Ezine.bg»Споделени Истории»Тийнейджъри»Дали чувствата ми са реални

Дали чувствата ми са реални

Дали чувствата ми са реални
Здравейте! Малко е странно, че пиша в сайт като този, но наистина имам нужда от съвет. Няма да си казвам името нека бъда само , , С''. На 13 съм. От близо един месец си пиша с едно момче. Той все повтаря, че ме обича, прави ми компименти (Забравих да кажа, че сме един набор). Споделям адски много с него и напоследък доста се сближихме.

Започвам все по-често и по-често да си мисля дали наистина да не му дам шанс. По-скоро се страхувам от това какво ще кажат хората за нас. Знам, знам, че е много егоистично от моя страна, но. . . Моля ви дайте ми съвет. Да му дам ли шанс да бъдем заедно? Да спря да се влияя от чуждото мнение? Най-лошото е, че ме е страх да кажа на най-добрата си приятелка.

Благодаря на тези, които си направиха труда да прочетат това и ако може да ме посъветвате
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (9)

Изпрати
Кръстьо
Кръстьо
13.04.2015 12:51
Ще ти кажа само,че животът е пред теб а ти си само на 13 и недей да дяваш шанс на някой който мисли да се възползва от тебе.НЕ ГО ПРАВИ той те ЛЪЖЕ
0
0
Veronica
Veronica
28.12.2013 03:04
Хора, Вие на нейните години не сте ли се влюбвали,това са първите любовни трепети, първите пеперудки в корема... Осъзнайте се и не пишете глупости.
2
0
neferet7
neferet7
25.12.2013 22:23
Слушай мила...Я зарежи шибаните хора и шибаното им мнение те го правят само и само да развалят нечие щастие това са хората......преливат от завист и злоба и понеже не им е работата преминават към действие и да пускат некви шибани слухове били те за лошо само и само да развалят това между вас....никога да не ти пука за това какво ще кажат шибаните хора...глей си живота прави каквото на теб ти изнася какво на теб ти най харесва следвай единствено твоите съвети....иначе кога? то 1 път се живее...то ако се влияеш от чуждото мнение това значи че угаждаш на хората живееш за тях и нямаш време да си обърнеш внимание...не го прави!!!!!!!!!прави го в много редки случаи!!!! ама много редки!Спри да се влияеш от шибаното мнение на хората....Спирай! А на твоята приятелка ще и кажеш когато имате връзка...ииии горе главата и не се влияй от чуждото мнение!Щото ако се окаже че заради шибаното чуждо мнение останеш сама?!!!! ко праиме тогава!
1
0
Стефан
Стефан
23.12.2013 20:43
Както и да постъпиш, последиците после ще са за теб, затова е добре да знаеш какво точно искаш, а и няма от какво да се притесняваш, щом ти е приятно да общуваш с него продължавай! Това че момчето е и то малко е по добре, защото съм сигурен че ще е по притеснен и от теб и в никакъв случай няма да злоупотреби с теб. И много ми е странно уж е най-добрата ти приятелка, а не можеш да споделяш най-важните неща в живота си, за мен най-добър приятел е този който е с теб в най-трудните моменти, то когато всичко е наред всеки може...!

Успех, след време ще се сещаш за първите трепети и ще се усмихваш, после като пораснеш и понатрупаш опит, става малко като навик във връзките!
3
0
Димитър
Димитър
21.12.2013 02:44
Първо,все още сте деца,за да говорите за любов.Второ,не се влияй от чуждите мнения за себе се.Кратко и ясно.
2
1
Stilyana
Stilyana
21.12.2013 10:24
Мерси .. :)
0
1
Вяра
Вяра
20.12.2013 21:45
Едва ли момичето се друса, ама има доста хора, които пишат гнусни коментари, които дори нямат нищо общо по темата...Та, мило момиче, няма нищо лошо в това да си харесваш някого и да му дадеш шанс. Ако с това момче се чувстваш добре, защо не. Човек не трябва да се лишава от моментите на радост. Какво ще се случи с вашите взаимоотношения, само времето ще покаже. А приятелите са онези, които трябва да уважат твоето решение и да се радват, когато ти си щастлива. И специален респект от мен за правописа ти! Похвално е, че пишеш толкова грамотно! :)
3
2
Stilyana
Stilyana
20.12.2013 23:28
Благодаря :)
0
1
Смотан Дебел и Грозен
Смотан Дебел и Грозен
20.12.2013 19:45
спри да друсаш малката ще те е*е и изхвърли щом питаш тук значи не са любопитно ти е да видиш к**чле докато не се нашибаш с 500 дядки и ички и всеки ви използва че сте малки и мислите че кой кво ви каже е така ! Тиси решаваш гледам строго скастряш останалите!
3
2
Stilyana
Stilyana
20.12.2013 19:54
WTF?!?Аз съм на 13 бе човек той също.За какъв секс ми говориш?Щял да ме изхвърли .. незнам какво точно си прочел от написаното горе, но казах, че той е адски мил с мен ;) Никого не скастрям и другия път може да пишеш по-грамотно ;)
3
2
Димитър
Димитър
20.12.2013 16:11
Малки сте и може би това ще ви е първата връзка и на двамата,но опитайте,щом се харесвате,не мисля,че става въпрос за някакви дълбоки чувства,просто сте симпатични,страхът винаги е пречка,трябва да не се страхуваш и да не ти пука от мнението на другите,успех.
0
1
Stilyana
Stilyana
20.12.2013 18:15
Сигурна бях, че ще има подобен коментар.Не мисля, че годините са някакъв фактор.Не мисля, че моето е просто симптатия.Става въпрос, че всеки път когато си шишем аз усещам как нещо в мен се преобръща ... Когато го видя глупавата усмивка е винаги на лицето ми въпреки, че се опитвам да я скрия ..Благодаря все пак за съвета : )
2
1
лили
лили
20.12.2013 12:21
Здрасти!
Не се страхувай да споделяш с най-близката ти приятелка. За това са приятелите. От опит знам, че само да си пиша с някой по скайпа, не е пълноценна връзка. Щом си допадате, започнете реална връзка със срещи. Нет връзките са губене на време и там всеки се представя както си иска. Бъди внимателна с такива онлайн запознанства. Относно какво ще кажат хората, не трябва да те вълнува толкова много. Те винаги ще намерят какво да кажат. Но това , което е важно за теб, е дали си щастлива или не. А не да живееш, съобразявайки се с очакванията на хората. Дано да излезе свястно момче и да се разбирате и на живо. Успех и късмет.
3
0
Stilyana
Stilyana
20.12.2013 18:12
Хей!Благодаря за съвета и за това,че ми напомни да кажа,че всъщтност той учи в моето училищя и комуникацията ни не е само във социалните мрежи ...
0
0

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: