Ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диетите на звездите, които да избягвате на всяка цена

Диетите на звездите, които да избягвате на всяка цена

3 от 3 Снимки

3. Диетата на Ким Кардашиан


Кетонната диета представлява консумация на храни с високо съдържание на мазнини, протеини и почти никакво съдържание на въглехидрати. Сред знаменитостите, които я практикуват, са Ким Кардашиян, Алек Болдуин и Кобе Брайънт.

Диетата повелява приемът на въглехидрати да е изцяло от нескорбялни зеленчуци, ядки и семена. Идеята на този хранителен режим е да постави тялото в състояние на кетоза, където изгаряте мастните запаси от енергия вместо глюкозата от въглехидрати. Това обаче отслабва организма, тялото губи прекалено много фибри, а имунната система отслабва. Възможни са и сериозни проблеми с червата. Според редица експерти от тази диета не можете да отслабнете, а единствено да се разболеете.

Декември традиционно е месец, в който пренебрегваме диетите и си позволяваме малко повече волности, стане ли въпрос за хранене. Банкети, коледна и новогодишна трапеза, всичко това сериозно се отразява върху талията ни и често резултатите от целогодишните ни усилия да свалим някой и друг излишен килограм отиват буквално по дяволите.

Разбира се, след новогодишната кулинарна вакханалия идва изтрезняването и осъзнаването, че отново трябва да започнем с ограниченията, за да си върнем перфектната форма.

Всички знаем, че интензивните и строги диети не са добра идея, но това не спира много от нас да вярват в маркетингови твърдения на знаменитостите, които звучат твърде добре, за да са верни.

Наскоро Британската диетична асоциация публикува списък на диетите на звездите, които препоръчват на публиката да не опитва в никакъв случай, защото са прекалено опасни. Вижте в следващата галерия кои са те.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати