Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета
Здравейте! Къде бъркам? Този въпрос си го задавам вече месеци наред, без да мога да открия отговора. Надявам се, чрез вашите отзиви да ми помогнете да открия причината, която ми пречи да осъществя дълготрайна връзка. След раздялата с последното момиче с което ходих, ме преследва един малшанс, и което ме кара да затъвам все повече и повече в една огромна "дупка".

Дупка, от която започвам да се убеждавам, че няма да се измъкна. До този момент съм имал сериозни отношения с няколко момичета, но ненадейно връзката приключва, от тяхна страна. Не мога да си обясня ситуацията, след като аз съм сериозно момче, и не съм давал повод на тези момичета да са недоволни от мен, или пък нещо подобно. Абсолютно винаги се държа естествено към тях, сериозно, и често ги карам да се усмихват.

Напоследък дори много трудно излизам с момиче. Не мога да кажа, че съм голям красавец, но и не съм никак грозен, по скоро симпатичен. Нима това, че се държа сериозно е основната причина да бъда отхвърлян? Защото мразя лиготийте, мразя превзетите неща, и абсолютно съм против излизания по дискотеки или подобни неща. Знам, че много от вас ще ме упрекнат, но просто аз се придържам към по мирен и спокоен живот.

В мен ли е причината, или в тях? В днешно време жените сякаш предпочитат по разкрепостените момчета, тези момчета да имат кола, пари и всичко което може да облагодетелства даденото момиче. В това ли се е превърнал светът, материалното на първо място? Няма ли вече момичета, който да вярват в любовта?

Последната мисъл която ми дойде, бе че е възможно да ми е направена магия. Как така до преди година бях доброто момче, което не се оплакваше от женско внимание, а сега дори и една среща да не може да си уреди. Ден след ден самочувствието ми пада, и не знам какво да предприема. Надявам се, чрез добри отзиви да съумея да изплувам, както се казва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (54)

Изпрати
Pixie
Pixie
09.10.2013 14:44
''Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета''
-----------------------------------------

Като чета не малкото теми написани от любовници на чичковци на средна възраст,които са задължително женени, с деца и материално постигнали всичко, ВЪЗПИТАНИ(това е много важно за ''дамите'' м/у 20 - 23 г.), а колко е тяхното възпитание това е под въпрос. Дори си мисля, че страдат от дефицит на морал и съвест. Исках да кажа, че явно не си предизвикателство за тях. Не си женен.Нямаш деца, следователно не могат да разплачат някое 4-годишно момиченце като го оставят без баща. При теб не могат да отнемат нещо чуждо, не знам явно е настъпила някаква мода при жените да те оправя чичко на възрастта на баща ти, и това им харесва. Мен лично само като си представя картинката и ми идва да си повърна кафето, това е.
0
0
Клео
Клео
09.10.2013 11:38
Най вероятно като такъв тип да си сериозен и да не обичаш лиглите трябва да опиташ да излизаш с по зрели жени..не знам на колко си, но ще ти е трудно да намерш момиче което е на 20 и да харесва да си говорите на сериозни теми вместо да я заведеш в някоя дискотека и или да я повозиш в скъпата си кола..разбира се че има изключения но са рядко на днешно време.. и най вече трябва да се отървеш от стари спомени и връзки, да спреш да сравняваш предишните ти момичета с новите. не ти е направено магия. "магията си е в теб". :)
0
0
mishii
mishii
09.10.2013 11:12
Не си втълпявай, че ти е направена магия. Както ти сам казваш - за всеки влак си има пътници. Разбирам те напълно - самотен си, имаш нужда от някой до себе си, за който да се грижиш и с който да си споделяш. Който да прегръщаш.. да прекарваш дните си с него, а не да си сам. Хората са създадени така, че да не могат да бъдат сами. Тази дупка, тази самота, която изпитваш - и аз съм я изпитвала дълги години. Няма с какво да си запълниш времето.. чувстваш се отнесен и ти се иска и ти да си една от тези двойки, за които се говори колко сладки и влюбени изглеждат. Нужно е да имаш търпение. Както винаги се случва, човекът се появява в най-неочаквания момент. Разбирам, че не можеш да чакаш и искаш да си щастлив, но знай.. че някъде там на тоя свят има човек, който се чувства като теб и се нуждае от човек като теб. Пък може и да е съвсем наблизо, но още да не си го видял. Желая ти много успех, любов и щастие. А сега гледай да се забавляваш и да не мислиш толкова за това. Бъди по-позитивен и се усмихвай повече. Всичко ще си дойде на мястото си. :)
0
0
Valentin
Valentin
08.10.2013 17:30
Р.Т-Емайла ми е Наполи_1988@абв.бг,само че с латински букви.
0
0
Р.Т
Р.Т
08.10.2013 17:27
Не знам какво си написал но излизат само кавички.. :)
0
0
МК
МК
08.10.2013 17:26
Ако наистина вярваш, че може да ти е направена магия, то една от причините да те оставят може да е фактът, че не си съвсем в ред с главата. Ако го казваш на шега и метафорично, ок. Иначе явно се надценяваш по отношение на външен вид и скачаш все на засуканите кифли.
0
0
Valentin
Valentin
08.10.2013 17:25
Р.Т-Емайла ми е "".Там може да пишеш.
0
0
3
3
08.10.2013 17:04
Виж сега, не че имаш проблем, просто имам предположението, че си прекалено вманиачаващ тип от време на време и най-вероятно малко скучен. Общо взето няма никаква перспектива с теб и не се случва нищо. Така си мисля по прекалено крайните ти възгледи за живота.
Такъв е животът, че за да се изградиш като индивид е нужно от време на време да излизаш, от време на време да се сливаш с тълпата, да правиш компромиси и да изключваш мозъка си. Не е добре да отсъждаш крайно хората.
Кой какво търси и какво гледа в другите теб не те интересува, който както му е изгодно.
Това ти е грешката. Слей се по дяволите за малко с тълпата, отчупи се, и НЕДЕЙ ДА СЪДИШ. Грешка е повярвай ми, тъй като ти говоря от личен опит. На тепсия нищо не идва и всичко в живота трябва да се извоюва и да се изстрада.
Виждам, че не си достатъчно уверен, тъй като търсиш грешките в себе си и казваш, че се стараеш за момичето до себе си. Недей да се престараваш обаче, тъй като никой не обича такива хора, всичко трябва да си идва на мястото и да бъде естествено.
Това е от мен, дано да си го прочел и много успехи ти желая.
0
0
Жоро
Жоро
08.10.2013 16:11
Дори и да не е фитнеса , си намери хоби в което да не мислиш постоянно за това :) Ще ти помогне гарантирано
0
0
Weird0
Weird0
08.10.2013 15:55
Споко брат ще дойде и твоя момент . Аз от 2 години вече не мога да си намеря приштелка , а и аз като теб не съм чак толкова грозен , но мацките вече рядко търсят разбиране уважение и любов. Препоръчвам ти да търсиш временна утеха във фитнеса - така хем ще повдигнеш поочуканото самочувствие , хем ще добавиш една точка бонус към представянето си :) Успех ти пожелавам и да се похвалиш ако намериш да вдъхнеш надежда и на останалите като теб :)
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: