.2013 20:38
Никога не коментирам и не давам съвети, но тук прочетеното ме стъписа! Преди 3г моята история щеше да звучи по абсолютно същия начин с тази разлика, че не ми е казвал, че не ме понася, но се е оправдавал, че не правим секс, защото скандалите ни му тежат и ги помни. А се карахме за глупости! И най-вече за липсата на внимание и секс. Един ден стана и си тръгна! Каза, че не може да живее повече така; че се е надявал нещата да се променят, но аз все съм мрънкала и не съм оценявала труда му и вниманието му. Трябваха ми 2г да изляза от депресията и да осмисля думите му! Не мога да ти дам съвет от рода на "остани, тръгни си и т.н.", но мога да ти кажа, че най-лошото, което можеш да направиш е да го накараш да те съжалява! Бъди мила, нежна, но с достойнство! Мъжете мразят сълзите, объркват ги. И знай, че чувствата на другите към нас може да са силни, но ние да не ги разбираме, защото не ни се показват по начин, по който ни се иска!
2
1

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 5
51
41
33
20
10
Дай твоята оценка: