Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Дали веднъж в живота се случва подобна любов?

Дали веднъж в живота се случва подобна любов?

Дали веднъж в живота се случва подобна любов?
Здравейте. Ще се опитам да бъда кратък и да споделя моята история, която за добро или за лошо ми се случи!

След 1 месец правя 25 години, а последните 2 от тях може да се каже, че ежедневието ми е почти еднакво. Преди 7 месеца срещнах един невероятен човек. От първия поглед аз знаех, че това е жената, с която искам да прекарам живота си! Честно, нямаше такова силно чувство! Започнах да я ухажвам, тя си имаше приятел. След известно време аз вече бях абсолютно убеден, че това момиче ще е с мен и така се случи. Тя скъса със бившия и тръгна с мен. Каза ми, че на нея също никога не и се е случвало да изпита толкова силна емоция към някой друг. Всичко беше като на филм, прекрасно. Започнах да чувам думи като "Обичам те", "Обожавам те" и "Не мога да живея без теб" още на 2-рия месец от връзката ни, мислех си че може би е малко странно един човек да говори толкова силни думи, след толкова малко време, но пък бях адски влюбен и отвръщах със същото.

Тя се грижеше за мен. Беше първата, която запознах с моите родители и те я приеха толкова добре. Мислеше си за мен постоянно, дори на моменти ме задушаваше от постоянни телефонни обаждания. Но въпреки всичко аз изпитвах силни чувства спрямо нея и я обичах също толкова силно. Почнахме да си правим планове, виждахме се заедно в бъдещето. Искахме и започнахме да мислим общи цели. Умирахме един за друг, имаше особена химия. . . но на четвъртия месец от връзката ни се случи най-гадното нещо. В периода от само 3-5 дни, тя рязко си промени възгледите. Стана доста студена и просто скъса с мен. Чух думи като "нито ти, нито аз сме стъпили на здрава основа, а аз не мога така" , "скучно ми е, сиво ми е" , "нямам чувства вече" , "ти нямаш цел, ти не можеш да се бориш със себе си" и т. н т. н думи, които просто ме сразиха.

Как човек, който ти дава толкова надежди и ти го виждаш и чувстваш колко е искрен в един момент да обърне полюса? Не е ли това престъпление? Къде сгреших толкова, не можеше ли да поговори с мен за да се опитаме да разнообразим ежедневието си или нещо друго, което на нея не и харесва. След толко силно изречени думи и надежди, които е създала в един човек, не заслужава ли той поне един шанс да поправи нещата и да стане по-добре? Наистина вярвах, че това момиче ме обожава, бях сигурен в това. Не знаех защо, но го чувствах.

Сега болката е ужасна. Тя ме нарани ужасно много. Не знам кой как го чувства, но аз съм просто емоционално съсипан. Излизам с приятели, опитвам се въобще да не стоя вкъщи, но вечер си лягам с мисълта за нея, сутрин ставам с нея. Не мога да работя, не мога да ям. Кога направих толкова лоши неща, че живота да ми го връща по този начин? С какво го заслужих? Тя друг ли си намери, и ако да как е възможно толкова добре да се държи с мен и само за 3-5 дни да намери друг? Угаснаха ли и чувствата и скуката, която наистина я имаше през по-голямата част от времето и писна?

Материалистка ли е, щом вижда, че за момента няма как да живеем заедно, а уж си правехме планове да го направим ! ! Имам чувството, че аз не успях да я науча на нищо, а тя на толкова неща ? ! Дали веднъж в живота се случва подобна любов? Дали ще ми се случи пак и какви ли поуки трябва да си взема от тази? Наистина въпросите са много, а болката огромна в момента.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (20)

Изпрати
Аззз
Аззз
29.10.2015 01:43
Лоша работа е тази твоета,виш нито една незаслужава мъж да страда за нея.Дали тази тази "любов" се случва веднаж в живота -Едва ли,случва се колкото пъти е допуснеш да се случи.В момента от това имаш най малко нужда ,болката по една жена се забравя най- лестно с други жени.Друг начин няма и аз съм бил в подобно положение като твоето едва не се побърках от мисли.Но си взех сам пулка че единнственно от цялата работа вредиш на себе си.Излизай с приятели ,нестой сам.Пробвай с неангъжиращи вразки това ти е решението .Изобщо не и вдигай рейтинга да и се обаждаш и да искаш обяснение.Пробвай... Първите 1-2 ще ги сравняваш сас нея ,но от 3 тата нататак болката ще се притъпи.Но показвай възможно най- малко емоций за да не се опариш отново. Успех и горе главата !
1
0
Анджи
Анджи
26.09.2015 01:04
Може би прекалено много си я претиснал.Аз лично имам връзка от близо 4 години и от година и половина ми се обещава съвместно съжителсто.Обяснява ми, колко много иска и как прави всичко по силите си.Единственото нещо,което ме спира е че ще го претисна прекалено много и една чудесна връзка ще се съсипе и така до ден днешен,но нещата се развиват с малко,но сигурни стъпки.Ако тя самата беше готова да живее с теб,нищо не можеше да я спре.И все пак тя е единствения човек,който може да ти каже цястна причина за раздялата.Помисли си дали не си се впуснал прекалено бързо в нещата!Не се отчайвай,Бъди силен и усмихнат.С времето ще дойде точния човек.Това,което ти описваш по-скоро ми звучи като страст,а не любов.А кой не е имал силни искри с някого.И пак от мой опит ще ти кажа:Преди да тръгна със сегашната ми половинка,имах доста бурна "връзка" имаше толкова много искри и страст,но нещата не се случиха.И така близо 2 години страдах и когато го видех краката ми омекваха(Дори един път изтървах пълна табла с чаши и чинии) но с времето всичко утихна.И сега не мисля,че мога да бъда по-щастлива от колкото съм!Приемай нещата по-спокойно и разумно!Успех и много късмет!
1
0
П
П
26.08.2015 19:56
Хей, знам че боли, но не те е обичала истински, една жена не може да си промени така бързо чувствата, не би се отказала от теб при първия проблем. Изгледай някой филм, слушай някоя ведра песен или нещо подобно, просто да ти вдигне настроението и излез навън, ще срещнеш някоя друга, защото умееш да обичаш, а това е нещо ценно. Мисля, че Бог ти е пратил това разочарование, за да те направи предпазлив и вярвай, ако следващата те обича, тя няма да те напусне така лесно както е направила тази.
3
0
жена
жена
23.08.2015 19:47
братле слушай я "ти нямаш цел, ти не можеш да се бориш със себе си" ...
опитай например нещо като проекта „Осигуряване на топъл обяд” или „Каритас България“... надявам се, че ме разбираш какво искам да кажа ... успех в любовта
0
2
рути
рути
28.07.2015 14:42
,братле или е има или е няма тръпката повечето случай се получава така такава говори едно прави друго не се обвинявай за нищо приеми че така е трябвало и си дай мира на душата щом не е оценила това което си дал от себе си като чуства емоции страст държание няма и да го оцени след години а ти си сто на сто си човек който оценя и най малките неща намери човек който те кара да се усмихваш който не те кара да правиш нещата за него който ти казва благодаря без да си направил нещо за него да се борите заедно да се обичате да се изправяте пред всяка едно препятсвие двамата
1
2
Ани
Ани
19.07.2015 12:46
Коя зодия си?
1
2
Нина
Нина
15.07.2015 16:41
Единият от вас не е обичал истински, това е.Но ти си късметлия, защото си изживял най-хубавото чувство. Много хора не знаят що е любов.Да ти казвам да забравиш е излишно, това не се забравя. Просто примири се и живей нататък, може би те очакват още хубави неща.
2
2
НоНейм
НоНейм
12.07.2015 11:40
Брато , ти зарибяваш момиче , което си има приятел , взимаш му е , в същото време от къде знаеш , че не е била целия живот и за него и че той не си е лягал и ставал с мисълта за нея?! Тези въпроси зададе ли си ги!Не обичам да цитирирам ида да давам банални фрази , но тази в случая те препокрива стократно - Не прави това , което не искаш да ти направят ! Според мен тя е с друг в момента , може да е единствения , но не ми се вярва !
10
3
Дажидофф
Дажидофф
04.07.2015 01:37
Пич, аз имам подобно изживяване сега но само че връзката ни е от 7 години. :( И не знам на кой хора съм вече. Само за нея си мисля имоля и се да ми даде шанс и тей подобни неща. Но отговора ми е същ като твоя :( Аз съм почти на 27 и не мога да се изправя като голям човек сега. Защото направо целия свят ми се стоварил на сърцето :( И аз търся някъв отговор. Знам може би до някъде аз съм си виновен но всичко може да се прости в тоя живот. Не съм "кръшкал" нито съм заглеждал даже!!!
0
3
тъга
тъга
30.06.2015 23:36
Има една сентенция, която може да се каже че ми е любима "Животът ти затваря една врата, но същевременно ти отваря нови от хубави по-хубави".Мисля си че единственото което има значение не е, че тя е с друг а това, че не е с теб и те е подвела по някакъв си неин заблуден, извратен начин,ако мога така да го кажа .Не мисля че трябва да се ровиш, да търсиш защото ще ти донесе само тъга и болка. Съсредоточи се в това да намериш силите да затвориш страницата и да отвориш нова, знам че не е лесно.Сигурна съм, че си изпаднал в супер дълбока емоционална дупка.Задаваш въпроси, търсиш отговори, самообвинения,болка.С времето ще отшуми -времето не лекува а те отдалечава от момента,тъй болен за теб и с всеки изминал ден мъката ще намалява.Сигурна съм че ще срещнеш момиче с което ще имаш много по красиви моменти, но дали вече ще можеш да се довериш толкова бързо.
2
1

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
51
44
32
20
10
Дай твоята оценка: