ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм отново в първата си любов

Влюбена съм отново в първата си любов

Влюбена съм отново в първата си любов
На 48 г. съм, омъжена от 20 г. Нямам проблеми в брака си и децата ми са пораснали. Скоро видях първата си любов/не се бяхме виждали 25 г. /, познахме се веднага и си казахме само здравей, но прехвръкнаха такива искри, че се уплаших другите да не забележат /не бяхме сами/.

От тогава не спирам да мисля за него и искам да правя любов с него отново поне веднъж. Не искам да нараня мъжа си, нито неговата жена, но го желая, а и той мен. Това от което се страхувам е дали ще успеем да скрием добре връзката си от всички, за да не нараним близките си. Моля който е преживял нещо подобно, да сподели.

Коментари (45)

Изпрати
................
................
11.10.2013 02:05
Толкова пъти в живота си съм се възпирала да правя неща, които отвътре много ми се е искало да направя.
И тъй като съм човек, който има много голям самоконтрол над себе си,всеки път действах според това, което ми казва съвестта, убеждавах себе си, че е най-правилно да се постъпва според нормите наложени в обществото, не се поддавах на емоции.
Сега от дистанцията на времето си давам сметка , че не си е струвало.Разбирам колко много съм изпуснала от живота , но не мога да се върна назад.
И най-глупавото е че преди да действам аз винаги оглеждам ситуацията от всички страни, мисля дали ще отговоря на очакванията на околните, дали ще засегна някого, дали ми подхожда , ще получа ли одобрение от важните за мен хора, присъщо ли ми е и куп други въпроси.
Всяко взето от мен решение се е базирало , според това , което е най-правилно.
За огромно мое съжаление обаче разбрах ,че животът не е справедлив !
Заблуждавах се ,че хората са длъжни да се отнасят към мен с подобаващото отношение и уважение което проявявам аз към тях, но уви - платих си за всяко сторено добро.
А пропуснатите шансове няма кой да ми ги върне.
Ти сама прецени за себе си, аз за мен разбрах , че бариерите които си поставях в името на това да спестя нечия болка бяха напълно излишни , мен никой не ме пожали, никой не ми спести разочарованието от действията и от думите си.
4
0
Ани
Ани
10.10.2013 02:18
В днешно време почти всеки изневерява, зависи от връзката. Госпожата се чувства отново жива на 48г. Това е добре. Ако е само за единия секс, защо не? Стига мъжът й никога да не разбира! Всички ние минаваме през някакви такива ситуации. Колко от нас могат да са сигурни, че мъжете ни не ни изневеряват? Колко от нас могат да се закълнат, че никога по време на дългосрочната си връзка не са изпитали мимолетни чувства към друг, освен партньора си? Нека спрем да се лъжем! Цинично ще е ако се прави публично. А пък може секса с първата й любов да повлияе заздравително на брака й!
1
0
perfect
perfect
10.10.2013 01:14
Мисли трезво и изчакай. Първо се увери да не е моментно състояние. Бъди предпазлива, това е нож с две остриета. След това последиците може да бъдат много фатални. И не е ли по-добре да отдадеш всички тези чувства към съпруга си, отколкото да се заблуждаваш и усложняваш живота с чуждия мъж.
1
0
One
One
23.02.2014 17:13
Как може да се отдават чувства към някого по съвет от друг човек? Не са ли чувствата онова непредвиденото, неподправено, истинско усещане, заради което си струва?
0
0
мима
мима
10.10.2013 01:05
Отдай се какво толкова, мъжът ти няма да разбере, ти ще се погрижеш това да не стане. Аааааа..... има и още нещо ....на мъжете , когато и да им сложиш рога все е късно, а и откъде знаеш, че и той не е чукал друга? Хайде, моля те!
2
1
Ел
Ел
10.10.2013 00:32
Като не искаш да нараняваш мъжа си, не го наранявай! При теб не става въпрос само за секс, а за чувства, не обърквай живота на толкова хора само заради една прищявка. Щом сте се разделили преди години, значи е имало защо, пък и в случай, че и двамата имате семейства считам желанието ти за супер нахално спрямо всички тях
3
0

Рейтинг

4.6
Общо 5 гласували
5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: