ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Най-добрият ми приятел ми предложи....

Най-добрият ми приятел ми предложи....

Най-добрият ми приятел ми предложи....
Здравейте. . . Искам да споделя и моята история, от която останах наистина без думи. . .
Аз съм на 21. . . най-добрият ми приятел, с който учихме заедно и се познаваме вече 7 години, в които години сме неразделни, преди няколко дни ей така изведнъж ми предложи да тръгнем. . . Аз си имам приятел от година и половина. . . . той си има приятелка.

Сподели ми, че ще скъса с приятелката си, защото няма нищо към нея и иска да бъде с мен. Той знае всичките ми мъки и неволи относно мен и моя приятел, просто бях като потресена - не го очаквах, аа истината е, че не можах категорично да му кажа НЕ.

С моя приятел не сме в добри отношения от известно време и наистина съм мислила да скъсаме, но това признание само ме обърка допълнително и сега не знам какво да правя. Моля за съвет, не искам упреци или подобни там, затова ако нямате мнение не е нужно да пишете. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
АЗТ
АЗТ
27.11.2013 09:22
Моят съвет е да дадеш шанс на момчето, да опитате какво ще се случи. Но това мисля аз :) Ти сама си решаваш. Както казва Веселин, първоначално излизайте, правете неща заедно, за да видите как ще се получат нещата. Не бързайте. Опитайте се да гледате един на друг като на двойка, а не само като на най-добри приятели. Имах връзка, разделихме се и сега момчето е един от най-добрите ми приятели, дори ми дава съвети за мъжете. Моят случай е точно обратен на твоята ситуация. Пожелавам ти успех! :)
0
0
Веселин
Веселин
26.11.2013 19:22
Да се намеся и аз. Аз съм момче и мога да ти кажа, това е доста срещано явление - момче, да се влюби в най-добрата си приятелка! Нищо чудно да е влюбен в теб още от самото начало на вашето познанство и до сега да не е намирал смелост да ти го признае от страх да не те загуби! Аз самия съм бил в подобна ситуация! И аз както вярвам много момчета търся жена, с която да мога, на първо място, да бъда най-добър приятел и да успявам да си споделя с нея напълно всичко :) ! Вярвам, че щом си го допуснала близо до себе си той не те отблъсква външно, а като характер ти пасва иключително, щом го наричаш човек с който споделяш и си доверяваш всичко! Щом твърдиш за някой различен от твоето гадже, че е твоя най-добър приятел е време да се замислиш да прекратиш тази връзка, поне според мен! Още повече, щом си била с този човек вече година и половина (вярвам си имала и сексуални отношения с него) и все още се доверяваш повече на друг мъж явно нещата не вървят на добре! Пак ти казвам изпитай сърцето си (не дали да се разделиш с настоящия, за него ти казвам твърдо, че моя съвет е да го разкараш) дали имаш и физическо привличане към този човек! Вие жените често слагате сексуална бариера между вас и мъжете, които сметнете за приятели! Незнам защо се получава така, дали защото подсъзнателно приемате своите мъжки приятели като женски, дали защото се страхувате да не ги изгубите или причината е друга, за мен ще остане мистерия! Но не позволявай на страха че ще си развалите взаимоотношенията да ти попречи да предприемеш нещо с човека, който може да се окаже твоята сродна душа! Още повече това, че ако имаш сексуални отношения с твоя най-добър приятел и после се разделите довежда до абсолютна загуба на комуникация между двамата са само суеверия и зависи само, и единствено от вас самите! Накрая, но не на последно място те съветвам да му дадеш шанс, тоест да погледнеш на него като на мъжа, който може да е за теб не само приятел, но и нещо повече! Ако трябва започнете от далеч: романтична вечеря, след това кино, ако желаеш остави го той да избере къде да те заведе, просто излезте не като най-добри приятели, а като двойка! Виж дали той ще покрие твоите стандарти по този начин! Имай в предвид, че той може да е сдържан, притеснен, скован, неуверен, непохватен! Все пак излиза не просто с поредната жена, а със жена много ценна и скъпа за него! Това може да го притесни и да го накара да се чувства неловко, както и теб самата, предполагам :)! Малако се отплеснах, написах роман :)! Надявам се, че съм ти бил полезен! А и да, не бързайте със секса нека бъде на последно място, така ще успеете да се спрете предварително, ако усетите, че не сте един за друг! Успех!!!
7
0
Петър
Петър
26.11.2013 09:13
Това е нож с две остриета или ще бъдете невероятната двойка или ще е най краткото ти приключение, най добре хубаво премисли какво знаеш за него относно връзките и ти как се държиш с интимните ти приятели важното е кой какво знае и не знае за тези връзки те са различни от приятелството и колкото и да ти е приятел ти едва ли си споделяла интимните си забавления .така че успех.
1
0
...
...
25.11.2013 22:26
Здравей, няма да обиждам, но ще дам съвет.Той е най-добрия ти приятел, но любовта не е игра тя е опасна.Като се има предвид, че ако тръгнете заедно и ако не ви върви може да развали най-доброто ви приятелство.А ако си споделяла всичко с него може бързо да те забрави ако скъсате...
0
0
Woowy
Woowy
25.11.2013 21:59
еми ако имаш чувства към най-добрия си приятел действай нищо не те спира а и щом ти те толкова близък и знае всичко за теб това е момчето за тебе все пак те познава отлично и знае какво искаш и от какво се нуждаеш :)
0
0

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 4
51
40
33
20
10
Дай твоята оценка: