Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета

Необяснимо защо съм отхвърлян,след като съм от добрите момчета
Здравейте! Къде бъркам? Този въпрос си го задавам вече месеци наред, без да мога да открия отговора. Надявам се, чрез вашите отзиви да ми помогнете да открия причината, която ми пречи да осъществя дълготрайна връзка. След раздялата с последното момиче с което ходих, ме преследва един малшанс, и което ме кара да затъвам все повече и повече в една огромна "дупка".

Дупка, от която започвам да се убеждавам, че няма да се измъкна. До този момент съм имал сериозни отношения с няколко момичета, но ненадейно връзката приключва, от тяхна страна. Не мога да си обясня ситуацията, след като аз съм сериозно момче, и не съм давал повод на тези момичета да са недоволни от мен, или пък нещо подобно. Абсолютно винаги се държа естествено към тях, сериозно, и често ги карам да се усмихват.

Напоследък дори много трудно излизам с момиче. Не мога да кажа, че съм голям красавец, но и не съм никак грозен, по скоро симпатичен. Нима това, че се държа сериозно е основната причина да бъда отхвърлян? Защото мразя лиготийте, мразя превзетите неща, и абсолютно съм против излизания по дискотеки или подобни неща. Знам, че много от вас ще ме упрекнат, но просто аз се придържам към по мирен и спокоен живот.

В мен ли е причината, или в тях? В днешно време жените сякаш предпочитат по разкрепостените момчета, тези момчета да имат кола, пари и всичко което може да облагодетелства даденото момиче. В това ли се е превърнал светът, материалното на първо място? Няма ли вече момичета, който да вярват в любовта?

Последната мисъл която ми дойде, бе че е възможно да ми е направена магия. Как така до преди година бях доброто момче, което не се оплакваше от женско внимание, а сега дори и една среща да не може да си уреди. Ден след ден самочувствието ми пада, и не знам какво да предприема. Надявам се, чрез добри отзиви да съумея да изплувам, както се казва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (54)

Изпрати
Valentin
Valentin
08.10.2013 13:45
Благодаря за коментара ти C.K. :)
0
0
Valentin
Valentin
08.10.2013 13:39
Не съм казал,че ги държа само у нас.Просто предпочитам по изисканите и спокойни места.Възможно е и аз да съм в грешка,но манталитета ми е такъв.Все пак благодаря за коментара ти.
0
0
С.К.
С.К.
08.10.2013 13:36
Такива момчета са отбягвани защото са добри ако се правиш на ,,лошото момче'' може и да провърви зависи как го правиш.Сигурна съм че си и срамежлив.Има мн. неща от които момичетата се влиаят например:как изглеждаш,имаш ли хубаво тяло и т.н.Не се отчайвай :)
0
0
никита
никита
08.10.2013 13:03
това с излизанията ти е грешката,не може да ги държиш само у вас.
0
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 8
52
44
32
20
10
Дай твоята оценка: