В главата ми е само тя

В главата ми е само тя
Както се подразбира от заглавието на темата, става въпрос за момиче, но не някое обикновено момиче, а най-голямата ми любов. Проблемът е там, че това го чувствам само аз - не спирам да страдам от мисълта, че не мога да бъда с нея и че след няколко дни обстоятелствата ще ни разделят.

Адски много ме боли и не знам как ще го приемете, но дори понякога си поплаквам от мъка. Имам нужда да споделя за да ми олекне поне малко, а ако и вие ми дадете съвети, ще ви бъда благодарен
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
краси ренев
краси ренев
02.10.2014 04:35
приятелски съвет отиди и и кажи това което чувстваш в противен случай оставаш всичко и се предаваш живеем един живот никога него прави най лошото какво е за теб че може да ти откаже ли и така да е ще знаеш че си опитал след като обърнеш гръб тя никога няма да забрави теб и думите ти върви не чакай
2
0
hdhezj
hdhezj
27.09.2014 14:16
На мен ми се случи нещо подобно. Прекарах цяло лято с едно момче, което много харесвах. Правихме какво ли не с него ми беше супер имах чувството, че мога да му кажа всичко,но все не ми достигаше смелост да му кажа за чувствата си. Имаше един проблем в края на лятото трябваше да замина в чужбина където да уча и в последните дни аз му казах той ме погледна и тогава исках да го прегърна и моментът да продължи вечно. Той ме помоли на следващия ден да излезем(вечерта пътувах) аз се съгласих но той така и не ми звънна. Много се разтройх. Минаха се дни седмици и аз плачех постоянно. Един ден просто си казах,че трябва да продължа напред и го направих. Моя съвет е да се престрашиш да ѝ кажеш. Ако с теб стане същото присто продължи. Ако не, се надявам да сте щастливи въпреки разстоянието. Късмет!
1
0
Веси
Веси
13.09.2014 14:28
Когато се върнеш в Българя я потърси, не чакай на случайността. Говори с нея и и кажи какво чувстваш. Дори в момента да не чувства нищо към теб, ти си човека който може да промени това. Ние жените обичаме самоуверените мъже, и мъжете които знаят какво искат от живота. Така че смело напред, говори с нея и бъди силен и самоуверен.
1
0
таня
таня
13.09.2014 14:23
когато се научиш да цениш жената която ти подаде ръка тогава ще я видиш в противен случай няма как да стане.А и на думи го разбрахме че си силен.
2
0
anonymous
anonymous
26.08.2014 14:19
Прекалено малко информация. Няма как да се даде адекватен съвет.
7
0
теодор
теодор
30.08.2014 05:02
Запознах се с нея преди година , от тогава съм лудо влюбен в нея. Искам да бъдем заедно но работата е там ,че не мисля ,че тя чувства нещо към мен , това е едно от нещата които пречат , но по-лошото е ,че не живее в България .. Можем да се виждаме само през лятото ,когато сме във ваканция . Фактът ,че не съм и ,че не мога да бъда с нея ме унищожава.. Другото нещо което ме убива е ,че след няколко дни аз се връщам в България а не зная дали ще имам възможността да я видя пак ..
0
1

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: