Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Силно привличане и много въпроси

Силно привличане и много въпроси

Силно привличане и много въпроси
Здравейте. Моята история е следната. Става въпрос за едно от онези запознанства по интернет или в случая по скайп. Случи се съвсем случайно една вечер.

Какво да ви кажа, аз по-принцип въобще не вярвам в такива неща, ама въпросното момче ми хареса още от самото начало и той ме хареса много, чувствата са взаимни.

И как да кажа, има и силно сексуално привличане между двама ни. Пишем си и освен всичко друго и за секс, възбужда ни това.

На едни години сме, да уточня, не сме тийнейджъри, които да ги е ударил хормона, на по 26 г.сме, наборчета.

Познаваме се от скоро, близо от 3 месеца. В началото обаче той ме излъга нещо, имал си приятелка, с която ходел от скоро. Как да ви кажа, след месец и половина ми призна това.

От начало не предполагал, че ще хлътне така по мен и за това ме излъгал. Простих му и аз вече бях хлътнала. Той не е в България, на работа е от половин година в друга страна.

По-средата на септември ще се прибира и много иска да се видим на живо, да си поговорим, кани ме на кафе с една дума, после да се поразходим и така. Има друго проблемче обаче.

И двамата сме от далечни един от друг градове и аз му казах, че имам близки от Пловдив, а неговия град е не много далеч от Пловдив, но моя е по-далеч.

Както и да е, как мислите добре ли е да се срещнем там или да му предложа да дойде в моя град ? Този въпрос много ме мъчи. И изобщо какво мислите за всичко това, което ви разказах ?

Забравих и още нещо, девствена съм колкото и странно да ви звучи и му споделих и той желае някой ден да ми е първия.

Той естествено е имал връзки с момичета и не е девствен, но аз съм си по-срамежлива и не, че не съм искала да бъда интимна с момче, но не се реших и си останах такава до тази възраст.

Притеснява ме да не би да иска само това, знам ли все пак съм момиче и си имам известни страхове и съмнения, че след това ще ме зареже.

Знам, че в никакъв случай не трябва да си лягаме на първата ни среща и съм му го казвала много пъти, той се съгласи и знае, че това ме притеснява и че се страхувам, общо взето си споделяме всичко.

Но как мислите, как ви се струва всичко това, да му дам ли възможност да се запознаем ? А и родителите ми не знам дали ще приемат това, как ще реагират ?

Много ми е объркано и хиляди въпроси се лутат в главата ми. Наистина не знам какво да правя, надявам се да имате вие някакъв отговор.

Благодаря за търпението да прочетете историята ми.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Меги
Меги
11.09.2012 20:14
Мисля ,че е по - добре да се срещнете в твоя град. :) И не бързай да му пускаш,ако наистина те харесва или обича ще чака.Първо го опознай хубаво много момчета лъжат.. не се знае каква стока е.. така ,че много внимавай :) Всичко зависи от теб. ;)
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: