Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета
Здравейте! Къде бъркам? Този въпрос си го задавам вече месеци наред, без да мога да открия отговора. Надявам се, чрез вашите отзиви да ми помогнете да открия причината, която ми пречи да осъществя дълготрайна връзка. След раздялата с последното момиче с което ходих, ме преследва един малшанс, и което ме кара да затъвам все повече и повече в една огромна "дупка".

Дупка, от която започвам да се убеждавам, че няма да се измъкна. До този момент съм имал сериозни отношения с няколко момичета, но ненадейно връзката приключва, от тяхна страна. Не мога да си обясня ситуацията, след като аз съм сериозно момче, и не съм давал повод на тези момичета да са недоволни от мен, или пък нещо подобно. Абсолютно винаги се държа естествено към тях, сериозно, и често ги карам да се усмихват.

Напоследък дори много трудно излизам с момиче. Не мога да кажа, че съм голям красавец, но и не съм никак грозен, по скоро симпатичен. Нима това, че се държа сериозно е основната причина да бъда отхвърлян? Защото мразя лиготийте, мразя превзетите неща, и абсолютно съм против излизания по дискотеки или подобни неща. Знам, че много от вас ще ме упрекнат, но просто аз се придържам към по мирен и спокоен живот.

В мен ли е причината, или в тях? В днешно време жените сякаш предпочитат по разкрепостените момчета, тези момчета да имат кола, пари и всичко което може да облагодетелства даденото момиче. В това ли се е превърнал светът, материалното на първо място? Няма ли вече момичета, който да вярват в любовта?

Последната мисъл която ми дойде, бе че е възможно да ми е направена магия. Как така до преди година бях доброто момче, което не се оплакваше от женско внимание, а сега дори и една среща да не може да си уреди. Ден след ден самочувствието ми пада, и не знам какво да предприема. Надявам се, чрез добри отзиви да съумея да изплувам, както се казва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (54)

Изпрати
Диденкото
Диденкото
13.10.2013 00:53
Може би си скучен?Не си внушавай,че парите крепят връзката на 100% ...не може всяка среща да е монотонна и еднообразна,не обичаш дискотеките ОК,а имаш ли приятели или компания с която да се събираш?Като си имал връзки как сте се забавлявали?На днешно време има толкова много начини да си прекарате хубаво,кое ще е това момиче дето ще стои като мумия всяка вечер и ще си тъпеете кротко?Живни,намери си приятели,излизай ,забавлявай се отпусни си душата и вкарай малко емоция,никой не е казал,че трябва да се лигавиш както си споменал,но нали знаеш,че ти си огледало за отсрешния -ако си сериозен и мумифициран никой няма да те отрази,ЖИВЕЙ и нещата ще се случат от самосебеси.
0
0
Мим
Мим
12.10.2013 23:54
Трябва да се промениш, всичко ти и е точно с изключение на това с излизанията. Просто момичетата днес искаме много внимание и да света е напълно материален вече.
0
0
Иво
Иво
11.10.2013 19:08
Аз съм точно като теб! На 24 съм, след раздялата с бившата и аз опитвам с разни момичета но не става почти година вече.
Имам си работа, преди почти издържах и бившата, винаги я глезех, едно друго но тя ме заряза зарад няккъв гащник, който няма и елемнтарни обноски, и е мамино синче, грозноват ама...
Заприказвам едно момиче на купон, не и досаждам нали за да станат нещата веднага, но то кво? Заприказва се с друго момче , то я опъва в съседната стая и после оня не ще и да я види. Е нормално ли е това? И аз не съм скучен , нито грозен, но явно сегашните момичета обичат филмарчета и тежкарчета. Стискам ти палци има все още свестрни момичета ! Знам че има :)
0
0
the dollar
the dollar
11.10.2013 12:48
Моят съвет - живей си живота и не се притеснявай за това, че някаква жена не е могла да те разбере. Няма нищо сгрешено в теб. Грешката си е в самите тях, просто ако се държиш прекалено добре с една жена, тя ти се качва на главата. Аз съм жена и ти го казвам, защото другите не си го признават :)Усмихвай се повече и не се ядосвай за нищо. Знам, че не звучи толкова лесно, но повярвай като детска игра е. Просто пощади себе си и психиката си, когато нещо те кара да се чувстваш зле помисли, заслужава ли си и какво печелиш от цялата работа? Не е ли по-добре да вложиш тази енергия в нещо хубаво и полезно вместо да съсипваш себе си? Няма смисъл от нервите нали?
0
0
dооо
dооо
10.10.2013 14:56
Здравей! Мисля, че не трябва да те отчайва това, което става. Просто трябва да срещнеш момиче, което да има близки интереси и ценностна система като твоята. Тя ще те харесва, какъвто си, а и ти ще се чувставш идеално с нея, понеже ще си свободен да бъдеш себе си. Нищо лошо не ти се е случило, животи ни сблъсква с много различни ситуации и личности, от което само се учим и придобиваме опит. Малко момчета има като теб, не се променяй, а намери истински ценен човек до себе си, не съжалявай за тези, които не те заслужават.
0
0
мяуууу
мяуууу
10.10.2013 13:05
"Материалното" както казваш не случайно е на първо място. В женската природа е заложено, жената да търси инстинктивно мъж, който да може да и подсигури спокойствие и стабилност, а тя да гледа децата им. Това е на ниво инстинкт ! И няма абсолютно нищо общо с времето в което живеем или пък че жените търсели разкрепостени мъже.... След като ти нямаш елементарни материални възможности дори себе си да гледаш, не се учудвай че връзките ти приключват скоростно. Не се сърди на майката природа и не измисляй щуротии за магии, ами се вземи в ръце и стани независим. Тогава нещата ще се наредят.
0
0
тедкатааа
тедкатааа
10.10.2013 11:50
Виж,не винаги имаме това което искаме,но това че нямаш много пари и скъпа кола не трябва да те отчайва.Повечето ми връстнички ходят с богати чичковци които го глезят със скъпи подаръчета,но това не е важно според мен има много други по-важни неща.Моят приятел например няма пари и скъпи коли,но се обичаме и какво като кара Лада,на мен не ми пречи аз не си лягам с колата или с парите а с човека.Не се притеснявай,нали знаеш поговорката:"За всеки влак си има пътници" и твоят влак ще доиде. :)
0
0
Мария
Мария
10.10.2013 09:14
Виж в живота не Винаги получаваме всичко за което мечтаем понякога иска много търпение от наша страна ще ти дам съвет не се променяй това си ти и такъв ще си останеш.Не се заблуждавай че грешката е в теб просто не си срещнал точната жена сигурна сам че тя е там някъде и те чака затова не бързай с отчаянието защото хубавите неща се случват когато най малко очакваме казвам ти го от личен опит :) Продължавай напред,а за дискотеките от време на време не е лошо заради човека до теб да направиш жест и да отидеш заедно с него в днешно време повечето момичета там разпускат затова няма нищо лошо един два пати да се прежалиш :) Успех!
0
0
!!!!!
!!!!!
10.10.2013 01:30
Скайп?
0
0
Pixie
Pixie
09.10.2013 14:48
Написах поста тук, защото ще започнав валежи от оправдания с жена му, не му давала това, онова, ехо, имам новина за вас- всички жени имат гърди и в@гини. Дори съм убедена, че съпругите им са страхотни жени и майки. Един бизнесмен на 35-40 г не би си взел никога за жена парцал. Виждала съм го не веднъж, съпругата е типична дама, а любовницата парцал облечена с безвкусни дрехи на животински щампи. Потресаваща гледка.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: