Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Какво са малиновите кетони?

Какво са малиновите кетони?

Малинови кетони

Излишни килограми и диети са вечната болна тема на дамите. Повечето от тях прибягват до какви ли не диети или медикаменти, за да влезнат във форма. Но хранителният режим, активният спорт и стимулиращите съставки трябва да вървят ръка за ръка, ако искате да постигнете оптимални резултати.

Пренебрегването на само един от тези компоненти може да предизвика т.нар. йо-йо ефект и независимо от усърдието, усилията и безспорните мъки в борбата с килограмите, да не постигнете желаната трайна промяна.

В настоящата статия ще ви представим един натурален продукт, който ще ви бъде добър помощник във вечната борба с килограмите, при това без да се налага да се измъчвате излишно.

Малиновият кетон е ензим, срещащ се само в малините. Както гроздето и червеното вино съдържат ресвератрол, така и малините са единствените, които съдържат този уникален и полезен за организма ензим. Много нации по цял свят използват тези плодове като лечебно средство, защото са изключително здравословни.

Какво са малиновите кетони

Отслабване с малинови кетони

Малинови кетони са ензими, които спомагат за загубата на тегло чрез стимулиране на обмяната на веществата и метаболизма. Те са едни от най-ефективните продукти за отслабване и са основна съставка в повечето напитки и таблетки за загуба на теглото. А всички знаем, че увеличаването на метаболизма е най-добрият начин за отслабване.

Колкото по-бърз е, толкова по-скоро ще превърне храната в енергия, в противен случай тя ще се складира в тялото като мазнини. Малиновите кетони са добър начин да загубите част от теглото си, без да спазвате диета. Ензимите, които се съдържат в тези плодове ще ускорят метаболизма и ще спомогнат за бързото отслабване.

Малинов кетон

Добавки с малинови кетони

В търговската мрежа има изобилие от продукти, в състава на които има малинови кетони. По-голямата част са под формата на хапчета. Преди да закупите такъв продукт, се уверете, че той е 100% натурален.

За жалост, има много фалшификати, които имитират малиновия кетон, а така полезният ензим е добит по химичен път. Тези продукти ще бъдат крайно неефективни и могат да доведат до странични ефекти. Парите ви ще бъдат похарчени напразно, ако не се насочите към 100% натурални продукти.

При малиновите кетони, извлечени от естествения плод, няма риск от вредни странични ефекти, освен ако не сте алергични. Съчетани със сокове, съдържащи африканско манго, малиновите кетони ще увеличат ефективността си.

Независимо дали ще изберете да ги съчетаете, или ще ги консумирате самостоятелно, ще се уверите, че са много вкусни и няма да се налага да страдате, докато се опитвате да свалите излишните килограми.

Вижте още: Малините помагат при зачеване.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest