Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Влюбена съм в него, но той е срамежливко

Влюбена съм в него, но той е срамежливко

Влюбена съм в него, но той е срамежливко
Надявам се да ми помогнете От София съм момиче. Малолетна съм.

Всичко започва с едно момче от моя клас. До преди няколко години нямаше нищо между нас. Не контактувахме много. Но последните 4 месеца сме нон-стоп заедно. До мола, в парка, в междучасията абе навсякъде. Говорим си с часове по телефона и кво ли не още. Но има проблем. . . . . Имам си гадже от седмица вече. Той също е мил обаче малко почва да ме нерви.

Момчето от класа ми ревнува от гаджето ми и се дразни. Приятелките ми имат съмнения че ме харесва, но той отрича. Преди 2 дена разбрах че съм безусловно влюбена в него от 2 клас. Чувствам се като овца че не съм го разбрала до сега. Казва че харесва друга но никой не му вярва защото самият той я мрази. О както класа ми разбра не спирата да ни карат да станем гаджета.

Играем на предизвикателства с прегръдки и целувки. Личи си че и на двамата ни е приятно. От всички улики и доказателства до сега се оказва че наистина ме обича и той. Гадното е че не може да си признае. Всички ще му се подиграват че ме харесва защото съм голям отворко. Гаджето-Майната му-Ще го зарежа-Но какво да направя с момчето. Всяка вечер го сънувам той мен също. Не можем един без друг. Моля ви помогнете и кажете какво да направя за да сме заедно без той или аз да се чувстваме в грешка от постъпката ни?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
28.12.2016 18:34
Това е една от най-сърцераздирателните истории, които съм срещала тук. Наистина, всичко е прекалено заплетено, просто не знам как да ти помогна. Може би просто трябва да сте двамата срещу всички. За всеки случай зарежи гаджето - няма значение, че сте заедно от цяла една седмица, ще го преживее някак...
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: