Помощ, не я разбирам!

Помощ, не я разбирам!
Привет на всички, като за начало благодаря на тези, които ще прочетат историята ми
Моята история е много обичайно срещана може би в днешно време, но аз все още се уча, капка по капка опитвам, женската логика, женското мислене.
Та историята ми е следната. Аз съм момче, първа година съм във Вуз и мисля че се влюбих в колежка, която си има приятел.

Нещата започнаха по следния начин. В началото както повечето се досещате купоните, пиенето беше на макс. Една вечер се събрахме малка компания, аз поканих и НЕЯ, но за съжаление тя не успя да присъства("гаджето ми не ме пуска") и ни покани по късно у тях да продължим забавата. Играхме, веселихме се, всичко беше ОК. Малко по-късно обаче, аз и тя се сближихме.

Още от началото имаше игриви погледи, закачки, игрички и т. н. вечерта беше наша. Към 2 часа всички си заминаха, останахме аз и ТЯ, цяла вечер танцувахме , без умора, по едно време се появи и първата целувка, спрях и й се извиних, но по късно се появи и втора и само това беше.

На следващата сутрин тя коренно се промени, но само за една седмица, след което пак се сближихме, постоянно сме заедно, споделяме си. Заради мен тя се скара 3 пъти с приятеля си.

Вече сме края на ноември много добре се разбираме, но като много добри приятели. Преди няколко дни бях у тях цели 12 часа, с мисълта, че ще и помогна за презентация. Като отидох и подарих любимото и цвете "червена роза", а преди това и бях написал стихче. Като ме изпращаше същата вечер получих и целувка по устните. Как да го разбера ? ? ? ?

Та хора моля ви помогнете ми как да я разбера, Дали има чувства към мен или ме използва, да продължа ли, да и обръщам голямо внимание(опитах се и го направих държах се студено с нея и тя беше много тъжна от факта, постоянно ме питаше дали съм и сърдит) или да спра, моля ви дайте ми съвет. Ще съм благодарен ако ми помогнете. . .

Коментари (12)

Изпрати
мариана ники
мариана ники
27.11.2013 13:52
тя не е решила какво иска и докато си има гадже ти ще си втори, ако ти се чака, чакай,
2
0
Боряна
Боряна
26.11.2013 11:55
Обясни ѝ, че се интересуваш от нея и че наистина я харесваш, но не просто като приятел. Това, че тя е обвързана, далеч не означава, че не изпитва същото към теб. Щом се е стигнало до тези целувки, значи го има привличането. Въпросът е дали това привличане е еднакво важно и за двамата. Може би тя е преминавала през труден период във връзката си и просто се е оставила да бъде ухажвана - аз съм го правила, просто защото се чувствах недооценена от тогавашния си приятел. Но всичко спря до там. Другият вариант е, че си пада по теб, но ѝ трябва малко време, за да го осъзнае и да приключи сегашната си връзка.
Което и от двете да е, просто говори с нея, признай ѝ чувствата си и виж какво ще ти отговори :)
3
0

Рейтинг

3.5
Общо 4 гласували
5 1
4 1
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: