Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета
Здравейте! Къде бъркам? Този въпрос си го задавам вече месеци наред, без да мога да открия отговора. Надявам се, чрез вашите отзиви да ми помогнете да открия причината, която ми пречи да осъществя дълготрайна връзка. След раздялата с последното момиче с което ходих, ме преследва един малшанс, и което ме кара да затъвам все повече и повече в една огромна "дупка".

Дупка, от която започвам да се убеждавам, че няма да се измъкна. До този момент съм имал сериозни отношения с няколко момичета, но ненадейно връзката приключва, от тяхна страна. Не мога да си обясня ситуацията, след като аз съм сериозно момче, и не съм давал повод на тези момичета да са недоволни от мен, или пък нещо подобно. Абсолютно винаги се държа естествено към тях, сериозно, и често ги карам да се усмихват.

Напоследък дори много трудно излизам с момиче. Не мога да кажа, че съм голям красавец, но и не съм никак грозен, по скоро симпатичен. Нима това, че се държа сериозно е основната причина да бъда отхвърлян? Защото мразя лиготийте, мразя превзетите неща, и абсолютно съм против излизания по дискотеки или подобни неща. Знам, че много от вас ще ме упрекнат, но просто аз се придържам към по мирен и спокоен живот.

В мен ли е причината, или в тях? В днешно време жените сякаш предпочитат по разкрепостените момчета, тези момчета да имат кола, пари и всичко което може да облагодетелства даденото момиче. В това ли се е превърнал светът, материалното на първо място? Няма ли вече момичета, който да вярват в любовта?

Последната мисъл която ми дойде, бе че е възможно да ми е направена магия. Как така до преди година бях доброто момче, което не се оплакваше от женско внимание, а сега дори и една среща да не може да си уреди. Ден след ден самочувствието ми пада, и не знам какво да предприема. Надявам се, чрез добри отзиви да съумея да изплувам, както се казва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (54)

Изпрати
лЕЛЯ оГ
лЕЛЯ оГ
22.10.2013 14:25
Племенницата ми попадна на такъв момък - всички много го харесваме, но тя каза, че няма огън в него, сексът е скучен, стандартен, връзката е благовъзпитана и приятелска. Моят съвет хлапе - давай по-смело и разкрепостено /не да изпростяваш де/. Малко повече темперамент на никого не вреди!
1
0
Inna
Inna
22.10.2013 13:15
ами такъв е живота просто днешно време е така рядкост са сериозните хора
0
0
Кати
Кати
22.10.2013 12:08
На мнение съм, че малко останахме тези, които се радваме на ласките, на прегръдките, на хубавите моменти и жестовете от страна на половинките ни. За съжаление повечето момичета и момчета, които познавам или съм била в тяхна компания, съм оставала с впечатлението, че за тях материалното върти света и, че то е всичко. Е добре де, къде останаха онези истински мъже и жени, които се наслаждаваха на романтиката, на дългите приятни разговори, след които остава едно такова настръхнало чувство на наслада?! Виж не се отчайвай, трудности винаги ще има по пътя. И аз наскоро приключих връзка в която имахме противоречия, кой с кого и как трябва да се забавлява, но явно така в било писано. Другото което е остави тези магии, просто в живота има възходи и падения. И при мен до преди 5-6 години всичко беше като по мед и масло, но от тогава до сега само разочарования, а бих казала за себе си, че съм човек, който знае как и може да достави удоволствие на половинката си, било то психически или физически. Та вдигай горе главата и смело напред, всичко си идва с времето. :))
1
0
Valentin
Valentin
16.10.2013 13:50
тедкатааа,и аз съм на същото мнение.Малко са останали хората като нас.
0
0
Valentin
Valentin
16.10.2013 13:47
Романтичка,бих искал да те опозная по-добре.Били дала някакви координати за връзка?
0
0
Бахура
Бахура
16.10.2013 01:11
Приятелю, и аз не знам какво да те посъветвам. От една страна - все едно получавам дежа-ву. Но едва ли ти олеква от факта, че има и други в твоето положение, нали? Според мен обаче е абсолютно безмислено да се променяш заради външни фактори. Ако наистина си убеден, че трябва да се промени нещо в тебе, то това трябва да е породено от собствени, вътрешни причини. А не в името на някой друг, или за да "събираш" жени и т.н. Просто имай търпение. Знам, че е трудно, че се иска кураж да се изправиш срещу всичко, че е възможно по-продължително време да няма резултат... Но важното е, че съхраняваш себе си в истинската си форма. С риск да се повторя - просто имай търпение. Като бонус ще получиш и по-силня воля :)
0
0
ahinora
ahinora
14.10.2013 19:32
Ами ти даваш всичко от самото начало. И сигурност даваш, а това една жена не я държи в кондиция, тя се отпуска и тръгва да търси трудното. Ако можеш стани по-капризен, но ако не можеш, не се насилвай. Ще дойде твоята в някой момент. Стани по-недостъпен, по-бавно се отдавай на връзките.
0
0
мима
мима
14.10.2013 19:22
и аз съм също като теб давам всичко но никога не ме оценяват ако искаш ми пиши в фейсбук мария маринова (метълчето)ще се радвам да си поговорим .. :)
0
0
нана
нана
14.10.2013 11:17
Гледай филма "Под небето на Тоскана" ще научиш много за любовта. Има една малко луда във филма - следи какво казва тя на главната героиня. "Когато бях малка и се опитвах да хвана калинки - не можех, тогава лягах на тревата и заспивах, когато се събудех до мен имаше много калинки, те сами бяха дошли".
0
0
Романтичка
Романтичка
14.10.2013 08:58
Ако искаш може да ми пишеш - аз съм на 22 и приключих последната си едногодишна връзка с момче, по-голямо от мен с 9 години. На 31 години той все още се смята за ненаходил се и неготов за по-сериозна връзка. Свободното си време прекарва в кафенета, харчи пари за барове и таксита. А аз предпочитам романтична спокойна разходка в парка, хубав филм с любимия човек... Не мисля, че за годините си съм скучна, просто не обичам дискотеките и шумотевицата.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: