Пея зле

Пея зле
Здравейте , аз съм момиче на 13 години. моя проблем е с пеенето-веднъж на едно пижамено парти играхме на предизвикателства и аз трябваше да изпея един припев на песен и всички ми казаха, че пея добре , но когато да кажем се запиша за да се чуя от страни - звучи много зле , имам в предвид че звучи пискливо. не знам дали това е от мен или заради това че се записвам на телефона и микрофона не е добър.

Коментари (9)

Изпрати
liliannikky
liliannikky
03.01.2018 23:02
Казвам се Лилиан Н. Това е много радостен ден от живота ми поради помощта, която ми даде, като ми помогна да върна бившия си съпруг обратно с магията и любовта си. аз бях женен за 6 години и беше толкова ужасно, защото съпругът ми наистина ме изневеряваше и търсеше развод, но когато се натъкнах на имейл на в интернет за това как той е помогнал на толкова много хора да си върнат обратно и помагат да се установи връзка. и да накарате хората да бъдат щастливи в отношенията си. обясних моето положение на него и после търсех неговата помощ, но до най-голямата ми изненада той ми каза, че той ще ми помогне с моя случай и тук аз празнувам, защото моят съпруг се е променил напълно за добро. Той винаги иска да бъде от мен и не може да направи нищо без моя подарък. аз наистина се радвам на брака ми, какво голямо празнуване. аз ще продължа да свидетелствам в интернет, защото д-р Сягуру наистина е истински калибър. НИЕ НУЖДАТЕ ПОМОГНЕТЕ ПОВЕЧЕ ДОКУМЕНТАЦИЯ ДОКТОР САГУРУ СЕГА ПО МЕЖДУНАРОДНО ВРЕМЕ: drsagurusolutions@ или whatsapp +2349037545183 Той е единственият отговор на проблема ви и ви накара да се чувствате щастливи във вашите отношения.
1 ЛЮБОВ СПЕЛ
2 ВЗ
3 ПЛОДОВЕ НА ЖЕНАТА
4 ПРОМОЦИЯ СПЕЛ
5 ЗАЩИТА ЗА ЗАЩИТА
6 БИЗНЕС СПЕЛ
7 ДОБЪР РАБОТА СПЕЛ
8 LOTTERY SPELL и COURT CASE SPELL.
0
0
рони
рони
17.07.2016 20:30
може би трябва да идеш в професионално студио да се запишеш
аз също познавам един човек който когато пее не е никак зле не казвам че е хубаво но не е и лошо и с упражнения може да се научи но когато се запише независимо дали пее или говори целия му глас се променя много зле
0
0
Sound Engineer
Sound Engineer
07.01.2014 05:54
Открила си феномена "като се чувам на запис не мога да се позная".
Това се дължи на факта, че собствения си глас, човек го чува веднъж през устата и от там в ушите, както чува всеки един звук и втори път директно по тъканите и костите на тялото директно във вътрешното ухо. В резултат на предаваните вибрации на гласа и резонанса на тъкани и кости се подчертава ниския регистър и от там се създава илюзията, че като се слушаш на запис звучиш пискливо.
Апаратурата с която се записваш в случая телефон също има значение, но няма да изпадам в подробности. Всичко добро и успех !!!
2
0
Nikky Haralampieva
Nikky Haralampieva
18.12.2013 21:02
Аз също пея много добре просто микрофон, телефон, скайп и т..н се чува различно никога няма да може да чуеш твоя глас по този начин така че щом ти казват че пееш хубаво е така :)
1
0
ЕЛИ
ЕЛИ
22.11.2013 13:55
Ами като пееш зле, не пей ;)
3
4
Фърка
Фърка
22.11.2013 00:42
Вероятно е от микрофона и телефона, това не са устройства, които са предвидени да записват кой знае колко добре човешки глас и поради тази причина, особено с телефон, могат дори и да се чуват ужасни неща, които на живо изобщо не звучат така. Аз не съм музикант, но ти казвам като човек - любител и ти споделям опита ми. Самооценката също има голямо влияние. Примерно моя глас ако си го чуя на микрофон или запис, искам да потъна в дън земя, звучи като нещо между мъжки и женски, а като се чувам като говоря на живо, изобщо не е такъв.
0
0
.................
.................
20.11.2013 13:31
Много смешно. Защо изобщо коментирате, като не помагате? Имам опит с пеенето и със записите и ще ти кажа, че е много възможно това да е проблемът. Аз също съм се записвала на телефон и на други устройства и има разлика. Пея в ресторант и колегата кара свой познат да ни снима с камера почти всеки път като пеем. И аз като се слушам не се харесвам много, а на други записи, с други устройства, съм се харесвала повече. Знам, че има разлика, защото съм чувала и своя колежка как пее на живо, а после я слушах на записа и имаше разлика- на живо беше страхотно, а на записа сякаш се губеше от красотата на гласа и. Обаче така ми припомняш мили спомени, как се записвах на телефона си и аз някога и се чудех същото:) Но ако наистина искаш да знаеш как пееш трябва да попиташ някой музикант, тъй като приятелите ти може и да те подведат.
2
0
32909
32909
19.11.2013 22:15
Еми сигурно пееш зле, ама като станеш на 18 намери си някой чичко да те изчука и да ти купи силиконови цици и ще запееш добре... поздрави.
0
3
рони
рони
17.07.2016 20:32
айде малко по спокойно с коментарите
0
0
MK
MK
19.11.2013 14:50
Ами запиши се на уроци, големия проблем. Вече почнахте с много големи тъпотии да ни занимавате.
1
0

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: