Слънчевите очила предпазват от бръчки

Слънчевите очила предпазват от бръчки

Веднъж появили се, първите бръчки се наместват върху кожата и премахването им става много трудно. Именно затова ключът към младостта е в превенцията. Бръчките тип "пачи крак", които се появават при присвиване на очите, когато се смеем, са едни от първите и най-досадните издайници на възрастта.

На днешно време пазарът предлага козметика, подходяща за целта и съобразена с изискванията на кожата във всяка възраст. Това, което тпябва да направите, е ппосто да си купите подхоящия продукт.

Друго много просто оръжие против тези бръчки са слънчевите очила. Те наистина помагат в борбата с "пачия крак", тъй като предотвратяват много от нежеланите мимики, които несъзнателно правите.

Слънчевите очила е са само моден аксесоар, те предпазват очите и кожата около тях от вредните слънчеви лъчи. Тъй като кажата в зоната на околоочния контур е много фина и тънка, всяко агресивно въздействие се отразява върху нея. Инвестирайте в добри слънчеви очила с висока UV защита.

Те предотвратяват и напрягането на лицевите мускули при присвиването на очите. Защото това движение, повтаряно многократно, е предпоставка за появата на бръчки и на челото, и около устните.

Друг вариант е в слънчевите дни да носите шапка с широка периферия. Лекарите съветват да носите слънчеви очила дори когато има облаци, тъй като въздействието на ултравиолетовите лъчи тогава може дори да бъде по-силно.

И винаги слагайте крем на лицето със слънцезащитен фактор. Дори в най-облачните дни слънцето е враг номер 1 на младостта.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати